Koja je vaša mana?

E ljudi ne znam da li mislite da vas to cini cool ili sta?:???:
Jer ako mislite, dozvolite mi da ukazem na nepravilnost- nije fora da ste daleki sa ukucanima a da vam je ostali svijet miliji.:thumbdown:Treba obrnuto.:roll:

Naravno da ne mislim to... rekla sam da me to nervira...:neutral:
ne kazhem ja da me oni nerviraju, ili da ih ne volim, nego nekako sam hladna kao osoba... nisam takva da kad dodjem qtji da izljubim sve redom, nego samo im se javim, sednem tu 10min. sa njima i odem u svoju sobu...

@ Big People

Ne kazem ja ni da si cicija niti bilo sta.
Sebicna si na emotivnom planu.
Prepovrsno dozivljavas one oko sebe.
Ne valja ti to.
Imam i ja isti problem .
Ali sto pre shvatis da je to resiv problem bolje za tebe.

Kazes,udjes u sobu gde se nalazi porodica i odes.
A sto odes?
Sto ne ostanes?
Te smaraju? Tesko je posvetiti porodici sat vremena koje bi provela na netu.
Ljudi koji su ususkani u porodicnu idilu ( ne kazem da si razmazena) cvesto ne shvataju da se ne vrti sve oko njih u porodici i da porodicu cinimo MI a ne JA i svi ostali

najlakse je reci " ja sam takva ****** sta sad".

@ Big People

Ne kazem ja ni da si cicija niti bilo sta.
Sebicna si na emotivnom planu.
Prepovrsno dozivljavas one oko sebe.
Ne valja ti to.
Imam i ja isti problem .
Ali sto pre shvatis da je to resiv problem bolje za tebe.

Kazes,udjes u sobu gde se nalazi porodica i odes.
A sto odes?
Sto ne ostanes?
Te smaraju? Tesko je posvetiti porodici sat vremena koje bi provela na netu.
Ljudi koji su ususkani u porodicnu idilu ( ne kazem da si razmazena) cvesto ne shvataju da se ne vrti sve oko njih u porodici i da porodicu cinimo MI a ne JA i svi ostali

najlakse je reci " ja sam takva ****** sta sad".

Ma pre je ono bila dodjem qtji, pitaju me shta ima,ovo,ono, sedim tu 10min. i odem.. onda je tjale jednom poludeo bash zbog toga i izdrao se na mene jer nikad nisam sa njima... mama mi je objasanila zashto... ponasham se kao da mi niko nishta ne znachi... to ona kazhe... ja ne mislim tako... nego skroz obrnuto... valjda je samo problem shto ja tu ljubav ne znam da pokazhem.... isto ih je iznerviralo to shto je moj brat krenuo u prvi razred, i ja tih prvih nedelju dana nisam otishla ni u njegovu uchionicu da ga vidim... jednostavno drushtvo,zezanje, al mojima je bilo kriva shto sam takva :neutral:

E ljudi ne znam da li mislite da vas to cini cool ili sta?:???:
Jer ako mislite, dozvolite mi da ukazem na nepravilnost- nije fora da ste daleki sa ukucanima a da vam je ostali svijet miliji.:thumbdown:Treba obrnuto.:roll:

Tako bi trebalo, ali j.bg...
Desi mi se da sestra trazi nesto i ja joj ne dam pa se ona iznervira i tako to, ali ja jednostavno nisam mogao da pretpostavim da ce se tako iznervirati pa se onda ja kasnije rastuzim jer shvatim kakav sam idiot(:() A kad mi drug nesto trazi odmah mu dam:confused:Jednostavno sam navikao tako...deluje televizija previse na mene:lol::mrgreen:

Da ja pitam a da mi neko odgovori, nije vezano, ali nije ni potpuno ne vezano za temu.
Poznajete li osobu koja se ne nervira ni oko čega osim oko svog izgleda i koju i najsitnija stvar, da ne kažem glupost, usreći kao malo dijete?
Ja poznajem jednu koja tako izgleda, i pomalo joj zavidim, iako ne bih voljela da sam takva jer mi je to nekako djetinjasto, skoro glupavo.
Što nočas mrsssiiiim:mrgreen:

uhh imam ih vise :)
npr,previse osecajna,grickam nokte,ljubomorna,e sad,kad kazem ljubomorna to se odnosi na to da ako me partner bar malo zapostavi,pocinjem da dizem bunu,i zahtevna sam jako da mi svakodnevno posvecuju paznju. psihologija kaze da je to zbog moje emotivnosti...nemam pojma ;)

Back