elle0308
Primećen član
- Poruka
- 955
Dozvoljavam, ali ne shvatam ni ja.
Teško mi pada. Ograđena sam zidinama.![]()
Pa zagrli ih bar.
To ne bi trebalo da je tako tesko, a ipak je, za mene, trenutak najvece bliskosti, sa porodicom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, nas dve samo citiramo jedna drugu iz to "Isto."
Sa deckom, npr, nikad nisam imala taj problem.Ali sa porodicom,ne znam zasto...![]()
Neodgovorna i uvek sve radim u poslednjem trenutkuMana je i shto NE mogu da se otarasim svojih mana
![]()
mrsava sam![]()
jeste mana kad nema za sta da se uhvati
Jednostavno nekad ne mogu da pokazem nekome koliko ga volim,ili koliko mi je stalo do njega,ili nje...Npr,roditeljima ili nekom drugom...
I jednom ce biit kasno za sve to...
I bice mi jako tesko ,,jer nisam uspela to da uradim...prosto ne znam nacin na koji bih to uradila...
![]()
Meni to lici na tripovanje. Sa kim ces biti blizak ako neces sa ukucanima? (Osim ako su te zlostavljali)![]()
Vidis da si to ti umislio
Zagrli ih ponekad
Ja sam se od mojih udaljila jer nekako osjecam obavezu da budem fina i vrijedna(a to je teret) kad me zagrle i poljube
pa onda ne dam
al to ne znaci da ne volim da se mazim
![]()
Valjda...
Ma hocu, sad odoh da ih zagrlim(salim se)
Ja sve mislim kako je devojcicama lakse oko tih stvari(brat, majka, bratanac i sl.)![]()
Bljak, incest, incest!
Mislim da nije stvar "volje" vec stvar navike ili preciznije stvar emocija. Ja nisam navikao da se mazim i da budem fizicki blizak s ukucanima i nekako mi bude neprijatno na samu pomisao da se ljubim s njima. Kod mene bude tu i tamo nekog zagrljaja i poljupca onda kada svi navale pa ne mogu da se odbranim od komentara.
No to ne znaci da ne mogu biti blizak s ljudima van familije.
Tako i ja, ali samo sa kevom i sestrama...
Kevu nisam zagrlio vec oooodavno, a sestra kad se vratila sa exkurzije, svi je izljubili, a ja samo stojao...
Valjda nisam mnogo blizak sa njima...ili sta vec..![]()
E pa tako se i ja ponasham i bash me nervira...
jednostavno ne znam nekome da pokazhem da ga volim...
jednom mi je i keva rekla da se ponasham tako kao da me niko iz porodice ne zanima, kao da me boli uvo za njih i ne obratjam pazhnju... nikad nisam sa njima, uvek sam u svojoj sobi, ne idem nigde sa njima, i njima nikako nije jasno zashto ja vishe netju da idem sa njima u shetnju![]()