gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
mlogo sam dobar coek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- Inat
- Provociranje
- Tvrdoglavost
Idk, ono glavno.
Isto... + lenja, stidljiva, ponekad tvrdoglava (prema bliskim osobama, a pogotovo prema svima iz qtje), a u shkoli se ne chujem i skoro nikome ne smem da se suprotstavim...
Ja ponekad ispadnem cutljiva,al' s nekim ljudima,jednostavno nemam o cemu da pricamveoma retko i sa jako malo ljudi zapravo razgovaram...ne ono caskanje,nego pravi razgovori...e to mi je najveca mana....i zato ispadnem hladna bezobrazna glupaca... ali sta cu...
![]()
Ja ponekad ispadnem cutljiva,al' s nekim ljudima,jednostavno nemam o cemu da pricam![]()
Ma ja obozavam da pricam,al me neki ljudi jednostavno ubijaju u pojam pa nemam sta da pricam s njimaKod mene je to rijetkost, ali poznajem i takve.
koje drugo?bilo bi super da i ja samo sa nekim ljudima jednostavno nemam o cemu da pricam... a ovo drugo je vec problem...![]()
Ma ja obozavam da pricam,al me neki ljudi jednostavno ubijaju u pojam pa nemam sta da pricam s njima![]()
Msm,mogu ja da caskam sa njima,al ne mogu da vodim neki intelektualni razgovor xD