Koja je vaša mana?

Moje mane (nadam se da ih nije previse) :lol:

1. Prilazak ribama samo kad sam pijan. :drunk:
2. Lako se zaljubim. :)
3. Lenjost i naravno uz to i lose ocene. :D
4. Komplexi i jos neke stvari
5. Lako padam u bedak
6. Zaboravan, sigurno zbog :dash:
7. Prebrzo pricam. :blabla:
8. I ljubomoran na ortaka koji se zgotivio sa 2 ribe koje mi se svidjaju. :)

To je sve od mene.

POZZ

Moje mane (nadam se da ih nije previse) :lol:

1. Prilazak ribama samo kad sam pijan. :drunk:
2. Lako se zaljubim. :)
3. Lenjost i naravno uz to i lose ocene. :D
4. Komplexi i jos neke stvari
5. Lako padam u bedak
6. Zaboravan, sigurno zbog :dash:
7. Prebrzo pricam. :blabla:
8. I ljubomoran na ortaka koji se zgotivio sa 2 ribe koje mi se svidjaju. :)

To je sve od mene.

POZZ

wow, tebra, skorom isto kao kod mene:lol::lol::lol:

1.nije bas samo kad sam pijan, ali obicno tad:lol:
2.ufff, pricaj mi o tome...:neutral:
3.MA pricaj mi o tome! nisam bas lenj, kad ima da se radi, prvi sam:mrgreen:

ostale mane i nisu bas...moje...:lol:

najveca vrlina mi je ujedno i najveca mana (za sada)....
smeh!!!!!!!!!!
nisam se u zivotu posteno izbedacila, na sve gledam ekstremno pozitivno, ali u situacijama kad treba da budem najozbiljnija ja jednostavno ne mogu da se kontrolisem...drugarica najbolja (koja srecom pati od iste stvari kao ja,,,,cini mi se da smo cak i jedine s ovim problemom) mi je pre par dana saopstila da joj tata ima rak. ja nisam mogla da se suzdrzim...rukama nisam mogla da zaustavim usta, bre!!!!! posle se i ona doduse nasmejala, jer shvata da se ne rugam i da bi i sama ona odreagovala isto, ali opet je bas nezgodno....i eto, toliko zelim da izmenim to na sebi, ali ko da je urodjeno...nema pomoci

najveca vrlina mi je ujedno i najveca mana (za sada)....
smeh!!!!!!!!!!
nisam se u zivotu posteno izbedacila, na sve gledam ekstremno pozitivno, ali u situacijama kad treba da budem najozbiljnija ja jednostavno ne mogu da se kontrolisem...drugarica najbolja (koja srecom pati od iste stvari kao ja,,,,cini mi se da smo cak i jedine s ovim problemom) mi je pre par dana saopstila da joj tata ima rak. ja nisam mogla da se suzdrzim...rukama nisam mogla da zaustavim usta, bre!!!!! posle se i ona doduse nasmejala, jer shvata da se ne rugam i da bi i sama ona odreagovala isto, ali opet je bas nezgodno....i eto, toliko zelim da izmenim to na sebi, ali ko da je urodjeno...nema pomoci

Moj savet. Nemoj da se menjas bolje biti pozitivan jer kad si izbedacen to utice i na druge a i sranje je osecaj. (mada je sranje sto cale od tvoje drugarice ima rak) :)

Pozz

-Невиђено сам тврдоглава, што често иде на моју штету. Понекад сам свесна да то што сам наумила није добро, ни за мене, ни за друге али намерно хоћу да доведем до краја, из ината.
-Много се нервирам око глупости.
-Много причам, и не умем да разазнам шта је тајна, т.ј. шта треба рећи а шта не.
-Перфекциониста сам, а пошто ништа не може да буде савршено, често није по мојој вољи.
-Не умем да стварам нова пријатељства, једноставно не могу да неком приђем и питам га: "Еј, како се зовеш?"
-Стидљива сам.
-Све схватам превише озбиљно.
-Немам осећај за ритам, не умем да певам.
-Мислим да сам себична и да не посвећујем много пажње другима.
Има још тога, само не могу да се сетим.
:dash: :)

Najvetja mana mi je to shto sam arogantan, ne narcisoidan ili egocentrichan, ali veoma arogantan, zatim tvrdoglav sam ko mazga, pokushaj da me naterash da uradim neshto shto nije onako kao shto ja mislim i na'ebo si!

Konachno perfekcionista sam strashan! Na to odlazi mnogo vremena, i definitivno to ne biste rekli kad udjete u moju sobu (chitaj: haos u malom), ali kad radim stvari do kojih mi je stalo one moraju da budu savrshene i nishta manje!:cool:

-Невиђено сам тврдоглава, што често иде на моју штету. Понекад сам свесна да то што сам наумила није добро, ни за мене, ни за друге али намерно хоћу да доведем до краја, из ината.
-Много причам, и не умем да разазнам шта је тајна, т.ј. шта треба рећи а шта не.
-Перфекциониста сам, а пошто ништа не може да буде савршено, често није по мојој вољи.
-Не умем да стварам нова пријатељства, једноставно не могу да неком приђем и питам га: "Еј, како се зовеш?"
-Стидљива сам.

Iz inata.... to mi je jako poznato.
Uglavnom me sve nervira & sve mrzim, ali samo isqliram.
Ali jedna najmanja sitnica moze do bola da me iznervira, nazalost.
I ja sam perfekcionista.... mada ne smatram to manom :D
Stidljiva sam & ja mnogo, ali se pravim nesto hrabra uvek :mrgreen:
Naravno. Ozbiljnost. Svi jako ozbiljni ljoodi imaju moj respect & bless za to. Takodje ne smatram manom.
Ovo je... logicno jednostavno....
Mozda sam & ja sebicna na neki nacin, ali ja se jako brinem za drooge, uvek pomazem...
Mada u poslednje vreme me je toliko briga za bilo sta... da je nemogooce...
Ravnodoosna sam prema svemu... :(... Deda mi je zavrsio u bolnici... mene to nije ni pogodilo...

-Стидљива сам.

tu smo negde,samo sto stvaram nova prijateljstva,i umem da pevam i imam osecaja za ritam :)

iii,moja najveca mana je sto sam sama sebi uvek na prvom mestu,jako volim sebe,i narcis sam.
drugi misle da je to mana,jer cu pre nesto uraditi za sebe nego za druge,ali,sa druge strane,moze se gledati i kao vrlina(naravno da cu gledati kako sebe da izvucem.pa tek onda druge).zar ne?

Делимично јесте тако. Јер, да би помогао другима мораш за то бити способан, зато мораш водити рачуна о себи. Али, то постаје јако одбојно ако се претерује. Лично, не волим себичност ни у каквом облику. И ја исто тако, пре ћу нешто учинити за себе, и то ме јако нервира.

Е, да, још две јако иритирајуће мане које имам. Чини ми се да сам похлепна и нереална. Много тражим и очекујем, понекад и немогуће, а онда се дубоко разочарам кад не добијем то за чим сам жудела.

Back