Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Imam puno mana ali najveca mi je
- umem da iznerviram do bola :/. . .
i kad necu a kamoli kad hocu. .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam puno mana ali najveca mi je
Moje mane (nadam se da ih nije previse)
1. Prilazak ribama samo kad sam pijan. :drunk:
2. Lako se zaljubim.
3. Lenjost i naravno uz to i lose ocene.
4. Komplexi i jos neke stvari
5. Lako padam u bedak
6. Zaboravan, sigurno zbog
7. Prebrzo pricam. :blabla:
8. I ljubomoran na ortaka koji se zgotivio sa 2 ribe koje mi se svidjaju.
To je sve od mene.
POZZ
Ox... mana je kad si zaljoobljive prirode...
Like me![]()
Moje mane:
1.lenja (kad su u pitanju kucni poslovi)
2.tvrdoglava
3.lako se iznerviram, a ne znam ni sama zashto
4.zaboravna (brzo pamtim, a josh brzhe zaboravljam)
Moja mana sa kojom se jako borim je tvrdoglavost![]()
A zasto hvala Bogu ?![]()
Cula sam da su crnogorci jako tvrdoglavi ljudi ali ja bas nisam takva (nadam se)![]()
najveca vrlina mi je ujedno i najveca mana (za sada)....
smeh!!!!!!!!!!
nisam se u zivotu posteno izbedacila, na sve gledam ekstremno pozitivno, ali u situacijama kad treba da budem najozbiljnija ja jednostavno ne mogu da se kontrolisem...drugarica najbolja (koja srecom pati od iste stvari kao ja,,,,cini mi se da smo cak i jedine s ovim problemom) mi je pre par dana saopstila da joj tata ima rak. ja nisam mogla da se suzdrzim...rukama nisam mogla da zaustavim usta, bre!!!!! posle se i ona doduse nasmejala, jer shvata da se ne rugam i da bi i sama ona odreagovala isto, ali opet je bas nezgodno....i eto, toliko zelim da izmenim to na sebi, ali ko da je urodjeno...nema pomoci
-Невиђено сам тврдоглава, што често иде на моју штету. Понекад сам свесна да то што сам наумила није добро, ни за мене, ни за друге али намерно хоћу да доведем до краја, из ината.
-Много се нервирам око глупости.
-Много причам, и не умем да разазнам шта је тајна, т.ј. шта треба рећи а шта не.
-Перфекциониста сам, а пошто ништа не може да буде савршено, често није по мојој вољи.
-Не умем да стварам нова пријатељства, једноставно не могу да неком приђем и питам га: "Еј, како се зовеш?"
-Стидљива сам.
-Све схватам превише озбиљно.
-Немам осећај за ритам, не умем да певам.
-Мислим да сам себична и да не посвећујем много пажње другима.
Има још тога, само не могу да се сетим.
![]()
![]()
-Невиђено сам тврдоглава, што често иде на моју штету. Понекад сам свесна да то што сам наумила није добро, ни за мене, ни за друге али намерно хоћу да доведем до краја, из ината.
-Много се нервирам око глупости.
-Много причам, и не умем да разазнам шта је тајна, т.ј. шта треба рећи а шта не.
-Перфекциониста сам, а пошто ништа не може да буде савршено, често није по мојој вољи.
-Не умем да стварам нова пријатељства, једноставно не могу да неком приђем и питам га: "Еј, како се зовеш?"
-Стидљива сам.
-Све схватам превише озбиљно.
-Немам осећај за ритам, не умем да певам.
-Мислим да сам себична и да не посвећујем много пажње другима.
Има још тога, само не могу да се сетим.
![]()
![]()