Koja je vaša mana?

ti da se postidis????????

nema sanse!!!!!

ti si garant extra cura,koja uopste nije stidljiva!bar koliko sam do sada skapirala....

hoces da se smuvamo :wink:

SALIM SE,naravno!!!!Ali najiskrenije delujes mi kao skroz ok cura i sve sto ide uz to

koje si god
i odakle?

cica _ 85:
ti da se postidis????????

nema sanse!!!!!

ti si garant extra cura,koja uopste nije stidljiva!bar koliko sam do sada skapirala....

hoces da se smuvamo :wink:

SALIM SE,naravno!!!!Ali najiskrenije delujes mi kao skroz ok cura i sve sto ide uz to

koje si god
i odakle?

joooj,pa neee znam...rekla mi mama da se muvam samo sa decacima... :roll:

zezam se,necemo vise da chatujemo ovde,a i ja bi mogla malo da idem da spavam!

DJ_MaRe:
cica _ 85:
inace,koje ste god?
i odakle ste?
Nemoj takva pitanja postavljati ovde... :?
Imas temu za godista, gde mozes videti ko je kad rodjen... i slicne teme za sve ostalo sto te interesuje...
Takodje, imas privatne poruke ako hoces nesto vise...

Chat je zabranjen, ali posto si nova, kuliram prvi put...
Mnogo ozbiljno shvatio posao ovaj DJ_Mare nema sta aj barem da ga placaju za to :wink:

POP Mare:
DJ_MaRe:
cica _ 85:
inace,koje ste god?
i odakle ste?
Imas temu za godista, gde mozes videti ko je kad rodjen... i slicne teme za sve ostalo sto te interesuje...

Mnogo ozbiljno shvatio posao ovaj DJ_Mare nema sta aj barem da ga placaju za to :wink:
ma,MaRe je smeker...nema sta... :wink:

POP Mare:
DJ_MaRe:
cica _ 85:
inace,koje ste god?
i odakle ste?

E vidis, tvoja MANA je sto si mnogo neozbiljan... :wink:

POP Mare:
cica _ 85:
nego "pop mare" koje su tvoje mane....

(jesi lud pisi na temu,vidis da Dj Mare ne voli ispade) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma nebrini se ti za DJ_Mareta ne go se ja brinem da sasha85 ne zatvori temu... Ali kao sto rekoh mozda je moja mana sto nemam mana 8) Sasha85 budi dobra :wink:
Popovicu, smiri se... To sto sam ti drug, ne znaci da mozes da divljas, A POGOTOVO ne da prozivas Sashu...
Bogami, ako te Sasha dovati (a hoce, i treba) ja te necu braniti :roll:

DJ_MaRe:
POP Mare:
cica _ 85:
nego "pop mare" koje su tvoje mane....

(jesi lud pisi na temu,vidis da Dj Mare ne voli ispade) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ma nebrini se ti za DJ_Mareta ne go se ja brinem da sasha85 ne zatvori temu... Ali kao sto rekoh mozda je moja mana sto nemam mana 8) Sasha85 budi dobra :wink:
Popovicu, smiri se... To sto sam ti drug, ne znaci da mozes da divljas, A POGOTOVO ne da prozivas Sashu...
Bogami, ako te Sasha dovati (a hoce, i treba) ja te necu braniti :roll:

Tacno... ;)
Bolje ti je da budes dobar... 8)

Back