inace,koje ste god?
i odakle ste?
i odakle ste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam '86cica _ 85:inace,koje ste god?
i odakle ste?
I koje su vase mane na kraju...Master_Chief:Ne verujem da ces naci "sledeceg",ja se ponudio a ti odbila...nemoj posle da me zoves... 8)miss:ma...otpadas...
sledeciiii!!!!! 8)
pa vidis valjda...DJ_MaRe:I koje su vase mane na kraju...Master_Chief:Ne verujem da ces naci "sledeceg",ja se ponudio a ti odbila...nemoj posle da me zoves... 8)miss:ma...otpadas...
sledeciiii!!!!! 8)![]()
Moja mana...vrloo malo se nerviram,prakticki nimalo...znas ono,"samo mirno,ako se ne nerviras duze ces ziveti" to je moj moto.DJ_MaRe:I koje su vase mane na kraju...Master_Chief:Ne verujem da ces naci "sledeceg",ja se ponudio a ti odbila...nemoj posle da me zoves... 8)miss:ma...otpadas...
sledeciiii!!!!! 8)![]()
cica _ 85:meni ste Vas dvoje bas tako nekako sletki....
Pa miss nemmoj da ga odbijas vidis kako je dobar.... 8)8) 8)
8)
Master_Chief:Ja sam '86cica _ 85:inace,koje ste god?
i odakle ste?
iz Norveske 8)
Nemoj takva pitanja postavljati ovde... :?cica _ 85:inace,koje ste god?
i odakle ste?
cica _ 85:ti da se postidis????????
nema sanse!!!!!
ti si garant extra cura,koja uopste nije stidljiva!bar koliko sam do sada skapirala....
hoces da se smuvamo :wink:
SALIM SE,naravno!!!!Ali najiskrenije delujes mi kao skroz ok cura i sve sto ide uz to
koje si god
i odakle?
Mnogo ozbiljno shvatio posao ovaj DJ_Mare nema sta aj barem da ga placaju za to :wink:DJ_MaRe:Nemoj takva pitanja postavljati ovde... :?cica _ 85:inace,koje ste god?
i odakle ste?
Imas temu za godista, gde mozes videti ko je kad rodjen... i slicne teme za sve ostalo sto te interesuje...
Takodje, imas privatne poruke ako hoces nesto vise...
Chat je zabranjen, ali posto si nova, kuliram prvi put...
ma,MaRe je smeker...nema sta... :wink:POP Mare:Mnogo ozbiljno shvatio posao ovaj DJ_Mare nema sta aj barem da ga placaju za to :wink:DJ_MaRe:Nemoj takva pitanja postavljati ovde... :?cica _ 85:inace,koje ste god?
i odakle ste?
Imas temu za godista, gde mozes videti ko je kad rodjen... i slicne teme za sve ostalo sto te interesuje...
E vidis, tvoja MANA je sto si mnogo neozbiljan... :wink:POP Mare:Mnogo ozbiljno shvatio posao ovaj DJ_Mare nema sta aj barem da ga placaju za to :wink:DJ_MaRe:Nemoj takva pitanja postavljati ovde... :?cica _ 85:inace,koje ste god?
i odakle ste?
cica _ 85:nego "pop mare" koje su tvoje mane....
(jesi lud pisi na temu,vidis da Dj Mare ne voli ispade)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Auuu sestro pa ti nisi u toku, ne citas teme od pocetka... to ti je bre covek bez mane.cica _ 85:nego "pop mare" koje su tvoje mane....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nebrini se ti za DJ_Mareta ne go se ja brinem da sasha85 ne zatvori temu... Ali kao sto rekoh mozda je moja mana sto nemam mana 8) Sasha85 budi dobra :wink:cica _ 85:nego "pop mare" koje su tvoje mane....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Popovicu, smiri se... To sto sam ti drug, ne znaci da mozes da divljas, A POGOTOVO ne da prozivas Sashu...POP Mare:Ma nebrini se ti za DJ_Mareta ne go se ja brinem da sasha85 ne zatvori temu... Ali kao sto rekoh mozda je moja mana sto nemam mana 8) Sasha85 budi dobra :wink:cica _ 85:nego "pop mare" koje su tvoje mane....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DJ_MaRe:Popovicu, smiri se... To sto sam ti drug, ne znaci da mozes da divljas, A POGOTOVO ne da prozivas Sashu...POP Mare:Ma nebrini se ti za DJ_Mareta ne go se ja brinem da sasha85 ne zatvori temu... Ali kao sto rekoh mozda je moja mana sto nemam mana 8) Sasha85 budi dobra :wink:cica _ 85:nego "pop mare" koje su tvoje mane....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bogami, ako te Sasha dovati (a hoce, i treba) ja te necu braniti![]()
To prvo ti je najgore.. :wink:zenicanka_DK:1. cigare![]()
2. msn
3. mobilni
4. brzo se iznerviram (al sreca pa se brzo prodje)
5. lako oprastam (al ne zaboravljam)
Znaci ti si to prioritirala...zenicanka_DK:zato i jest na prvom mestu![]()
Master_Chief:Znaci ti si to prioritirala...zenicanka_DK:zato i jest na prvom mestu![]()
![]()