- Poruka
- 3.404
ne naglašavm za džebe vreme od jutra do mraka...i između
smisleno ili besmileno to ponavljanje ?
smisleno ili besmileno to ponavljanje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakvi kao sto smo dans,je bolje da se nismo ni radjali..Evo motiva zašto sam otvorio ovu temu.
Danas jurim neke bubšvabe po stanu, gamad se opet pojavila, nije ih dugo bilo.
Prskanje nekim otrovima, kineska kreda, bubašvabe zamke...
Elem, radeći to, žena mi se vrzma tu po kuhinji i pita me - 'Koja je svrha bubašvaba' ?
Reko - Ne znam stvarno
Ali onda sam ja više onako retorički nju pitao - A koja je svrha čoveka i njegovog postojanja ?
........E to tek ne znam
---------------------------------
Voleo bih da čijem i vaše mišljenje na pitanje u naslovu teme
Ma, danas tako, sutra ovako, tako daaaa, Bogu hvala što nas je stvorio!Ovakvi kao sto smo dans,je bolje da se nismo ni radjali..
za bubasvabe - borna kiselina (na sve ostale otrove stvaraju imunitet) inace su 'cistaci' - jedu sve otpatke hrane - to im je namena. Za temelnjo ciscenje - renovacija - saniranje kanalizacije, klopka odlivi, mrezice protiv insekata, i ostalo sto si pomenuo ali i po podrumima itd.Evo motiva zašto sam otvorio ovu temu.
Elem, radeći to, žena mi se vrzma tu po kuhinji i pita me - 'Koja je svrha bubašvaba' ?
Reko - Ne znam stvarno
Ali onda sam ja više onako retorički nju pitao - A koja je svrha čoveka i njegovog postojanja ?
........E to tek ne znam
Ovakvi kao sto smo dans,je bolje da se nismo ni radjali..
za bubasvabe - borna kiselina (na sve ostale otrove stvaraju imunitet) inace su 'cistaci' - jedu sve otpatke hrane - to im je namena. Za temelnjo ciscenje - renovacija - saniranje kanalizacije, klopka odlivi, mrezice protiv insekata, i ostalo sto si pomenuo ali i po podrumima itd.
razlog za pojavu coveka - da univerzum moze da se samoposmatra kako je lep!
drugi razlog za postojanje coveka da univerzum moze da veruje ili neveruje u svoje postojanje.
Pa ja msm da se ne bi smorio u ovom zivotu..pa zbog toga..Zasto sve mora da ima neku svrhu![]()
Nama si nasao umesto... ?Evo motiva zašto sam otvorio ovu temu.
Reko - Ne znam stvarno
........E to tek ne znam

Nema svrhe bez Boga
a za gamad imam dobar recept
Ovakav narod,kao sto smo sad, ne treba nicemu.Ne mracim,samo pricam istinu.Ma, danas tako, sutra ovako, tako daaaa, Bogu hvala što nas je stvorio!
IDEMO DALJE!
Ne mrači nepotrebno!
Nazalost,tako je.Kada bi se poboljsali bar 20%,imali bi nacina da se popravimo i da normalno zivimo.često i ja to pomislim
Tako je.Bez Boga nema nauke!
koji recept?

kako treba da se popravimo 20%?Nazalost,tako je.Kada bi se poboljsali bar 20%,imali bi nacina da se popravimo i da normalno zivimo.
Imaš zanimljivu suprugu...svrha u indivudalnosti jedinke a ne kao skupa čovečanstvo ?
Preživi.Da uci , hebe , plodi , radi i umre.
. Žetva samo sto nije pocela.

Bez Boga nema nauke!Tako je.
Bog je zakonodavac.
Religija samo o nekoj muci ... a kad cemo ziveti ...Bez Boga nema nauke!
Bez muke nema nauke!
->
BezBoganema nauke!muke
Beznema nauke!
->
Bog = muka (ziva)
samo muka u znoju lica svoga pre zagrobnog a mozda i vecnog zivota.Religija samo o nekoj muci ... a kad cemo ziveti ...