Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
 - 36.068

Svrha je da plaćaš grejanje koje nemaš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne da si ga ubo, ko ............... (dopisi omiljen izraz)Svrha je da plaćaš grejanje koje nemaš.
ne da si ga ubo, ko ............... (dopisi omiljen izraz)
mora da si gvirio u onu moju 'protestujem' temua?
Po svim pitanjima zivota.kako treba da se popravimo 20%?
ovo je za citavu jednu temuPo svim pitanjima zivota.
Pa sta mislis,covek se vekovima kvario,a hoces odgovor iz momenta.To malo teze.ovo je za citavu jednu temu
Ali... koji čovek? Koliko znam, ti nisi pokvaren čovek. Čak si se ovde svima pokazao kao čovek na mestu i jedan si od omiljenih svima, što znači da i poneki ''kvaran'' tebe drži za neiskvarenog!covek se vekovima kvario
Ima, ima!Сврхе нема
Еј хвала тиIma, ima!
Ne gubi fokus!
Svrha se živi, pa makar da smo i kvarni tokom života, a život je dug. Pomolimo se za one koji su brzo nestali, a još više za one kojima se nije ni dozvolilo da žive!
Samo je važno održati fokus.
Kao srdačnom verniku i jadnom slugi Isusu Hristu, sve mislim... e, kako me je odabrao ovakvu, ni mali procenat toga što od mene hoće, ja ne mogu, iako sam strastveni vernik.
Pa, taj mali procenat koji ja mogu, to je što Bog od mene traži, ni manje, ni više!
Nadam se da... Šta reći, pred Bogom svako klekne, ali se nadam samo da vam nisam napisala ništa što bi vas sablaznilo. Ne ide hvala meni... Hvala ,ako je iskreno, ide samo Bogu.Еј хвала ти
moze i da zivi vecnotu dodjemo do smisla da covek mora da postane prah, to mu je em neizbezno em zadatak
(a dotle mora oznojenog lica 'leba da jede, inace se ne racunja u pravednike racunjam)

Prost odgovor na teško metafizičko pitanje.Svrha je da svako ima svoju svrhu
Svrha je da svi imaju neku svrhu sa razlikom da jedino ljudi prave gluposti.Evo motiva zašto sam otvorio ovu temu.
Danas jurim neke bubšvabe po stanu, gamad se opet pojavila, nije ih dugo bilo.
Prskanje nekim otrovima, kineska kreda, bubašvabe zamke...
Elem, radeći to, žena mi se vrzma tu po kuhinji i pita me - 'Koja je svrha bubašvaba' ?
Reko - Ne znam stvarno
Ali onda sam ja više onako retorički nju pitao - A koja je svrha čoveka i njegovog postojanja ?
........E to tek ne znam
---------------------------------
Voleo bih da čijem i vaše mišljenje na pitanje u naslovu teme
Одговор је 42![]()
Svrha je da svi imaju neku svrhu sa razlikom da jedino ljudi prave gluposti.
Bubašvaba će raditi no što treba da radi a čovek najmanje ono što bi trebao.
pokušvam da povežem o čemu se radi ali mi ne uspeva
ajde druže pojašnjenje , živ ti sve
![]()
Izguglaj
The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything is 42.
The Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything is 42.