gost 444539
Aktivan član
- Poruka
- 1.773
Kako rade tuđ posao? Vlasti se tiče rezolucija o Srebrenici. Mene se ne tiče. Opozicije se tiču izborni uslovi. A mene se tiče kako živim.Ћути ти са маргине .... Слушај ове паметне како филозофирају
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako rade tuđ posao? Vlasti se tiče rezolucija o Srebrenici. Mene se ne tiče. Opozicije se tiču izborni uslovi. A mene se tiče kako živim.Ћути ти са маргине .... Слушај ове паметне како филозофирају
ја сам србин. не титоиста. нисам продана душа.
србомицин за типусе попут тебе унд иФо
Pre svega zabavno je ici na glasanjeI to ne mislim u smislu da li ce se promeniti vlast nego sta ce se dobiti realnom promenim vlasti?
iskreno ne vidim nikakvu razliku ni u opoziciji,
na kraju skoro svi u opoziciji su u jednom trenutku i bili deo vlasti.
da li mi zaista imamo alternativnu opoziciju i da li bi se ista promenilo i da neko drugi dodje na vlast?
Oš reći lomi se da li će Sima ili Tima biti na položaju.Добро бре Живораде
Видиш ли да је ситуација озбиљна и да се сада ломи судбина Србије !
Аман
Zanimljiv izraz , vladavina vrline....NE, u demokratiji ne vlada prevashodno ni manjina ni većina već je to vladavina vrline.
Vladaju nezavistne institucije. I tamo više glasaju za sposobne ljude koji su se ostvarili i obezbedili svoje još pre dolaska na vlast.
Oš reći lomi se da li će Sima ili Tima biti na položaju.
Ej. Pišeš pametno. Stoga brt šuti u izbornoj galami.Zanimljiv izraz , vladavina vrline....
To smo imali u socijalizmu u nekim vecim i zrelijim sredinama, ali ne BG...
Sto pokazuje domet pojma vrline....to je vece od 1000 stanovnika a manje od 25000 stanovnika, jer u vecim naseljima nema opanjkavanja i dejstva cuvenja, tj moralnog i javnog stava zajednice koja ce biti kaznjiva prema pojedincu na neformalne nacine...
Vrlina, nazalost jeste vezana za moral, sto ne bi trebalo da bude , vec ima drugih mogucnosti , tipa meritometrijski, tj po zaslugama i talentima, sto bi bilo bogougodno, ali bi trazilo da se svi mere , sto ne odgovara dnu niti lenjima, a uvek imamo vise lenjih i uplasenih..
Npr ja verujem da cu i kao mator da budem za da se meri po sposobnosti, ali lako je meni jer ja u tome ne vidim strah ka meni , a vidim strah svih ostalih od mene....
Dzabe je kad razgovaras, ne moras ni da objasnjavas prednosti meritometrije, tj po zaslugama , tj po sposobnostima ne po zaslugama...zasluge su velika opasnost kod sposobnosti....potrebne su ali se tu uvek krivinari....
Ma jok. Njihov san je ili Bez Time nema penzija ili Sa Simom će sve biti bolje.Тај резон је мокар сан сваког балканског политичара.
Ma jok. Njihov san je ili Bez Time nema penzija ili Sa Simom će sve biti bolje.
Svoje budalaštine, izbore, nameću ljudima kao da se čoveka koji nije političar izbori nešto tiču.
... и реалност свих што бивају припуштене/ни на изборе без обзира јесу ли или нису 'са маргина'
молим пронађите у сељалком речнику шта значи припустити
A sprečavam i opozicione političare da preuzmu deo položaja i beneficija od vladajućih političara.Тичу те се, несумњуво. Седењем кући на изборни само омогућаваш овој власти да ти сваки следећи дан буде још гори од претходног.
A sprečavam i opozicione političare da preuzmu deo položaja i beneficija od vladajućih političara.
Vlast je mafija. Opozicija je skup lovaca na položaje.
па власт бира народ.Covece, pandur je po definiciji cuvar vlasti, deo udbe.
Mozes da se busas u grudi koliko hoces nekim srBstvom i patriJotizmom, da vredjas druge ljude i nazivas ih nesrbima (sta god to bilo), izdajnicima.... pandur ne moze da bude nista drugo nego ono sto je po definiciji: cuvar vlasti.
полиција није увек била под удбом. српска полиција је постојала и пре тога.Covece, pandur je po definiciji cuvar vlasti, deo udbe.
Mozes da se busas u grudi koliko hoces nekim srBstvom i patriJotizmom, da vredjas druge ljude i nazivas ih nesrbima (sta god to bilo), izdajnicima.... pandur ne moze da bude nista drugo nego ono sto je po definiciji: cuvar vlasti.
Ovo je zanimljivo jer skoro uvek vazi da je obostrano , narod prvo bira vlast, a posle vlast bira i rasteruje nepodobne u narodu....па власт бира народ.
ти ми звучиш ко бајата весна пешићОво ми звучи као виц о Црногорцу и сексу где овај чека земљотрес да би му се померили кукови.
Твој посао је да на изборима казниш лошу власт. Твој посао само ти можеш да урадиш.
како год, чеда удбе имају више облика и перформанси па тако и друг иФо унд фрондица пОула...више као Мићуновић ...мада ни ти ниси далеко
Moj posao je da se borim za svoje interese. A ne za interese bilo koje partije. Neka me neka partija pridobije uverljivim obećanjima. Inače se politika svodi na borbu partija oko resursa. Oću ja deo tih resursa. Briga me da li će ih deliti prirepci Vučića, Đilasa ili Sava. Šta ja dobijam od glasanja? Na ovim sam ponovo dobio naprednjake na vlasti u gradskoj skupštini, a opozicija je dobila deo prinadležnosti odborničkih mesta.Ово ми звучи као виц о Црногорцу и сексу где овај чека земљотрес да би му се померили кукови.
Твој посао је да на изборима казниш лошу власт. Твој посао само ти можеш да урадиш.
реци ти нама ботогузу нашег вође :Ма само си погрешио дан.
Ниси треб'о аплицират' у понед'љак ....
Најбољи термин за апликације је у четвртак ....
Tako je, zivot je kratak i uvazavanje budala je samo za beskicmenjake i ljigavce koji pecaju grebanje ili neku drugu korist na drugi nacin a ne radom i direktnim stvaranjem...Moj posao je da se borim za svoje interese. A ne za interese bilo koje partije. Neka me neka partija pridobije uverljivim obećanjima. Inače se politika svodi na borbu partija oko resursa. Oću ja deo tih resursa. Briga me da li će ih deliti prirepci Vučića, Đilasa ili Sava. Šta ja dobijam od glasanja? Na ovim sam ponovo dobio naprednjake na vlasti u gradskoj skupštini, a opozicija je dobila deo prinadležnosti odborničkih mesta.
|Nista nije izdaja, ako vazi pravilo izabrao si me da ja lupim sakom o sto i onda to vazi sta ja kazem...није ли то издаја ?
Pa kad i vlast i opozicija gledaju svoja posla, a ne potrebe birača.Замрло решавање проблема...
Нема теби стента .. ни за мене кука ...Шмрц
да ли је вучић прекршио устав тако што је ставио потпис на декларацију о укрјаини у тирани где је један од потписника и тзв предсњедница тзв државе Косово ?Ма јесте .. све си у праву ...
Што не мења чињеницу да си погрешијо дан апликације