Koja je poenta...

da..bas to.. impliciram da ovo nije metod koji ce privuci neopredeljene da izadju i glasaju protiv vucica..

Ne deluje tako. Vučić ne raspisuje izbore jer mu istraživanja govore da ne bi pobedio. Znači, metod radi.

ne opravdavam napad ni na koga..ali ti recimo opravdavas sto ljudima dolaze na kuce..

Pa dolaze i po studente, jednog po jednog, pa ih sa kapuljačom na glavi odvode u stanicu na "prevaspitavanje". Nešto se ne sećam da ti je to smetalo. Jbg, ne pokazuješ objektivnost a istu očekuješ od drugih.

Ako čovek krene da misli svojom glavom, svašta može da se desi.
Svi kao nešto hoće demokratiju, slobodu govora i mišljenja, a sa druge strane ti traže da se prikloniš jednoj strani, jer ako se ne prikloniš, odmah zi za one druge.
To je poenta!
Davno je prošlo vreme kada sam verovala u ideale.
Ne pada mi na pamet da trošim energiju, život, i propuštam poneke lepe događaje zbog politike, naboja koji je zatrovao ljude i napravio najveću podelu među ljudima od kada pamtim..

ne kazem da nije tako ali ne postoj ni dokaz da je tako..ovo jedan covek prica i drugi prihvataju i sire dalje..ali koji dokaz za to ima?
nego se tebi dopada ovo i prihvatas bez dokaza a sama prica je nerealna.,..ispada da drze sve..od prodaje tehnike, preko droge, cigara i autobusa (da, prica se da je andrej vlasnik i neke autoprevoznicke kuce koja radi u beogradu) do poljoprivrede..brate....mocniji su od albanske, ruske i italijanske mafije zajedno..ti zaista verujes da je toliko mocan?
ne kazem da nema istine u tome ali nema ni dokaza.

:D a brate mili kad se krene sa preterivanjem nigde kraja.
Da su stonoge ne mogu baš sve da pokriju.

Nekidan svratim na kiosk pre posla, zaboravila da kupim cigare kod mene i kako opet nisu imali moje kažem prodavačici:
- kakav vam je to gazda kad ne obezbeđuje osnovne stvari, kad će čovek iza mene:
- to drži brat, sve je to njegovo.
Rekoh ok još mi kažite da je i ova pekara Trpković niz ulicu njihova pa da stvarno sviramo kraj :D

... ovih nereda vec par dana?

Da li se misli da ce se njima privuci neopredeljeni i oni koji ne glasaju da izadju na glasanje i glasaju protiv Vucica?
Kako tacno?

Ово батинање милицајаца из Прибоја молетника у Ваљеву

сигурно ће привући милионе неопредељених ,а уверити лојалне да је Вучић једини прави избор

:D a brate mili kad se krene sa preterivanjem nigde kraja.
Da su stonoge ne mogu baš sve da pokriju.

Nekidan svratim na kiosk pre posla, zaboravila da kupim cigare kod mene i kako opet nisu imali moje kažem prodavačici:
- kakav vam je to gazda kad ne obezbeđuje osnovne stvari, kad će čovek iza mene:
- to drži brat, sve je to njegovo.
Rekoh ok još mi kažite da je i ova pekara Trpković niz ulicu njihova pa da stvarno sviramo kraj :D

Знаш ли шта у жаргону значи 'држати'?

Узима 'рекет' ..

Знаш ли шта је 'рекет'
шта 'продавање рукава'
...'продавање цигле'
...'продавање дугмета'

Знаш ли шта у жаргону значи 'држати'?

Узима 'рекет' ..

Знаш ли шта је 'рекет'
шта 'продавање рукава'
...'продавање цигле'
...'продавање дугмета'
Vidim da si u terminologiji :D

Znam za reket, a ovo ostalo je verovatno slično uz manje korekcije.
Ne znam sva značenja, priznajem, nije mi nešto u sferi interesovanja :rumenko:

Da li se misli da ce se njima privuci neopredeljeni i oni koji ne glasaju da izadju na glasanje i glasaju protiv Vucica?
Kako tacno?
buduci da je ovo deo hibridnog rata Londona protiv Srbije, i Vucic je naucio lekciju: izvuci agresora na ulice kako bi ogolio tu njihovu filozofiju obojene revolucije pred gradjanima Srbije.
Sve tece savrseno po planu. Cekaju se rezultati dogovora sa Aljaske a potom , vise nista nece biti kao sto je bilo do tada.
Ova obojena revolucija je u kontekstu globalnih previranja zadnjih par godina pa ce i rasplet tih previranja doneti i kraj obojene revolucije u Srbiji.
STA CEMO ONDA SA ONIMA KOJI SU BILI BLOKADERI I SA ONIMA KOJI SU PODRZAVALI BLOKADERE SVO OVO VREME ?
POSEBNO CE BITI INTERESANTNA SUDBINA RAZNIH REKTORA I DEKANA.

I naprdnjaci i tzv. opozicija su po mnogo čemu isti:

- bore se za ženska prava

- bore se za pederrska prava

- koriste reči tipa rasizam, govor mržnje, diskriminacija.....

- smatraju rasnu svest, tj. "rasizam" nečim najgorim na svetu

- zalažu se sa "strane investitore" umesto gajenja i podsticanja domaćih proizvođača, bilo u industriji, bilo u poljoprivredi

- zalažu se za tzv. strane radnike, čitaj padžitizaciju , islamizaciju i nigerizaciju Srbije

Itd

Poenta je biti blokader, hteo - ne hteo, jer nemaš izbora; sramota je biti ćaci, a tek si ništa ako se izjasniš da si neutralan.
Svakako su dupli standardi. I ne smeš da pišeš i misliš svojom glavom!

To je poenta.

Ma da... nije da je neko poginuo ili da ti je država da ivici građanskog rata, nije da su ovo pitanja opstanka, budućnosti tvoje dece i unuka... tako da je skroz ok biti neutralan.

IMG_4878.jpeg

Koja je poenta? Znaš li?

Poslednja izmena:
ne kazem da nije tako ali ne postoj ni dokaz da je tako..ovo jedan covek prica i drugi prihvataju i sire dalje..ali koji dokaz za to ima?
nego se tebi dopada ovo i prihvatas bez dokaza a sama prica je nerealna.,..ispada da drze sve..od prodaje tehnike, preko droge, cigara i autobusa (da, prica se da je andrej vlasnik i neke autoprevoznicke kuce koja radi u beogradu) do poljoprivrede..brate....mocniji su od albanske, ruske i italijanske mafije zajedno..ti zaista verujes da je toliko mocan?
ne kazem da nema istine u tome ali nema ni dokaza.
Kakav komentar...

Sama prica je realna,jer Vucic i SNS stranka zaista kontrolisu sve u ovoj drzavi,a dokaze ces dobiti tek po padu rezima kad se oslobode institucije.

Kako tacno?
није битно шта се десило, битно је шта о свему каже BBC. а BBC ти је временска прогноза будућих догађаја. кад кажем "временска" не мислим на климатске прилике, него на проток времена између најаве и догађаја.

прати BBC и знаћеш какво се време спрема. бар што се овог дела света тиче.

buduci da je ovo deo hibridnog rata Londona protiv Srbije, i Vucic je naucio lekciju: izvuci agresora na ulice kako bi ogolio tu njihovu filozofiju obojene revolucije pred gradjanima Srbije.
Sve tece savrseno po planu. Cekaju se rezultati dogovora sa Aljaske a potom , vise nista nece biti kao sto je bilo do tada.
Ova obojena revolucija je u kontekstu globalnih previranja zadnjih par godina pa ce i rasplet tih previranja doneti i kraj obojene revolucije u Srbiji.
STA CEMO ONDA SA ONIMA KOJI SU BILI BLOKADERI I SA ONIMA KOJI SU PODRZAVALI BLOKADERE SVO OVO VREME ?
POSEBNO CE BITI INTERESANTNA SUDBINA RAZNIH REKTORA I DEKANA.
Really?

1755345458423.png

Back