Ни ? Вас? Разочарали ?
То што некима није свеједно неке баш брига ...
Глуп ниси ..Луд ниси ... Имаш очи па гледај ...
Ajde polako,.. mogu ja tebe da razumem, ali treba da nas razumeju i drugi.
Da li nam je bolje bilo u jednopartijskom sistemu i zašto (ja mislim da jeste)..
Mi smo mlada demokratija,.. ko je mogao da pretpostavi kojim će se sve marifetlucima dosetiti ova vlast (ili neka druga - nebitno).. to samo praksa i iskustvo pokaže.
Koje šanse ima pošten čovek protiv vlasti koja nije poštena - nikakve ( jer vlast može da ima poštenu priču a radi šta hoće) pa i RIK i GIK su iz SNS-a,,.. i ranije su bili iz vladajućih stranaka - pa je li to pošteno ? Može li predsednik apelacionog suda da bude neko ko nije lojalan vlasti ? Ne može (teorijski može - ali samo teorrijski)..
-------------------------------------------
Ja mogu da se kandidujem u svom selu, ili gradu,.. jer me tu znaju, ali za viši nivo mi treba pristup medijima,.. a vlast će tamo određivati kome kako... već prema šansama... dozvoljavaće budalama ( Šećeroski, četke metle, ... itd,.. setite se,.. )... i onima koji su već iskompromitovani,.. i malo,..
--------------------------------------------------------------
Daleko smo mi od demokratije,.. U pravim demokratijama imate dve opcije (sve i da se ne razlikuju bitno) koje se smenjuju na vlasti.
---------------------
Ovde imamo toliko stranaka, da glasači i ne znaju za sve niti šta oni zagovaraju.. Ovde se puno ambicioznih budala bave politikom,.. a nameštaljki nebrojeno, ovde je haos a ne demokratija , cirkus, predstava, nekom zabava,..