Koja je svrha glasanja?

тролање и избегавање одговора знамо шта значи :mazi:

дакле да поновимо питање за бригаду па и за тебе јел :

@Paula @ivan_andj @Frederick_ @Alter_Ego_

1. да ли сматрате Косово као неотуђиви део територије Србије и самим тим поштујете устав републике Србије ?

2. Да ли сматрате да је потпис у име српске стране (Јеремић, који каже да му је то наредио београд тј тадић)који је прабцио питање косова из надлежности Савета Безбедности УН и резолуцију СБ УН 12 44пребацио у надлежнсот Брисела и Еу чин велеиздаје који сноси одговорност и робију због издаје националних интереса ? Подсетићу бригадире да су одлуке Савета безбедности УН ОБАВЕЗУЈУЋЕ за све чланице УН
Самим тим резолуција 12 44 је због тога и измештана из СБ УН

3. Да ли сматрате да је Сребреница геноцид ? Да ли подржавате резолуцију скупштине УН (која није обавезујућа) да је то геноцид ?

4. Да ли подржвате одлазак у Еу и ако су чврсти ставови Немачке , Француске , и великог броја земаља у ЕУ под контролом наведених става да је Косово независна држава и да је неопходно да то србија призна ако жели у ЕУ ? Контрадикторно је тобож да као не признајете косово а овамо трчите онима који вас приморавају разним уценама да признате косово .
Унапред хвала на одговорима :kpozdrav:

1. да
2. не
3. не
4. не

Је ли Крим део Украјине?

To je istina koja je dokumentovana od strane iste te policije :)

Znaci ti si deo genocidne ekipe i zato si se uprpeo, da se ne obznani i ozvanici istina :)

Slabo to, zastavnice :D
слати муџахиде у шехиде је добро дело.

на озрену смо имали пеницилин за њих. Знаш то су они који су фратрима хрватским одсекли главе а потом са њима играли фудбала...

слати муџахиде у шехиде је добро дело.

на озрену смо имали пеницилин за њих. Знаш то су они који су фратрима хрватским одсекли главе а потом са њима играли фудбала...

Svi ste isti. I oni i vi.

I kako te nije sramota da se predstavljas kao kapetan, kad si obican zastavnik? :D

1. да
2. не
3. не
4. не

Је ли Крим део Украјине?
захваљујем иФо
твој одговор 2 ми се не допада остало је у реду.

јеремић је издају учинио јер је обавезујућу резолуцију намерно по задатку од уса пристао да у име србије (потписница резолуције 12 44) пребаци из УН (да не буде више обавезујућа ни за кога па ни за уса која је чланица УН) и брисел...

што се тиче КРИМА :
крим је од стране украјинца крушчова тада поклонио украјини (био је Руски) у име СОВЈЕТСКОГ БРАТСТВА и љубави . Провери.

нема више СОВЈЕТСКОГ БРАТСТВА ? е па нема ни крима у украјини. Молим лепо .
тако смо и ми превеслани уставом 1974 .... од касапина тита

што се донбаса тиче , ту сам за то да се донбас задржи у оквиру укрјаине уз велики степен аутономије. Јер народ донбаса није хтео 2014 да призна насилно рушење легално изабране власти у укрјаини од стране блеквотерса и нациста на улици на мајдану...

због тога је на њих кренуо погром...

Дакле облик аутономије за донбас у саставу украјине. Крим је укрјаински док има братства совјетског. то је била класична превара.

захваљујем иФо
твој одговор 2 ми се не допада остало је у реду.

јеремић је издају учинио јер је обавезујућу резолуцију намерно по задатку од уса пристао да у име србије (потписница резолуције 12 44) пребаци из УН (да не буде више обавезујућа ни за кога па ни за уса која је чланица УН) и брисел...

што се тиче КРИМА :
крим је од стране украјинца крушчова тада поклонио украјини (био је Руски) у име СОВЈЕТСКОГ БРАТСТВА и љубави . Провери.

нема више СОВЈЕТСКОГ БРАТСТВА ? е па нема ни крима у украјини. Молим лепо .
тако смо и ми превеслани уставом 1974 .... од касапина тита

што се донбаса тиче , ту сам за то да се донбас задржи у оквиру укрјаине уз велики степен аутономије. Јер народ донбаса није хтео 2014 да призна насилно рушење легално изабране власти у укрјаини од стране блеквотерса и нациста на улици на мајдану...

због тога је на њих кренуо погром...

Дакле облик аутономије за донбас у саставу украјине. Крим је укрјаински док има братства совјетског. то је била класична превара.

Је ли Крим украјински или не? Да или не?

Svi ste isti. I oni i vi.

I kako te nije sramota da se predstavljas kao kapetan, kad si obican zastavnik? :D
то је мантра несрба и србофоба

никако не можемо бити исти ми и 5 000 муџахида које је бин ладен лично довео 1993 код зенице а благосиљао алија.

ми смо десетине хиљада хрвата и њиховоих бојовника спасили када су нам бјежали од тих муџахида по средњој босни , тад су викали :
браћо срби помагајте!

помогли смо .

одбрнаили смо им жепче,

то је мантра несрба и србофоба

никако не можемо бити исти ми и 5 000 муџахида које је бин ладен лично довео 1993 код зенице а благосиљао алија.

ми смо десетине хиљада хрвата и њиховоих бојовника спасили када су нам бјежали од тих муџахида по средњој босни , тад су викали :
браћо срби помагајте!

помогли смо .

одбрнаили смо им жепче,

Ubica je ubica.
Pandur je pandur.

Шта је било, немаш петљу да подржиш суверинитет. Кршиш преамбулу Устава. 😁
јесмо ли ми косово икада поклонили шифтарима у оквиру неког братства ?

крим је поклоњен укрјаини од стране КРУШЧОВА у име совјетског братства !

па где им је братство ?

јесу ли се укропи разбратимили ? јесу , ок вратићете крим и молим лепо изволте идите.

јесмо ли ми косово икада поклонили шифтарима у оквиру неког братства ?

крим је поклоњен укрјаини од стране КРУШЧОВА у име совјетског братства !

па где им је братство ?

јесу ли се укропи разбратимили ? јесу , ок вратићете крим и молим лепо изволте идите.

Ти си прикривени шиптарски симпатизер. 😁

за донабас сам рекао не подржавам отцепљење.

али денацификацијом наци бастарда и копиладије фаситичке у кијеву, укрјаина неће вршити погром над народом донбаса и све ће опет бити ок.

Шта је било, немаш петљу да подржиш суверинитет. Кршиш преамбулу Устава. 😁
Никита Хрушчов је отуђио Крим од Русије чим је дошао на чело Совјетског Савеза.
Тешко је то замислити, али Крим, чији статус данас квари односе Русије и са новим украјинским властима и са Западом, пре само 60 година је био „братски поклон руског народа украјинском“, који је тада празновао 300. годишњицу уједињења Русије и Малорусије у једну државу. Тако је симболични гест требало да учврсти пријатељство и економију, али и политички значај новог генералног секретара Никите Хрушчова.

dakle, nema sovjetskog bratstva, nema ni krima u ukrjaini.

ocita i podmukla podvala ukropa je kasnije ispravljena . krim je ruski kraj price.

I to ne mislim u smislu da li ce se promeniti vlast nego sta ce se dobiti realnom promenim vlasti?
iskreno ne vidim nikakvu razliku ni u opoziciji,
na kraju skoro svi u opoziciji su u jednom trenutku i bili deo vlasti.

da li mi zaista imamo alternativnu opoziciju i da li bi se ista promenilo i da neko drugi dodje na vlast?
da ne pisem stoti put.

https://forum.krstarica.com/threads...stan-u-beogradu.981741/page-753#post-49152482

jedan obozava rusiju, drugi eu, treci usa :lol:

prvi zeli da budemo sa nasom slovenskom bracom do smrti, da isplazimo jezik celom zapadu, da se osecamo kao kod svoje kuce i da nas zabole za sve ostale. jedemo, pijemo, pevamo niko nam nista ne moze.

drugi se kune u zapadnoevropsku kulturu, politicku korektnost, gadi se primitivizma, prihvata bez razmisljanja sve novo sto se servira, jer ybg zivot je samo jedan pa sve treba probati. oseca se kao gradjanin sveta jer mu ne treba ni pasos ni lk jer zna da je evropljanin u srcu. sa cinizmom ca da posmatra sve zemlje van unije licemerno se gnusajuci nizih rasa osim ako nisu kao on napravili totalni otklon od svojih domovina.

treci je varijanta prvog, najpametniji od svih, jer zna gde jedino moze da profesionalno uspe, da se izdigne iznad kretenizma zajednice, gde ima najvise love, ko je sila koja je jedina bila na mesecu, koja vrti celu zemljinu kuglu ko sarlo globus u onom filmu, siguran je jer zna da ce njegova zemlja uvek naci nacin da ostane prva na tronu ako treba po cenu miliona litara tudje krvi. zabole ga. isto, zivot je jedan, hocu bre pare i status, zabole me za te gluposti kao sto je istorija, kultura i sl. sranja.

svi su pametni a i glupi ko q.

kao i onaj koga zabole za svu trojicu i koji se kune u svakoga koji mu kaze, bre ja sam patriota a svi ostali su izdajnici. mahace bilo kojom politickom zastavom jer oce bre rakiju i prase i da zapeva, pusti stomacinu i proklinje pomenutu trojicu uz sljivu i ljutu papriku dok cereci praseca rebarca da oni ne znaju sta je biti pravi srbin. srbin od pamtiveka. od milosa koji je kleko muratu pod groce i sapnuo mu obrezanom, sad cu bre da ti rasporim tu nevernicku stomacinu a tvoji ce onda mene, al znaj mrcino da ce se za 6 i malo vise vekova roditi jedan koji ce vam svima yebati mater i napraviti veliku srbiju, a onda ste svi vi turci nayebali ko zuti.

Никита Хрушчов је отуђио Крим од Русије чим је дошао на чело Совјетског Савеза.
Тешко је то замислити, али Крим, чији статус данас квари односе Русије и са новим украјинским властима и са Западом, пре само 60 година је био „братски поклон руског народа украјинском“, који је тада празновао 300. годишњицу уједињења Русије и Малорусије у једну државу. Тако је симболични гест требало да учврсти пријатељство и економију, али и политички значај новог генералног секретара Никите Хрушчова.

dakle, nema sovjetskog bratstva, nema ni krima u ukrjaini.

ocita i podmukla podvala ukropa je kasnije ispravljena . krim je ruski kraj price.
opet nemaš pojma sa istorijom i još se ne stidiš da to i pokažeš. Nije to bio poklon.

da ne pisem stoti put.

https://forum.krstarica.com/threads...stan-u-beogradu.981741/page-753#post-49152482

jedan obozava rusiju, drugi eu, treci usa :lol:

prvi zeli da budemo sa nasom slovenskom bracom do smrti, da isplazimo jezik celom zapadu, da se osecamo kao kod svoje kuce i da nas zabole za sve ostale. jedemo, pijemo, pevamo niko nam nista ne moze.

drugi se kune u zapadnoevropsku kulturu, politicku korektnost, gadi se primitivizma, prihvata bez razmisljanja sve novo sto se servira, jer ybg zivot je samo jedan pa sve treba probati. oseca se kao gradjanin sveta jer mu ne treba ni pasos ni lk jer zna da je evropljanin u srcu. sa cinizmom ca da posmatra sve zemlje van unije licemerno se gnusajuci nizih rasa osim ako nisu kao on napravili totalni otklon od svojih domovina.

treci je varijanta prvog, najpametniji od svih, jer zna gde jedino moze da profesionalno uspe, da se izdigne iznad kretenizma zajednice, gde ima najvise love, ko je sila koja je jedina bila na mesecu, koja vrti celu zemljinu kuglu ko sarlo globus u onom filmu, siguran je jer zna da ce njegova zemlja uvek naci nacin da ostane prva na tronu ako treba po cenu miliona litara tudje krvi. zabole ga. isto, zivot je jedan, hocu bre pare i status, zabole me za te gluposti kao sto je istorija, kultura i sl. sranja.

svi su pametni a i glupi ko q.

kao i onaj koga zabole za svu trojicu i koji se kune u svakoga koji mu kaze, bre ja sam patriota a svi ostali su izdajnici. mahace bilo kojom politickom zastavom jer oce bre rakiju i prase i da zapeva, pusti stomacinu i proklinje pomenutu trojicu uz sljivu i ljutu papriku dok cereci praseca rebarca da oni ne znaju sta je biti pravi srbin. srbin od pamtiveka. od milosa koji je kleko muratu pod groce i sapnuo mu obrezanom, sad cu bre da ti rasporim tu nevernicku stomacinu a tvoji ce onda mene, al znaj mrcino da ce se za 6 i malo vise vekova roditi jedan koji ce vam svima yebati mater i napraviti veliku srbiju, a onda ste svi vi turci nayebali ko zuti.
Reci lepo da si defetista :D

opet nemaš pojma sa istorijom i još se ne stidiš da to i pokažeš. Nije to bio poklon.
poklon u ime SOVJETSKOG BRATSTVA!

ajde dokayi te svoje neistine.

u neistini su kratke noge.

sad ces ko nesrbi da nam ovde zvaces mudologiju titovu kako je 1974 novi ustav koji je doneo pravo otcepljenja svakoj republici a samo na srbiju delovao destruktivno (deleci je na tri dela gde beograd gubi nadleznost na d policijom vlasti i sudstvom nad pristinom i ns , kao i to da pokrajine dobijaju pravo glasa kao republike pa samim tim postaju drzave u drzavi ) da nam brboces kako je to bilo za nase dobro pa i ovo otudjivanje krima od strane rusije je bilo iskljucivo po dobro rusa ...

:mazi:

Reci lepo da si defetista :D
vidi se da si iz zemlje gde su najveci zavisnici od heroina u celoj evropi.... o alkoholizmu da ne pricam gde norveska vlast ne zna vise sta da radi pa je pocela da kaznjava i one koje piju i bljuju sa balkona. 20 posto stanovnistva ima medicinski dokazane psihijatrijske probleme, zvanicna statistika... napredna zemlja u 3pm.

nije ni cudo da je munk naslikao onaj cuveni vertigo unutarnjeg vriska, u prevodu mentalnog ludila nacije od kog si uzeo autosovinisticki kvislinski pelcer.

Back