Nisam te baš razumeo.Ma sve ok Iko, prijatno popodne, malo sam se palila![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam te baš razumeo.Ma sve ok Iko, prijatno popodne, malo sam se palila![]()
I onda ti ja hiljadu puta kažem da nemamo opoziciju, da protesti nemaju veze sa opozicijom, da su juče ljudi jurili N1 reportere al džabeTo je ono o čemu pričam.
Umesto palila ,treba šalilaNisam te baš razumeo.
I onda ja tebi moram reć da konačno neko mora stat na čelo studenata da ljudi konačno znaju ko je protivkandidat Vučiću i opoziciji.I onda ti ja hiljadu puta kažem da nemamo opoziciju, da protesti nemaju veze sa opozicijom, da su juče ljudi jurili N1 reportere al džabe![]()
Slučajnost.Umesto palila ,treba šalilagreška pri pisanju , umreh od smeha
izvini.
Kad pišem sa fona, dešava se. Blam živiSlučajnost.![]()
Hitno kod okuliste dok ne bude kasno.Koje studente, koliko ih ima, prebroja li ih konačno
Ni u jednom trenutku nije snimljeno više od 10 koji bi mogli da budu studenti
Koliko se je juče slikalo sa Vučićem, prebroja li ih ili ih još brojiš
OznakaУведена је мерна јединица за троловање - 1 Таб ти је јако висока вредност, тако да се обично изражава у Микротабовима
Рецимо, ова порука би била око 125 Микротабова![]()
Kao Farad za kapacitet1 Таб ти је јако висока вредност
Kolko vidim želiš Iku prebacit na studentsku stranu.Kad pišem sa fona, dešava se. Blam živi![]()
Svim sredstvimaKolko vidim želiš Iku prebacit na studentsku stranu.
Ika ti se ne daj,nikad se ne predaj.![]()
Fon je kriv za sve.Svim sredstvima![]()
Zašto?.Čovek kaže da oni nasilnici ne pripadaju studentima.Hitno kod okuliste dok ne bude kasno.![]()
Izvršavanje Muslijuovog naredjenja, najavio je nerede.nereda posle mitinga?
I ćaciji najavili napad na njih.Izvršavanje Muslijuovog naredjenja, najavio je nerede.
Nasilje je zasjenilo velik broj ljudi.I ćaciji najavili napad na njih.
Studenti rekli da će da bude miran protest i da neće ulaziti u Skupštinu!
I sad neko više veruje Avu i ćacijima nego studentima. Jasno je da ja av organizovao ulično nasilje.
Kako mi se čini zbog toga da pokvari utisak zbog brojnosti protesta. Sad se priča o nasilju umesto o velikom broju ljudi, i o njihovim zahtevima.
Jesi li načinio analizu? Ti kad je sročiš, ta se pamti...Nasilje je zasjenilo velik broj ljudi.
Ne budi nasilan.Jesi li načinio analizu? Ti kad je sročiš, ta se pamti...![]()