Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.515
Koja li je tajna (zdrave kose Megan Markl)...?nereda posle mitinga?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja li je tajna (zdrave kose Megan Markl)...?nereda posle mitinga?
Nervozna masa zato što nije bilo promocije knjige.nereda posle mitinga?
Била је јуче Констракта на Славији, видео сам је
Drago mi jeБила је јуче Констракта на Славији, видео сам је![]()
Demonstracija sila na masi koja je triput manja nego 15. marta. Sa preko 300 hiljada, mogao je samo zvučni top da upotrebi, ali pokazao je da može i to.nereda posle mitinga?
Oni su dileri droge vodje tih navijacaХулигане, навијаче контролише БИА.
Превише играња и трикова режима
Da se svedu na nivo uobicajenih huligana kakve gledamo svuda po evropskim zemljamanereda posle mitinga?
Jel bilo nereda?nereda posle mitinga?
papagajski pominje mamona, nadajuci se da bi ga mozda svojom unutarnjom entropijom pominjanja isterao iz sebe ne znajuci da on moze samo termodinamicki da raste i da izede onog koji nad njim narice lazuci sebe da ga je egzorcisticki lisen.Evo ga, Cacijarh o duhovnoj i moralnoj
dilemi
https://www.nin.rs/drustvo/vesti/81...ije-moguce-u-isto-vreme-sluziti-bogu-i-davolu
https://www.nin.rs/drustvo/vesti/81...ije-moguce-u-isto-vreme-sluziti-bogu-i-davolu
Znaci samo mir njet hahau sukobu je stvoren svet
u sukobu se radja umetnost
u sukobu i borbi se mesaju ejakulati i radjaju deca
u sukobu se konacno dolazi do neke forme malo blize istine posto apsolutna ne postoji
normalno i nenormalno su podjednaka iskrivljena ogledala gde se pravi lik formira u zavisnosti od deformacije ocnog zivca na jedan ili drugi nacinZnaci samo mir njet haha
Ubijes silujes to normalno ili.nenormalnonormalno i nenormalno su podjednaka iskrivljena ogledala gde se pravi lik formira u zavisnosti od deformacije ocnog zivca na jedan ili drugi nacin
papagajski pominje mamona, nadajuci se da bi ga mozda svojom unutarnjom entropijom pominjanja isterao iz sebe ne znajuci da on moze samo termodinamicki da raste i da izede onog koji nad njim narice lazuci sebe da ga je egzorcisticki lisen.
Sva sreca ti nisi prosecanne cudim se..ostrascednost i etiketiranje je opste poznata karakteristika prosecnog srbina![]()
Ja te jedini razumem tabe. Treba održati ovaj naš forum u ovim vremenima u kojima svakog minuta može da dođe naređenje da se gasi, jer nije proSNS,Izdrži brate! I molim te da mi dozvoliš da se nekim ljudima načestitam familije bez bana, nako ove javne podrške i razumevanja koju imamhebes mi sve ako si ti normalna![]()
Vidiš da traži muža.hebes mi sve ako si ti normalna![]()
Zašto onda zahtev da budu pušteni iz pritvora ?Хулигане, навијаче контролише БИА.
Превише играња и трикова режима
Naprotiv kolega,naprotivRepresija ojacava otpor i proteste.
Naprotiv kolega,naprotiv![]()