Koja je bila poenta

sto nisi onda ostao kod plenkovica?

Не капира он баш ништа, Да су Пленковићи и Милановићи деца комунизма које подржава ЕУ/Немачка , а да Тадиће и Вучиће такође децу комунизма не подржава ЕУ, када је у питању демократија, права и слободе !

Вучић се подржава само када је у питању експлоатација ресурса Србије

И поред подршке , не видимо нарочити напредак Хрватска у људским правима, демократији и слободама

И поред подршке , не видимо нарочити напредак Хрватска у људским правима, демократији и слободама
ja bio pre par nedelja kod krvata...varaždin, zagreb, karlovac, vojnić, krnjak i mogu ti reći bio sam iznenađen očiglednim napretkom...ili su ljudi jednostavno umorni od svađa, konflikta, mržnje, ne znam, ali mi je bilo baš ok...

1751278191604.png

Pa kad je molio oko Nove godine tj. nudio izbore, tada su studenti bili "apoliticni", odricli su svaki dodir sa politikom, a sada traze izbore...e pa nema sada nego kad Vucic odluci.
a demokratski procesi, institucije? ne, nego kad vučić odluči...e zato je diktator, a svaki diktator završi na konopcu, a vi možete samo da mu ostavljate cveće ispod bandere, kao onom ćopavom

a demokratski procesi, institucije? ne, nego kad vučić odluči...e zato je diktator, a svaki diktator završi na konopcu, a vi možete samo da mu ostavljate cveće ispod bandere, kao onom ćopavom
Ma kakvi bre demokratski procesi sa vama takvima koji vise slusate Bugare i Hrvate nego svog brata Srbina?

Ova kriza mora da se resi u i u okviru Srbije a ne da dozivate Strazbur i da vas "odyebavaju" vise puta kao zadnje prosjake. I da vam sole pamet bugarske i hrvatske televizije i sajtovi.

Ajd' sram te bilo!

Back