- Poruka
- 50.757
VažiSamo gledaj....
Borba ce biti duga i teska jer AVtihrist ima podrsku zapadnih sluzbi...Trenutno...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VažiSamo gledaj....
Borba ce biti duga i teska jer AVtihrist ima podrsku zapadnih sluzbi...Trenutno...
...
I onda ti ja hiljadu puta kažem da nemamo opoziciju, da protesti nemaju veze sa opozicijom, da su juče ljudi jurili N1 reportere al džabe![]()
sto nisi onda ostao kod plenkovica?
ja bio pre par nedelja kod krvata...varaždin, zagreb, karlovac, vojnić, krnjak i mogu ti reći bio sam iznenađen očiglednim napretkom...ili su ljudi jednostavno umorni od svađa, konflikta, mržnje, ne znam, ali mi je bilo baš ok...И поред подршке , не видимо нарочити напредак Хрватска у људским правима, демократији и слободама
nemaju sa kim posto su sve srbe izgnaliili su ljudi jednostavno umorni od svađa, konflikta, mržnje, ne znam, ali mi je bilo baš ok...
pa šta?protesti su do juce bili vodjeni od nekih studentskih glava
od juce ih vode jedino zuti
Pa to je, znaci borba za vlast od pocetka, a nije da se nije znalo.pa šta?
nereda posle mitinga?
ma jok, na vlasti treba da ostane žžžvalavi mafijaš i kasapinPa to je, znaci borba za vlast od pocetka, a nije da se nije znalo.
razlika nebo i zemlja.pa šta?
I šta je tu nebo a šta zemlja?razlika nebo i zemlja.
zute zabole za srbiju isto kao ove na vlasti.
izmedju studenata koji pojma nemaju sta hoceI šta je tu nebo a šta zemlja?
Wow...zaslužio si da vodiš književno veče u ćacilenduizmedju studenata koji pojma nemaju sta hoce
za razliku od pomenutih mrzitelja srbije
granica je tanja no sto mislis a zove se osvajanje vlasti
Neka ode, ali na izborima, a ne zato sto je razmazenoj masi tako "dunulo" da na ulici nekog otera misleci sve da ponavljaju 5. oktobar jer i ne znaju sta je on znacio.ma jok, na vlasti treba da ostane žžžvalavi mafijaš i kasapin
Neka ode, ali na izborima, a ne zato sto je razmazenoj masi tako "dunulo" da na ulici nekog otera misleci sve da ponavljaju 5. oktobar jer i ne znaju sta je on znacio.
Pa kad je molio oko Nove godine tj. nudio izbore, tada su studenti bili "apoliticni", odricli su svaki dodir sa politikom, a sada traze izbore...e pa nema sada nego kad Vucic odluci.Pa što ne raspiše izbore
a demokratski procesi, institucije? ne, nego kad vučić odluči...e zato je diktator, a svaki diktator završi na konopcu, a vi možete samo da mu ostavljate cveće ispod bandere, kao onom ćopavomPa kad je molio oko Nove godine tj. nudio izbore, tada su studenti bili "apoliticni", odricli su svaki dodir sa politikom, a sada traze izbore...e pa nema sada nego kad Vucic odluci.
kad os da mi budes studentWow...zaslužio si da vodiš književno veče u ćacilendu
aj ne risekad os da mi budes student
onda se i ponasaj kao takav
ako so da budes profesor
onda cekaj mene da te propitujem
pa sto onda trcis za mnom i zapitkujes me stalno ko neko deriste?aj ne rise
eno ti ga tihi, meni nisi dorastao
Ma kakvi bre demokratski procesi sa vama takvima koji vise slusate Bugare i Hrvate nego svog brata Srbina?a demokratski procesi, institucije? ne, nego kad vučić odluči...e zato je diktator, a svaki diktator završi na konopcu, a vi možete samo da mu ostavljate cveće ispod bandere, kao onom ćopavom
i ti ćeš u zabeluMa kakvi bre demokratski procesi sa vama takvima koji vise slusate Bugare i Hrvate nego svog brata Srbina?
Ova kriza mora da se resi u i u okviru Srbije a ne da dozivate Strazbur i da vas "odyebavaju" vise puta kao zadnje prosjake. I da vam sole pamet bugarske i hrvatske televizije i sajtovi.
Ajd' sram te bilo!