Koja je bila poenta

Šta ima konkretnije: neće ih pozicija, neće ih opozicija,
lepo od tebe sto priznajes , pozicija i opozicija su isti sitem. kao sto je sinisa mali posle 5og oktobra bio direktor AGENZICE ZA PRIVATIZACIJU :mrgreen: a potom promenuo dres 2012 i posto naprdnjacki lider u istom sektoru koju mu sistem odredio -ekonomiji, gde najbolje unistava i lapa :mazi:

samo ima jedna ogromna razlika u tome ko koga nece - studenti sus e vec pre mesec i vise javno golasili da NASTUDENTSKOJ LISTI NECE MOCI NIKO BITI ko je ikada bio u opoziciji :mazi:
od tada opozicija nece ni njih pa su se redom poceli distancirati od studentske liste :
prvo jovanovic, pa nestor, ponos
neki dan i djilas :mrgreen:

isti je to sistem ko i opozicija a ti snam samo potvrdio sto i vrapci sad znaju

neće ih Crkva,
taman posla ! nece ih poneki PROFITIJE a hoce ih mnogi u toj crkvi kao recimo
1751194445142.png

nece pojedinci nebitni
neće ih žandarmerija, neće ih BIA...
leglo udbinog sistema

cese promene , i cistacica u bia !
Samo ih Kapetanmark hoće, otporaši, drugosrbijanci...

samo ti vredjaj... i lazuckaj

Represija ojacava otpor i proteste.
To ti je prosto formula, jednacina...
Mogu Pink i Informer da trube izlapelim babama stagod zele...ali jednacina radi...

...
Aha, videli smo u Francuskoj i Olandiji kako represija tj nalupavanje demonstranata i hapšenja ojačavaju otpor, sad tamo mirni ko bubice. Kako vam nije više glupo da gurate te izandjale fraze koje veze nemaju sa životom.
Sa druge strane represije juče nije ni bilo već se drugovi plavi branili od stoke koja bi da ih malo šutira, udara motkama, gadja kamenjem i pali .
Imaju snimci i sve se vidi. Sad što su ovi iz opozicije naprasno postali slepi, to je neki drugi padež.😁

Aha, videli smo u Francuskoj i Olandiji kako represija tj nalupavanje demonstranata i hapšenja ojačavaju otpor, sad tamo mirni ko bubice. Kako vam nije više glupo da gurate te izandjale fraze koje veze nemaju sa životom.
Sa druge strane represije juče nije ni bilo već se drugovi plavi branili od stoke koja bi da ih malo šutira, udara motkama, gadja kamenjem i pali .
Imaju snimci i sve se vidi. Sad što su ovi iz opozicije naprasno postali slepi, to je neki drugi padež.😁

Kakogod...
7 meseci sivrate kraj... :lol:
I jos ne odsviraste...

...

da mora pasti
inace cemo se rasparcati do poslednjeg parceta...

nema apsolutnog postenja ni u norveskoj ali su vasionu dve ispred nas...

ajde ajde...
uz pridrzavanje zakona , sve se moze
prvo da pocnemo da si verujemo i da se volimo , jer smo odrodjeni sokole sami od sebe

empatija sokole , vratimo to pa ce sve biti u redu
zajedno ljudi mogu sve

bilo,
promenuce se
Do sada su u igri saha studenti izgubili.
Pogladaj postavljanje studenata u Pionirski park i svih koji idu pod njihovu mimikriju.Pravi sahovski potez.
Studenti moraju da angazuju dobrog stratega a ne da dijele sta govore ludaci poput Bakica i sl.
I onaj sinoc na bini sa sajkacom da ne kosi nego da vodu nosi.

Poenta? Biće sns na vlasti još barem 5 godina a možda i duže. Protesti su generalno mrtvi a ide polako sezona letovanja tako da do septembra Vule može sebe da proglasi i za Faraona. Kada nema ideje i pravca onda nema ni rezultata. Ako neko misli da sns skida sa vlasti narednih 10 godina i da to naziva normalnim neka ga. Ja sigurno neću da gubim vreme na besciljno šetanje jer imam preča posla. Vlast može da se sruši bukvalno za mesec dana ali niko neće. Hoće ljudi da budu večiti disidenti i da razvijaju karijere u tom pravcu. Važi i hvala. Ječam smo završili, sad će žito i tako redom. Nemam ja vremena za studente i opoziciju da se smisle. Imali su kod mene šansu mesecima i dosta od mene.
Baš te briga,imaš interventan otkup pšenice https://agroservis.rs/ministarstvo-ponudilo-investicioni-otkup-psenice-a-ovo-je-dogovorena-cena/ ,eto love.Još ako si "samohrani roditelj" pa konkurišeš za poljoprivrednu mehanizaciju...Ihaaajjj...Bog da te vidi.Država ti vrati 50% cene traktora https://agrinova.rs/subvencije-za-kupovinu-traktora-u-srbiji-vodic-za-2025/ pa imaš nov traktor da ideš na blokade i da kukaš protiv sns-a i države...Nije loše,zar ne?

Vučić: Neću potpisati pomilovanja niti abolicije​

„Sinoćna objava je direktan poziv na građanske sukobe, ono zeleno svetlo. Zahtevam od tužilaštva da rade svoj posao, da se ne prave nevešti i naivni. Vreme odgovornosti dolazi. Neću potpisati pomilovanja niti abolicije“, rekao je Vučić danas na preskonferenciji.

On je govorio o građanima koji su se sukobili sa policijom.

„Samo ne znam šta su mislili. Jesu li stvarno mislili da su jači od države. Pa definicija države je da ona ima moć fizičke prinude. Ne postoji niko jači od države, kako ste to zamislili. Na kom ste to fakultetu učili? Vidi se da niste mnogo ispita položili. Čestitam policiji na profesionalnom ponašanju, na rodoljubivom pristupu i prisebnosti, i na tome što su primenili minimalnu silu“, rekao je.

S takvim protivnicima vladaće dok mu ne dosadi.
Pa... to bi otprilike bilo tako.
Bila je jednom na Index forumu fotografija nekakve ujedinjene srpske oporbe, ne znam sada tko su ti ljudi, ali zamisli koaliciju koju predvode Josipović, Senf, Borićka, Glavašević i na pravom si putu.

1000002239.png

Ćelavi glavonja napisao je nešto u smislu - pa pogledaj ih samo, kraj takvih bi Vučić mogao vladati još 1000 godina.

nereda posle mitinga?

Pa nažalost loš potez nekih demonstranata iako nije ni prvi a vervatno ni poslednji a vrlo moguće da su i ubačeni provokatori ti koji su izazvali incidente, isto tako ovakvim stvarima i Vučić isto umanjuje sebi šanse za miran odlazak sa vlasti i samo se zakopova još dublje, iskreno ja ne sumnjam da će nakon ovakvih poteza vlasti još više ljudi izaći na ulice sledeći put, inače ne sumnjam da će mi videti još dosta protesta širom Srbije u narednom periodu (jasno je još od Januara meseca da nema više vraćanja na staro i da Vučić šta god uradio ne može više stanje stvari da vrati na staro i na stanje kakvo je bilo pre godinu ili dve dana), ali u svakom slučaju ovakve stvari su zaista nepotrebne i štetne i umesto takvih stvari treba što više insistirati na raznim oblicima građanske neposlušnosti i insistirati na generalnom štrajku.

Vučić: Neću potpisati pomilovanja niti abolicije​

„Sinoćna objava je direktan poziv na građanske sukobe, ono zeleno svetlo. Zahtevam od tužilaštva da rade svoj posao, da se ne prave nevešti i naivni. Vreme odgovornosti dolazi. Neću potpisati pomilovanja niti abolicije“, rekao je Vučić danas na preskonferenciji.

On je govorio o građanima koji su se sukobili sa policijom.

„Samo ne znam šta su mislili. Jesu li stvarno mislili da su jači od države. Pa definicija države je da ona ima moć fizičke prinude. Ne postoji niko jači od države, kako ste to zamislili. Na kom ste to fakultetu učili? Vidi se da niste mnogo ispita položili. Čestitam policiji na profesionalnom ponašanju, na rodoljubivom pristupu i prisebnosti, i na tome što su primenili minimalnu silu“, rekao je.
Ali kada neko ne shvata da je dražava-narod a najgore od svega da taj neko je predsednik te države..

nisu NEKI
rezimski kriminalizovani jurisnici, krimos i olos do olosa sa dna kace. po uputstvima rezima.

Pa vrlo moguće i verovatno, ali da sad ne ulazimo u to ono samo kažem da ne treba nasedati na njihove provokacije, da nikako ne treba potezati za nasiljem već samo sve više treba insistirati na građanskoj neposlušnosti, na mirnim protestima, štrajkovima, blokadama institucija, neizvršavanju određenih građanskih dužnosti kao i na tom velikom generalno štrajku.

Pa... to bi otprilike bilo tako.
Bila je jednom na Index forumu fotografija nekakve ujedinjene srpske oporbe, ne znam sada tko su ti ljudi, ali zamisli koaliciju koju predvode Josipović, Senf, Borićka, Glavašević i na pravom si putu.

Pogledajte prilog 1749254

Ćelavi glavonja napisao je nešto u smislu - pa pogledaj ih samo, kraj takvih bi Vučić mogao vladati još 1000 godina.
To je ono o čemu pričam.

Back