bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.517
Nisam to rekla, to su tvoje reci, a nacin razmisljanja nema veze sa godinama.Znači, moram još puno da radim na sebi,.. jer ti si me već stigla, a ja sam stariji.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam to rekla, to su tvoje reci, a nacin razmisljanja nema veze sa godinama.Znači, moram još puno da radim na sebi,.. jer ti si me već stigla, a ja sam stariji.
Ko je vaspitavan tako-da.Uz rad se i jako lepo i korisno razmišlja.
Problem je što je danas toga i previše. Ispada da se ljubav u većini slučajeva kupuje. Ako je tako onda to nije prava ljubav.Nisi u pravu. Toga je bilo i bice.
Koliko se samo mojih drugarica udalo za bogatog decka .. odmalena je valjda uceno sta da gleda pri odabiru..
I koliko propalih brakova iz slicnih spojeva.
Ne veruješ mi ? Pa moramo popiti kafu, da te uverimNisam to rekla, to su tvoje reci, a nacin razmisljanja nema veze sa godinama.![]()
I to može biti šuplja pričaProblem je što je danas toga i previše. Ispada da se ljubav u većini slučajeva kupuje. Ako je tako onda to nije prava ljubav.
Ne veruješ mi ? Pa moramo popiti kafu, da te uverim.
Ne verujem da imaš nekog opasnog, a mene vole kuce.
Zasto ne bismo?
Delujes ok covek, da ne vodim psa sa sobom![]()
Uopste nemam psa, ali unajmim ponekadNe verujem da imaš nekog opasnog, a mene vole kuce.
Iih, pa nabavi... da ti ja nabavim ?Uopste nemam psa, ali unajmim ponekad![]()
Nijedna baš ?generalno ne
po sebi, kad god sam bio bez para, mrka kapaNijedna baš ?a, te tvoje drugarice ?
Po njima si zaključio ?
Jos kad o tome mastam.Iih, pa nabavi... da ti ja nabavim ?
Znaš,.. malo u vezi teme,.. Koliko meni moja Donka podigne rejting,.. toliko da ja ne znam jesam li ja smuvao damu, ili moja Donka... ( i cveće),.. imam kompleks![]()
Ima li san da kupi svoj kombi na kredit i on postane gazda?Nije bitno, vozi neki kombi za nekog gazdu koji ga malo plaća.
i žutaPonavlja se.
Ista crno crvena koalicija nas jase.
taj koji je jako siromasan pokazuje da nema pameti, inteligencije, nije vredan, istrajan..............i kao takav, karakterno prazan u sebi , nijedna zena na ovom svetu ne bi mogla da se zainteresuje za neku taku olupinu od muskarca...............osim ako i sama nije olupina u zenskom telu.Koja bi danas pošla za sirotana? Postoji li neka koja bi se udala za nekog ko je jako siromašan, "koga nema pas za šta da ujede" što bi se reklo?
Никоја.Koja bi danas pošla za sirotana? Postoji li neka koja bi se udala za nekog ko je jako siromašan, "koga nema pas za šta da ujede" što bi se reklo?
Исто важи и обрнуто.A zašto je jako siromašan?
ako je recimo stekao svojim znanjem nešto, ali su mu nepravedno oduzeli. Recimo, došli dripci, pokrali mu sve itd..za mene bi i dalje bio dobar kandidat za mog čoveka, ako je pametan i vredan.
Ako je sirotan jer nema nikakve sposobnosti onda on nije za mene
Orlovi orlovima - to je tako.