Koja bi danas pošla za sirotana?

Dok je živeo u teškom siromaštvu nijedna ga verovatno nije primećivala. Šta će njemu sad neki prilepak da mu sisa životnu energiju? Najbolje se vidi koliko čoveka cene i vole dok ne postigne ništa u životu. Posle uspeha parazita koliko hoćeš ali nije poenta u tome.
Jooj za tebe je partner i saveznik u stvari prilepak koji sisa energiju
Ti si obesmislio sve relacije izmedju zene i muskarca jednom izjavom
Stvarno si veoma frustriran čovek baš mi je žao što je tako

Jooj za tebe je partner i saveznik u stvari prilepak koji sisa energiju
Ti si obesmislio sve relacije izmedju zene i muskarca jednom izjavom
Stvarno si veoma frustriran čovek baš mi je žao što je tako
Nisam uopšte frustiran, ali ako neko nije bio tu kad je bilo najteže kome je ta osoba potrebna "kada oluja prođe"? I mnogo osoba, što muških što ženskih, su prilepci uz uspešne ljude i gledaju da se okoriste tim uspehom. Ili tvrdiš da to nije tačno?

u bivšoj jugoslaviji je to postojalo i ona i on siromašni uzmu se pa zajedno rade i stiču sve zajedno
Bas te generacije iz Jugoslavije, koje su "se uzimali siromasni i zajedno stvarali" devedesetih godina proslog veka imali cetrdeset i pedeset godina, dakle bili u punoj snazi, i kaf su bili u punoj snazi, razvalili su zemlju, upropastili je i svojoj deci ostavili pustos i vecito siromastvo.

Ne kupuje se ljubav

Nego ljudi par biraju prema sebi. Ako je žena izuzetna lepotica zašto bi bila sa nekim ružnim tipom kojeg niko neće? to je tržište.
To je priroda. Svako otprilike svom nivou i po lepoti. Ok danas je to palo u vodu. Moze da nikad nije ni prošao pored muškog ali ako mu tata bogat ima stan, super vozni park, devizne naslage onda moze i krš da uzme lepojku.

Mnogi lepi mladići nemaju uspeha kod lepih zena ako nemaju to. .
Ako to nisi shvatio i prihvatio onda si detinjast još uvek. Zašto bih ja bila sa nekim sa IQ 80, ako mogu da budem sa nekim sa IQ 120? Lično kod mene ne mora da ima puno novca, ali treba da bude sposoban, vredan, to mi je privlačno, ako to nije onda je kao tele neko usporeno koje se premešta sa stolice na stolicu.. dakle, mrdni dupe i radi nešto korisno, jer tako i ja radim.

To je ok

Koja bi danas pošla za sirotana? Postoji li neka koja bi se udala za nekog ko je jako siromašan, "koga nema pas za šta da ujede" što bi se reklo?
Da ti kažem jednu životnu činjenicu ili ti "mudrost".
Verovatno neka bi, ljubav ne gleda u novčanik. Ali,...ne treba niko da bude siromašan. Prvenstveno zbog sebe, onda ni zbog drugih. Siromaštvo nije samo pitanje para iako se na to svodi. To prelazi u stanje u duha, na duže staze ide u nemoć i teskobu u suočavanju sa životnim problemima. Ako je neko siromašan jer je tako rođen, to nije njegova krivica već loša karma. Ako nije siromašan duhom, doćiće i do para.
Nzm,...današnji svet, teško.
Teško da bi se neka upustila u takvu avanturu, koja ne pruža ništa.

Da ti kažem jednu životnu činjenicu ili ti *mudrost".
Verovatno neka bi, ljubav ne gleda u novčanik. Ali,...ne treba niko da bude siromašan. Prvenstveno zbog sebe, onda ni zbog drugih. Siromaštvo nije samo pitanje para iako se na to svodi. To prelazi u stanje u duha, na duže staze ide u nemoć i teskobu u suočavanju sa životnim problemima. Ako je neko siromašan jer je tako rođen, to nije njegova krivica već loša karma. Ako nije siromašan duhom, doćiće i do para.
Nzm,...današnji svet, teško.
Teško da bi se neka upustila u takvu avanturu, koja ne pruža ništa.
Verujem da ima puno muškaraca koji bi oženili siroticu. Zašto nekim muškarcima ne smeta sirimašna žena a mnogim ženama smeta siromašan muškarac?
Nemoj da se praviš naivan sada
Ne razumem. Rekao sam ti da na svet pokušavam da gledam realno a ne kroz ružičaste naočare.

Verujem da ima puno muškaraca koji bi oženili siroticu. Zašto nekim muškarcima ne smeta sirimašna žena a mnogim ženama smeta siromašan muškarac?
Zato što nismo stvoreni da razmišljamo na istim "frekvencijama".
Muškarci su vizuelna bića, žene traže verifikaciju da si muškarac. Uostalom,...i u materjalnom smislu. Muškarac koji ne troši novac na ženu i porodicu, nije pravi muškarac. Ili je stipsa ( još gore).😁

Ne razumem. Rekao sam ti da na svet pokušavam da gledam realno a ne kroz ružičaste naočare.
Meliote ti živiš u lektiri za treći razred osnovne škole
Muskarc ženi siroticu, dirljivo je to koliko muško može da ima veliko srce
Dok žene u tvojim interpretacijama sve do jedne imaju pokvarenu dušu i samo žele da iskoriste nekog naivnog dobricu
jednobojan si u klišeu bez mogućnosti da prihvatiš druga mišljenja
Otvaraš teme da bi mi potvrdili tvoju istinu
Moraš to da menjaš

Back