Koj mob imate,i da li ste zadovljni njime?

pa ajd'

NOKIA 6600 (crna maska + dodat GPS tom tom) - jedan od skoro najboljih nokijinih symbian modela ikad napravljenih,ubacio sam mu tone i tone aplikacija, model jeste mator ali i dan danas moze da parira mnogim novim modelima, ne bih ga prodao ni za 100000000000000000000000000000000000000000000000... godina

i

NOKIA N73 - Phenomenalna kamera,zvuk,display, ima sve sto je korisniku potrebno, vidim mnogi se zale zbog nekih problema sa aplikacijama i sa brzinom, ali treba samo promeniti noviju verziju software-a i update-ovati sertifikate (jedino Flashom) i phone radi odlicno
PS.
jedina je steta sto nema wi-fi.

k800allsides.jpg

Apsolutno sam prezadovoljna :mrgreen:

Sony Ericsson je takav k**ac od firme da je to čudo!Napokon sam se za 10EU oslobodio K750i sa sve 2BG karticom i polu-s**banim ekranom.Sva sreća te je drug bio raspoložen za trgovinu...Moj brat je imao T230 koji se slabo čuo,krckala maska,s**nje opcije pa je uzeo J220 koji je posle godinu dana sam od sebe izgubio mrežu i mogao da ga baci u kantu.Najveća je fora što na SE telefonima kao da je uklesan datum kad će da crkne koji je negde godinu dana posle kupovine.:dash:

Mozete bar da postavite sliku kada pricate koji mobilni imate.

sony-ericsson-k550i-black.jpg

Dakle,Sony Ericsson K550i.Potpuno sam zadovoljan njime.Dobio sam ga 29 januara 2007.

Imam i ja k550i,a i imam 2 pitanja u vezi njega: 1)ja ponekad kad gledam slike u telefonu ili kad sam u glavnom meniju ekran mi se odjednom ugasi usred listanja (ne ceo telefon nego samo ekran)ja ga ponovo aktiviram i radim normalno na telefonu.to mi se desava 3-4 puta na dan pa sam hteo pitati da li to treba tako ili nesto ne valja na telefonu. 2 pitanje)-imam 2-3 kao male masne fleke na ekranu koje se ne mogu skinuti(verovatno vlaga)pa sam hteo pitati da li se te male flekice nalaze ispod na masci ili na pravom ekranu telefona

Back