Koj mob imate,i da li ste zadovljni njime?

3 telefona :think:
izvini, a za koji ce ti gnjurac 3 telefona? mnogo si trazhen pa ne postizavash sve sa jednim? :rotf:

Sto? Ja imam cetiri:

N 70
6120
K 750i
i HTC TYTN.

Zavisi da li slikam neki dogadjaj ili sam na putu ili telefoniram ili...tog dana ja uzmem onaj koji mi sluzi svrsi a ne da se vezem za jedan koji je g*vno ali lepo izgleda na reklami...or something.

Ipak najvise nosim HTC - vrh!!! Kakav symbian, to ne kupujem vise a koristim ih od 7650, kao kada iz Yuga predjete u Porsche.

Pitaj rastamann-a...

blackberry_8820.jpg

imam sony ericsson k320i i zadovoljna sam dok nema bolji....
svidja mi se sto ima dobar inter fejs i odlicno vrsi onu osnovnu funkciju telefona> dobro se cuje, ima brzo biranje, ima t9 i tako to... Ali to je sve prevazidjeno....ne svidja se to sto ima samo 15 mb memorije, pa sve podatke> teme, screen savere, a o fotografijama da ne pricam, sve to cuvam u komp. Kamera mu je slaba vga je. Doduse te fotografije komp prepoznaje kao 1,2 mega pixela. Ipak sa tim tel uspem da napravim kudikamo jasne slike ako slikam napolju po dnevnom svetlu i izbliza
E posto jako volim da slikam, a obozavam i slicice za mob, volela bih da imam nokiju n95 od 8 gigabajta ali kad ne bi bio tako skup........

Back