Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.142
Naucnik.a ko je ovaj?
Dobro neces.
Znao sam.
Prioremas sistem omalovazavanja.
Zato ces uvek pisati stvari koje su prvo suprotne tvojoj veri.
A to ljudi posmatraju i ne uzimaju takvu veru ta ozbiljno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naucnik.a ko je ovaj?
teoretičar.edukator..![]()
Zabavan je Terzin i ima neke interesantne ideje. Al baš da je edukativnoteoretičar.
zanimljivo da se zastupnici sveopšteg potopa pozivaju na kineske izvore nesvesni da im to ni malo ne ide u korist.
po bibliji to se desilo pre oko četiru hiljade godina baš kad i veliki kineski. znači da je jedan od sinova morao biti žut sa kosim očima![]()
40 godina ih vrteo 500 km.Izgleda da je ova tama samo Glasniku jasna. Ja ne razumem šta znači
to da se Bog opredelio samo za jevreje. Šta znači to da je birkao.
I gde je to Bog jevreje vodio?
ma verujem da je stručan za nešto, ali tu ti je potrebna čista matematika.Zabavan je Terzin i ima neke interesantne ideje. Al baš da je edukativno
slušati njegova izlaganja, to ne bih rekla.
bolje je pitanje..gde je Bog bio pre Hrista?Koga je Bog vodio pre nego se opredelio samo za jevreje? I da li je uopšte birkao pre toga?
Aaa.. to Mojsije što ih je vodao.. Pa nije ih Bog nigde vodio.40 godina ih vrteo 500 km.
da su išli na rukama prešli bi za pet god.![]()
razgovarao sa mojsijembolje je pitanje..gde je Bog bio pre Hrista?
Bio u žbunu?razgovarao sa mojsijem

ali ne..ozbiljno pitam..sad cu temu da otvorimrazgovarao sa mojsijem
ne izazivaj40 godina ih vrteo 500 km.
da su išli na rukama prešli bi za pet god.![]()

pa nisi čitala, 40 godina im manu davao.Aaa.. to Mojsije što ih je vodao.. Pa nije ih Bog nigde vodio.
Meni cela ta priča sa Mojsijem uopšte nije jasna i nemam pojma kakve
bi to veze sa Bogom moglo da ima.
doneo otkup za grehe,al oni plaču i daljeA sta misli isys o avramu
8:56 Авраам, отац ваш, био је рад да види дан мој; и виде, и обрадова се.
Jel jasno zasto avram.Da se ne bi sigurno hanan ili hamovci obradovali isysu

biblijski bog je uglavnom to radio, pričao sa ljudima.ali ne..ozbiljno pitam..sad cu temu da otvorim
Pa Hristos je taj Bog...bolje je pitanje..gde je Bog bio pre Hrista?
|
pa dobro svemogući bog može kako hoće, a dal je bilo tako stvar je vere.Bio u žbunu?![]()
Ama čitala sam, naučavala, al ne razumem.pa nisi čitala, 40 godina im manu davao.
inače kažu da je mojsije autor od stvaranja preko izabranog naroda do isusa navina. pa sigurno da će jevreje da vodi u "obećanu" zemlju a ne šveđane.
i posle po inerciji
e onda siđe isus i kaže da je došao među bolesne. zato jevreji i ne mogu da ga smisle.
Bilo da se doslovno shvata ili da ima neki dublji smisao, meni je razlika između narodapa dobro svemogući bog može kako hoće, a dal je bilo tako stvar je vere.
tako isus kaže, kada su mu apostoli postavili pitanje zašto sedi sa kurvama carinicima šljamom on kaže zdravom lekar ne treba.Ama čitala sam, naučavala, al ne razumem.
Da, došao je među one koji su Boga zaboravili i gde je bila kritična
tačka neznanja u to vreme.
pa to ti je toBilo da se doslovno shvata ili da ima neki dublji smisao, meni je razlika između naroda
koji razgovara sa živim drvetom i onog ko razgovara sa upaljenim žbunjem ogromna.
A jedne prozvaše paganima..
I tako zbun na pitanje ko si ti odgovori ja sam onaj koji jesam i nastavi zbun da zapoveda mojsiju i sad da idi salje te onaj koji jeste .Bilo da se doslovno shvata ili da ima neki dublji smisao, meni je razlika između naroda
koji razgovara sa živim drvetom i onog ko razgovara sa upaljenim žbunjem ogromna.
A jedne prozvaše paganima..