- Poruka
- 42.600
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мистер Најс ГајZene ne dirati ni pod koji cenu, one su jedina svetla tacka ovog foruma.
Pa moderaciju ofkors...
Када би свако ко отвори своју тему имао право брисања, не би требала модерација
На почетку би било мало више брисања и освете, али би се и то временом стабилизовало...
Svakog ko se krije iza novog nika i zloupotrebljava lenjost administracije bih banovao ali pošto ne mogu,običan sam član trudim se da takve stavim na ignore koliko god je to moguće.
Nemam nikog na ignor a banovala bih pola ptf Politika.
ne znam po čijem nalogu ja radimИма таквих модератора, али то раде само по налогу управе и цк
Npr. Mrkalja.
Nemam običaj da stavljam na ignore; to mi je nezreli nekako. Samo kad vidim sa neko smara do iznemoglosti tako što me stalno pominje ili replicira stavim na ignore, zato što mi zatrpava notifikacije do te mere da ne vidim ništa od drugih forumaša. Jedan poduži period jesam držao rečenog.
ne znam po čijem nalogu ja radim
Jednom mi neko ovde reče CIA. To je za mene otkriće. Onda mi duguju velike pare.![]()
pa da, nemam ga. tj tačnije rečeno, nije mi do toga da ga imam ovde.Ако имаш интегритет, онда ће главни инквизитор да те склони.
tako je. Ima i koji bi banovali kao što neko reče na temiАко све сведеш на ЗиС, онда имаш пуно обожаватеља, који кликћу и куцкају, што доводи до профита ...
pa da, nemam ga. tj tačnije rečeno, nije mi do toga da ga imam ovde.
tako je. Ima i koji bi banovali kao što neko reče na temi, ali bože moj
Mucno da se cita da niko nece da vas " kerebeca" davi, rastese prska i poprskuje!
Forum treba da ima neki integritet i zensko valjda!
Znamo , ne moraš naglašavatihoće mi se![]()
Која си ти смејурија,...
pa da. koliko me zabole šta će da kaže selo. posebno kad nikad prva ne diram.
Znamo , ne moraš naglašavati
Sorri nisam mogao da odolim![]()
Наравно да је ово летећи циркус.Ovo je Monti Pajton za mene. Igrarija. Ne mogu da verujem da neko uzima ozb
Џенерик комент ез фак, јеси ли ти АИ?Наравно да је ово летећи циркус.
Али ето...увек има оних који се "приме" на ово...
Као да прелазе нивое на видео игрици.
Шта ћеш, 100 људи 100 ћуди.
Џенерик комент ез фак, јеси ли ти АИ?
Hajde bezgresni odskakuci u skokovima, lagano da se ne zalepis negde.Мистер Најс Гај
А реално се не зна ко је гори. Не зна се ко је већи Грешник.
nikoga, ima toliko retrdiranih ili ogranicenih likova bez koji ne bi bilo zabave...trajno banovali?
Ko vam se smučio?
Ko vas nervira?
Kog ste stavili na ignor?
I zašto?
što, šta se dešavalo, ne vidi se sad , neko je brisao
Desilo se to da je počelo da se iznosi privatno iz dana ljubavi, suštinski nema gore od toga.
A, to je neoprostivo![]()