Foggo
Domaćin
- Poruka
- 3.451
Kod bečkih konjušara.![]()
A šta to znaci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod bečkih konjušara.![]()
Piše mi na profiluKoliko sad godina imas?
ako je suditi po nicku tebe je domovina napustilaNakon što ja odem, dabogda sve propalo.
Da, tako je rekao i Bora Čorba. Izvinio se svim Slovencima zbog toga, i završio je život u Ljubljani, skupljajući pseća goovna po tamošnjim parkovima.Kod bečkih konjušara.![]()
Opet paćeničke teme imigrantske
Isto.Ја сам био.... живео, направио некакв успех, и вратио сам се кад је овде почело. Све што сам тамо стекао сам распородао, и вратио се у Србију. Нисам хтео да изађем из судбине свог народа, нити да изађем из царства свог језика. Гледали ме у чуду, али морам да кажем да се никад, ни једног часа нисам покајао.
Isto.
Brat u JNA , a ja da se šetam po Švarcvaldu?
Neće da može.
Posle sam se oženio i deci objašnjavam da će tamo negde i njihova deca da budu auslenderi dok su živa.
Ništa mi nije krivo.
Nisam razmisljala na taj nacin kada sam odlazila. Moj odlazak nije imao veze sa novcem, vec sa obrazovanjem.A imam pitanje i za ove koji su otišli
Da li vam je krivo sto niste ostali čvrsti u vašem uverenju da čim skupite neku lovu vi se vracate a ipak ste ostali i nakupili 2,3,4 decenija u zemlji gde vam je bila namjera ostati 5 godina
Samo u meri koliko sami to hoćete.Pa sad
Auslenderi smo i mi Srbi kad odemo da radimo u Srbiju i to osetimo
on je mislio pacenicka, bez L, kad ti rece robija svuda, da mi kukamo svi, kao tiUopšte nije plaćenička tema
Ne možeš služiti Bogu i bogatstvu, a ti si otišo za bogatstvom. I onda se vraćaš ovde na forum, u virtuelnu Srbiju, da nam pričaš o Bogu i Lažnom otkrovenju. Kakav licemerideja je bila da se opstanemo bar do 5 godina kako bi se steklo drzavljanstvo, a ne da se vratimo, bar ne mi preko okeana
a i gde da se vracamo, da se ganjamo sa:
onda su deca naucila engleski bez akcenta, i sad sta? da ih ostavimo? kome?
ima i tamo nasih, ali ipak, ne treba da se masta, vec realno da se sagledava
ovo je opet druga krajnost, ne robujemo, i ne radimo vise poslova kao sto to neki tvrde, niti se penjemo po krovovima, to ilegalci rade
TakoeTi tako oštećen nigde ne bi uspeo
A što jedeš kaku lopatom umesto da budeš normalna, empatična osoba? Jel ti lepši dan zbog ovoga, jel se osećaš malo manje jadan u svojoj bedi?Ti tako oštećen nigde ne bi uspeo
Ma pusti gaA što jedeš kaku lopatom umesto da budeš normalna, empatična osoba? Jel ti lepši dan zbog ovoga, jel se osećaš malo manje jadan u svojoj bedi?
Prvi put vidim pojavu a biće i poslednjiMa pusti ga
Nekako osećam da ima nešto duhovito u toj pojavi![]()
Zbog radi pok. Ekrema Jevrica, bog da mu dusu prosti, ubo cilager sustinu na nivou sirokih narodnih masaZasto smo rob
Sta je pok ?Zbog radi pok. Ekrema Jevrica, bog da mu dusu prosti, ubo cilager sustinu na nivou sirokih narodnih masa