Koga biste na forumu....

LastDay ne nameće svoje mišljenje ali iz čista mira prospe ličnu uvredu.
Nijednog prijatelja nije uspela da zadrži, ako do sada nisi primetio doslovno "šablon" po kom se ponaša, zapamti ovaj post kad ti dođeš na red za istresanje.

I ne, nisam u fazonu kao 98% ljudi "jao jadna, nemojte je provocirati", "ćuti, nemoj, bar ti si razuman" i slično.

To je preuveličana slika. Pa šta ako ima dijagnozu, i ja pijem "Ksalol" pa se ne krijem iza toga i ne koristim to kao opravdanje za svoje ponašanje (mada ja prvi nikad nikoga i ne diram).
A sta imala je nekog

vidi batice bezobrazan si jako...
po ceo dan serres ako nadjes da sam
BOLE ME RAC BRE ZA TEBE JASNO?
Vidis kako je ka se TI trigerujes na nccije pisanje?
Boli,m?
Bole me rac da li te boli.
Iznesi svoje misljenje ako te vredaju priajvi.I ne podiebavaj narod ovde.
Dovoljno si pametan da to mozes a ako neces bole me rac
Ajde sam odskakuci u svoj sredjeni zivot i zaboravi da postojim.

Vidiš da te boli čim si prvi post napisao kakav jesi, a onda još i došao da objasniš kako sam ja ovakav i onakav i sram me bilo i bezobrazan sam, šta sve ne.

Ne može da me boli pisanje tipa koji se prolanazi u ulozi nekog zaštitnika kao, pri čemu nemaš baš nikakav komentar na to kako me neko lično uvredi na moje mišljenje, koje može biti i provokativno, ali njihovo je da se ne upecaju kao somovi.

Mogu ja da se zezam do sutra, to nije zabranjeno, izvoli pa nađi gde sam nekoga lično uvredio, a onda dođi pa glumi zaštitnika.

Do tad realizuj tvoje primarne razloge bitisanja ovde, pokušavaj da se ogrebeš za snošaj i kači svoje maljave delove tela, možda ti se neka i ponudi.

Drugo, čovek od skoro 50 godina da piše "BOLE ME RAC", druže, saberi se, sramotno je.

Back