Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.608
A necu da kazem....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces da tema ode bravaru!A necu da kazem....
jao kada krenem pa Ni , BG , NS, ZG , LjU , munchen , pa sveee tamo do Scandinavian
Znas da je ovo tocno....Nikoga specijalno..jer slika se ruši kad nekoga upoznaš.
Југослава Чварка, да видим на шта тај лудак личи.
Lepo lice. Kad bi smrsala bila bi dobra cka.
Znaš šta mi "upade u oči", sve muškarce si naveo, isto kao i ja na neko pitanje koga bih izveo u grad
Ja zaboravio milančeta...Znaš šta mi "upade u oči", sve muškarce si naveo, isto kao i ja na neko pitanje koga bih izveo u grad
Evo i ja bih tebe, sve moje momke sa pdf religija, (i devojke), @Black_star i još par njih koje "znam" sa filozofije, @milance19 @SilverStar @LokiMacak @Nina @Neprilagođena
Naravno ne sve odjednom, da se ne poubijaju međusobno
E, da i @Mimi-95 da ne gunđa da ga ignorišem
Voleo bih da izađem sa @georgejune
@Војвода
I ja sam izostavio mnoge. Jeste, uspela je i molim te da poštuješ moj izbor. Ja sam sa @Neprilagođena ok i završena predstava za raju.Ja zaboravio milančeta...
Od kad ti to zoveš neprilagodjenu? Zar se vi ne volite? Uspela je da ti pripitomi proganjanjem?![]()
Volimo se .Ja zaboravio milančeta...
Od kad ti to zoveš neprilagodjenu? Zar se vi ne volite? Uspela je da ti pripitomi proganjanjem?![]()
Jav'se kad si u prolazu west serbija.
E baš mi je dragoВидимо да си прсо.