Trebalo bi da promenim vrstu cafe

Manas Geo

Aktivan član
Poruka
1.554
nije de je ne pijem , nije to nesto strasno za zdravle , ali cafa cao cafa , ima je svacacve od one u cesice pa 3 u 1 pa 2 u1 pa do one samlevene u kesice , pa 0ne cafe iz automata mislim cafemata
u zadne vreme 0secam da mi ona iz cafemata ne prija bas , pravi mi ciselinu u stomacu , a i uznemiruje me , ponekad uzmem i esoreso , ali i vecini slucajeva capucino i to bez secera
vreme je da menam cafu , a cuci coristim onu cao 0na emisija
da menam cafu ili ne vas savet ili cazite caco je cod vas

nije de je ne pijem , nije to nesto strasno za zdravle , ali cafa cao cafa , ima je svacacve od one u cesice pa 3 u 1 pa 2 u1 pa do one samlevene u kesice , pa 0ne cafe iz automata mislim cafemata
u zadne vreme 0secam da mi ona iz cafemata ne prija bas , pravi mi ciselinu u stomacu , a i uznemiruje me , ponekad uzmem i esoreso , ali i vecini slucajeva capucino i to bez secera
ja pijem kafu 2 puta svaki dan samo domacu

ponekad pijem austrijski kapucino sto kupim na kilo

Samo ne one dve kafe "domace" iz ruske radnje. Ne mogu da se rastvore u vodi uopste, pijes nekakav pesak, blato, uzas. Davno mi se smucila i C kafa kada je u novoj kesi, zapecacenoj kada sam je otvorio i uzeo u kasiciu bila neka drvca,sacuvaj boze.Kao da su bez ciscenja samleli sve djuture i trpali u kese.

Dok je kilo kafe u zrnu bilo 1000 din poo sam iz espreso aparata. Sada je kilo 3000 din i ne pijem je više.

Kupijem nestle kada je na akciji 250 grama 800 din. Traje mi isto 100+ kafa.
u ono neco vreme po cafu , ali stvarno samo zbog cafe , i sitnice, isli smo u Solun , bile su tri vrste cafe , one u dzacovima, slabo pecena to je bila ona bledunava , u sredini dzac sa normalnom cafom , ono sto cazemo cafa cafa po ucusu YU potrosaca
i na craju na ulicu Tzimiski pored mora na onu nihovu Grcku cafu , u male solice i onaj cudno prijatan ucus
tolico puta sam probao da dobijem taj smec ali nikako da uspem , a oni nicaco nisu hteli da kazu caco dobijaju taj ucus
bice da je bilo do stepen przena , colico je bila pecena u one cilindre za pecene cafe
a cena cafe cada se conzumira u normalne colicine ne bi trebalo da je problem

pa za ove dve hodine colico sam na forum citao sam dosta , nema veze sto nisam imao vremena da ucestvujem:tongue2:
ma ceve mi , Bog da je prosti , nisam se ja promenio , taj sam :kez:
do tastature je :plez:
Ma važi, u prvim postovima ti dobro radi tastatura, nisam bila lenja :ztongue:

Piši caco moraš, tastatura je čudo. :p
Već je casno, lacu noć.❤️

Back