dekson
Obećava
- Poruka
- 69
znači erotika na poljaniverka serducka:Nema problema,sine.Cim se spoje kisni dani,a vi kod mene u zezanje.Da kuvamo vino,pecemo kukuruz i igramo masne fote.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači erotika na poljaniverka serducka:Nema problema,sine.Cim se spoje kisni dani,a vi kod mene u zezanje.Da kuvamo vino,pecemo kukuruz i igramo masne fote.
Eh kako me nasmeja.... mislish,kao...meni mogu da pishu samo lepi ljudi,ruzhnjikavi stop! >? ?inspirion:-
-Peta W piše kao da je veoma privlačna žena. Verujem da je suviše lepa za mene da joj pošaljem pp
...
"suvishe lepa za pp"...nisam,ali ako tako mislish,nemoj mi slati pp,poshalji mi buket ruzha na kucnu adresu i jednu teglicu maslina.
ZAKLJUCAVAAAAAAAAJ, BRE! Sta cekas???jacques:mora biti zadnji ako zakljucam temu posle...mogu onda samo sefovi da pisu
za pricu imate temu onamo gore...lepljiva je....a na svastaru ste prebaceni zat ojer ove teme vise nisu imali nikakve veze sa poznanstvima....
a opet ako hocete da chatujete..tu vam je pricaonica krstarice pa izvolte.....

Vuk_Novobeogradski:slika u profilu PETE W je Nina Moric pa tako da se ne zavaras dragi Inspirione..![]()
Peta je toliko puta kachila svoju sliku shto u profil shto u teme koje su za to predvidjene,pa chisto sumnjam da inspirion ne zna kako zaista izgledam.
ne nosim brus i dosta sam komunikativna...