slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Ja sam kamerman i reditelj.
E, kad si rekao.
Kako je njima dok snimaju:rolleyes:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kamerman i reditelj.
Nama super dok vama zebu guzovi. hihihiE, kad si rekao.
E, kad si rekao.
pa znaš li ti kolika ćeš žeMska srca slomiti tom izjavom?Ja sam kamerman i reditelj.
Pa zar nema ista ovakva tema na ovoj strani... ili sledećoj?

Ne ta već klikni na link čovječe.

Ма чини ти се. До сада се још нико није сетио да постави овакву тему!![]()

Ова особа са наочарима?
на то мислиш

pa znaš li ti kolika ćeš žeMska srca slomiti tom izjavom?
=D
Too zemljak,diplomatija na djelu.

Kujane, oduvek sam znao da si "naš"!
jesi sigurna dal sam tvoj zemljak?![]()
Ja bi sinnketa, kupila bi onaj umjetni ***** i kresala ga punih 20 sekundi... :-)
Ne ta već klikni na link čovječe.

Tako nesto se ne moze nikad desiti, a i kad bi me kojim slucajem drogirala pa to napravila.
Onda bi ja tebe ulovio, nabio bi ti glavu u najprljaviju wc solju i silovito ti uterao kitu u guzu i to nepodmazanu da se sto bolje zapali i tako te torbao dok god ne bi dim krenuo iz bulje, a dok bi to sve radio ti bi morala u intervalima pustat vodu, ruka desna bi ti bila vezana za kanap od kotlica, a na ledjima bi ti pustio dva penzionera da igraju sah dok ja to sve sa tobom ne zavrsim.

Tako nesto se ne moze nikad desiti, a i kad bi me kojim slucajem drogirala pa to napravila.
Onda bi ja tebe ulovio, nabio bi ti glavu u najprljaviju wc solju i silovito ti uterao kitu u guzu i to nepodmazanu da se sto bolje zapali i tako te torbao dok god ne bi dim krenuo iz bulje, a dok bi to sve radio ti bi morala u intervalima pustat vodu, ruka desna bi ti bila vezana za kanap od kotlica, a na ledjima bi ti pustio dva penzionera da igraju sah dok ja to sve sa tobom ne zavrsim.
Kujane, oduvek sam znao da si "naš"!

Kako bi me ulovio... ???
Jel bi me pozn'o po kyrcu???![]()

Kuvajt Siti!ma jel?
a pogodi ondaK koji grad Kuvajta ?![]()