Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.693
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
205 dizel ili 306 su mnogo bolji auti, em udobniji em pocinkovana limarija em motor moze da predje ko zna koliko ima i sa turbinom i bez turbine i jedan i drugi su odlicni.I ja nisam ljubitelj komplikovanih vozila i volim automobile koji su jednostavniji za odrzavanje a izdrzljivi ujedno.Dobro čekaj.Ja sad dođem i kupim Golfa 1 1.6 dizel bez turbine.
I šta ja da radim?
Na šta da ga vozim da mi ne crkne motor/delovi motora.
Kratko, jasno i jebitachno.

Ekstra je to, izvrnuće se na prvoj krivini. Mada uz minimalan povetarac do krivine verovatno neće ni doći.
Ja ne znam valjda 15km/h jedino tako.Ekstra je to, izvrnuće se na prvoj krivini. Mada uz minimalan povetarac do krivine verovatno neće ni doći.
Au brate, ta kad uhvati tu kosti pucaju.E ne vezano za auta ali moram.
Ima facu ima kosu.
Brate ne znam.Ne znam da li bi mogao.
Ne znam.E sad razmišljam.Baš ne znam.
Malo je preterala.
https://vk.com/clip-118840613_456244858
Uh, bogami tu je šteta na Mečki onda preko hiljadarke.Ovo ne znam šta da kažem.
Da li je ovo za psihologiju ili za automobile.Valjda i za jedno i za drugo.
Ja majke mi.Majke mi moje.Ja.Ne znam šta bi uradio.
Tu oko tih naših zgrada.Mislim.Nema baš previše mesta.Za parking.
Ima.Ali da se parkiraš 200 metara od zgrade.Jbg.I sad.U nazad ovo nekih dve godine.Ljudima su počeli da buše gume pa čak i da razbijaju svetla.
Recimo.Parkiraš se na "nečije" parking mesto.Kao to je njegovo.I kao "neko" ti probuši dve gume.Iseče. !!!
Pa onda.Stojao je tu neki auto godinama.Nije vožen.I opet "neko" uzeo pa razbio mu staklo od vozača,pa posle nekog vremena od suvozača.A najsvežiji primer.Juče.Idem i kod susednog ulaza.Neko je parkirao Mercedes.Ubo me Bog ako ima dve godine auto.Parkirao je na onaj beton kod ulaza.I neko mu razbio staklo fara.Skroz.
I ja se sad pitam.Šta raditi u takvim situacijama.
Ja nisam mogao da verujem svojim očima.Narod je potpuno lud.Potpuno lud.Uh, bogami tu je šteta na Mečki onda preko hiljadarke.