Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

IMG_20230330_100503120~2.jpg
IMG_20230330_100525221~2.jpg

moralo je ovako bez tablica RR Ghost

Dobro čekaj.Ja sad dođem i kupim Golfa 1 1.6 dizel bez turbine.
I šta ja da radim?
Na šta da ga vozim da mi ne crkne motor/delovi motora.
205 dizel ili 306 su mnogo bolji auti, em udobniji em pocinkovana limarija em motor moze da predje ko zna koliko ima i sa turbinom i bez turbine i jedan i drugi su odlicni.I ja nisam ljubitelj komplikovanih vozila i volim automobile koji su jednostavniji za odrzavanje a izdrzljivi ujedno.

Ovo ne znam šta da kažem.
Da li je ovo za psihologiju ili za automobile.Valjda i za jedno i za drugo.
Ja majke mi.Majke mi moje.Ja.Ne znam šta bi uradio.
Tu oko tih naših zgrada.Mislim.Nema baš previše mesta.Za parking.
Ima.Ali da se parkiraš 200 metara od zgrade.Jbg.I sad.U nazad ovo nekih dve godine.Ljudima su počeli da buše gume pa čak i da razbijaju svetla.
Recimo.Parkiraš se na "nečije" parking mesto.Kao to je njegovo.I kao "neko" ti probuši dve gume.Iseče. !!!
Pa onda.Stojao je tu neki auto godinama.Nije vožen.I opet "neko" uzeo pa razbio mu staklo od vozača,pa posle nekog vremena od suvozača.A najsvežiji primer.Juče.Idem i kod susednog ulaza.Neko je parkirao Mercedes.Ubo me Bog ako ima dve godine auto.Parkirao je na onaj beton kod ulaza.I neko mu razbio staklo fara.Skroz.
I ja se sad pitam.Šta raditi u takvim situacijama.

Ovo ne znam šta da kažem.
Da li je ovo za psihologiju ili za automobile.Valjda i za jedno i za drugo.
Ja majke mi.Majke mi moje.Ja.Ne znam šta bi uradio.
Tu oko tih naših zgrada.Mislim.Nema baš previše mesta.Za parking.
Ima.Ali da se parkiraš 200 metara od zgrade.Jbg.I sad.U nazad ovo nekih dve godine.Ljudima su počeli da buše gume pa čak i da razbijaju svetla.
Recimo.Parkiraš se na "nečije" parking mesto.Kao to je njegovo.I kao "neko" ti probuši dve gume.Iseče. !!!
Pa onda.Stojao je tu neki auto godinama.Nije vožen.I opet "neko" uzeo pa razbio mu staklo od vozača,pa posle nekog vremena od suvozača.A najsvežiji primer.Juče.Idem i kod susednog ulaza.Neko je parkirao Mercedes.Ubo me Bog ako ima dve godine auto.Parkirao je na onaj beton kod ulaza.I neko mu razbio staklo fara.Skroz.
I ja se sad pitam.Šta raditi u takvim situacijama.
Uh, bogami tu je šteta na Mečki onda preko hiljadarke.

Back