- Poruka
- 29.300
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste brate, ali trese se najstrašnije, bučan, tvrd, teskoban ... u doba kad je pravljen osim svega što si nabrojao nije bilo ni ležećih policajaca.
Pa da.Ali su ga kao zvali gasno ulje i pre ga je bilo na pumpama po periferiji.Više nigde, ali zar nije bilo lož ulje?
Ne znam. Gorivo se dosta promenilo u poslednjih nekoliko decenija. Nema više ni dvotaktola, ni običnog ni supera, dizel samo euro.Gasno ulje?
Šta je sa gasnim uljem našim nasušnim.
Tako je i kod starijih su boš pumpe zbog toga više ugrožene.Pa da.Ali su ga kao zvali gasno ulje i pre ga je bilo na pumpama po periferiji.
Čekaj.Pa na šta idu onda traktori.
Ono Rakovica Ferguson..
Šta će da ide na euro dizel???
Pa nije ni čudo što je onda kilo crnog luka 100 dinara.Ne znam. Gorivo se dosta promenilo u poslednjih nekoliko decenija. Nema više ni dvotaktola, ni običnog ni supera, dizel samo euro.
Dobro čekaj.Ja sad dođem i kupim Golfa 1 1.6 dizel bez turbine.Tako je i kod starijih su boš pumpe zbog toga više ugrožene.
To je više do nečeg drugog. Ovde bi svaka ruka da duplo zaradi. Nikom nije dosta 5%.Pa nije ni čudo što je onda kilo crnog luka 100 dinara.
Motor neće crći, a boš pumpa će kraće trajati. Neki dodaju retka ulja, znaš ona kao što su nekad išla u šivaće mašine.Dobro čekaj.Ja sad dođem i kupim Golfa 1 1.6 dizel bez turbine.
I šta ja da radim?
Na šta da ga vozim da mi ne crkne motor/delovi motora.
A u jbt.Pa znam.Ali to je predpostavljam skupo ulje.I u kom odnosu.Motor neće crći, a boš pumpa će kraće trajati. Neki dodaju retka ulja, znaš ona kao što su nekad išla u šivaće mašine.
Brate ovo se ne isplati.Da, ali sve se to iskopa u nedođiji, tu se za to i troši gorivo, a ''električari u gradu ne zagađuju ništa. Gleda se vazduh u gradovima, a ne ukupno.
Nije tako kratko, ali recikliranje je problem. Tojota recimo daje 10 godina garanciju na baterije, neki drugi 8 i tako dalje. Međutim tu će biti ogromnog otpada i ja se bojim da će za dobre pare nekome iz razvijenih zemalja slati u siromašnije, uključujući i našu.Brate ovo se ne isplati.
Ja ne znam jel mogu te baterije da se recikliraju.
Pa da mislim kad jednom se tog litijuma nakupi količinski po starim baterijama pa da se onda te baterije recikliraju.Ako to ne može.J.ebo ovo brate.Baterija zna se.Traje tri godine.Ko i na telefonu.Ja sam negde nešto pročitao da na Kostarici postoji fabrika za recikliranje baterija.
Neće to ići bez reciklaže.