Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam bio zaboravio dosad.
pa umesto sto palamudis, idi po svoju ispalu rekao si danas da ides :D pa se onda pridruzi da uvelicas slavlje :D

ako ne popijes ispalu, ne prilazi kafani dat ne ubijem ja nosim pistolj u kafanu :lol:

Е видиш... добро си ме подсетио... ја и заборавио данас :D још ће да испадне фазон да сам ја њу испалио :lol:

srecu sam ko rukav izvrto,
s vrha brda svaka staza vodi nizbrdoo,
malo ko je, cedo moje, tome izvrdoo...
ali kad cugnem ja lakse misli sredimm
jes to je breskva, al bar se manje jedimmm

s jesenii kad bagrem opadnee,
potera me maler sta god pocnem propadneee,
jos mi se u inat ta sto ne sme dopadne, ijaoooo
stara boljka se leci starim lekom,
dabome nextom, ta nebi valjda mleekoooooommmmmmmmmmmm

*puca u plafon kafane

Poslednja izmena:
Ako je tako onda ja obrćem dve ture! Zakasnelo oslobađanje veze i ispala!
I TEBE SAM SIT KAFANOOOOOO, DABOGDA SE POZLATILA!!! ;)
Elem, sig, nisi jedini koji je primetio da kad si u vezi (zacopan u drugu) otvorena nabacivanja drugih mladih potencijala, stoga ja sad ima da uđem u vezu sa ženskom osobom [(def. ženske osobe: nešto što treba da pripada ljudskom rodu- homosapiens- ali je diskutabilno i čiji pridev "ženska" se određuje experimentalnom metodom gledanja, nikako praktično, i nosi taj pridev samo i samo zbog svog pola-ako ga ima)] da bih kad sam u vezi mogao da bivam startovan i zadovoljen! :lol:
p.s. ženska osoba mora da sluša samo i samo narodnjake, pošto ja tamo nikad ne zalazim.... ;)

da da zaboravio.
u moje vreme se to govorilo немаш муда a ovo neka nova vremena dosla :cool:

:lol: а па да... то се данас тако каже :P ниси знао :P

Него... ја не контам целу поЈенту ствари... имаш женску, а друга те ваби? Шта је ту проблем? Будеш с обе заре не? Не капирам :confused:

У праву је Довла, само узимаш мало више течности.;)
То сам и ја приметио, кад си с неком друге се више набацују. Ваљда је фазон "шта то она има а ја не"... Ко и код нас - не купујеш БМЊ док га комшија не купи.

:lol: а па да... то се данас тако каже :P ниси знао :P

Него... ја не контам целу поЈенту ствари... имаш женску, а друга те ваби? Шта је ту проблем? Будеш с обе заре не? Не капирам :confused:

nee, nego meni se svidja jedna, koja me ispaljuje, a ima gomila drugih jelte kojima se ja svidjam al to meni u ovom trenutku ne znaci nista. bas konkretno ima jedna jaaaaako je slatka i zgodna i sva je ko bombona, kad je cula cime se ja bavim ovih par dana, htela je da se samoubije... al nisam ja kriv kad sam se zalepio za ovu pa bog.
a poenta je da me bukvalno fantasticne:brus: ribe vabe:cao::aha: uvek i samo onda kada sam ja imun na njih jer imam samo jednu u glavi:cvet:
a pre ili posle toga, nema ih.

Ко и код нас - не купујеш БМЊ док га комшија не купи.
:lol::lol::hahaha::hahaha::hahaha::rotf:

to je to, rekla je "ne znam sta da ti kazem" to je ta recenica cuvena hahahaha

ijaoooooooo al nocassss ako slusaaaaaa nek cuje booooooooog *strgao karirani stolnjak sa stola*

eeeeehhhh

Доста пара даде ти на музику, ево и ја мало да ти припомогнем - песењка 1-на од Вулета за Сигничрову душу!

Ја купио летос 185/60/14 за 84КМ тј ~42еур по комаду, Кумхо и потпуно сам задовољан... имају индекс V тј брзина до 210 и врло је занимљиво што јако лепо шкрипе на асфалту... просто шкрипе врло другачијим звуком од других :) Могу да се распитам колико је тачно баш та твоја димензија и којих произвођача има ;)

to i ja znam. recimo jedan lik sto prodava svoje felne i gume, je stavio 185ice. jednog znam sto vozi 175ice na njima. posto sam nabedio caleta da Qpimo 4 zimske gume, da ga jos nagovorim i da to budu 195ice. ista je cena u sustini (bar ovde gde sam ja pito). a na prolece cu videti sta cu i kako cu. mozda cu Qpim dve normalne patike 195ice da ih furam napred a nazad nek se kotrljaju 185ice pa posle polako i njih.
kad su sve Ebene felne 7jota.

p.s. sad kad odnesem da mi moMtiraju te zimske sto Qpim, izlomice mi radkapne pa cu dodatno popi3deti :D
posto te bugarske imaju anti theft sistem, samounistavaju se kada registruju silu od 1N :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back