Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јао људи, јесте ви блесави?!:hahaha:
Каке Трајалке, каки Армани... Дајте неку зајебанцију, ето прошле године смо му узели кућни мравињак и замало га кева није истерала из куће кад је хтео да усели мраве, али ћале је стао у његову одбрану па се извукао. Е па треба нам нешто тако з'јебан'цки!

onaj neki sto je spao s kraja kamiona?
Мени је сестра донела летос из Италије и платила га ~30еур, а чини ми се да сам гледао да је слична цена и код нас...
Јао људи, јесте ви блесави?!:hahaha:
Каке Трајалке, каки Армани... Дајте неку зајебанцију, ето прошле године смо му узели кућни мравињак и замало га кева није истерала из куће кад је хтео да усели мраве, али ћале је стао у његову одбрану па се извукао. Е па треба нам нешто тако з'јебан'цки!
Колико је од тих 2500 наш део за добру идеју :P

Е бре исти си ко и ми!:hahaha:
Другом ортаку смо већ купили бич са ресама који је користио да бије муве и комарце лети и кад смо били на мору, тако да то отпада... Са кондомима је мало труло, то смо урадили ортаку у гимназији. Треба ми нешто ново, нешто незаборавно... Ја предложио да купимо неки распали ауто и да га офарбамо да изгледа као хипи ауто, ал нема аута који иде за 2500 динџи!
Хтели смо и да му платимо :brus: 1 сат, али смо закључили да је то нехигијенски и глупо, а и немамо 100е за нешто што ваља...:mrgreen:

Nesto od mojih Nislija
Kad me neka zena podseti na tebe
Dugo ne mogu da pobegnem od sebe
Najbolje bi bilo da me nisi ni volela

Brodovi su moji duboko u moru
Cujem te u skoro svakom razgovoru

Da me nisi toliko shvatila
Otisla bi i ne bi patila
Da me nisi toliko shvatila
Bio bih srecniji

Da mi nisi toliko znacila
Ova noc bi bila drugacija
Da mi nisi toliko znacila
Bio bih srecniji

Nocas je na nebu samo jedna zvezda
Najlepsa je ptica ostala bez gnezda

Nije lako duso pregaziti reku
Kad se skupi neka suza u coveku

Probaoooooooooo sam sveeeeeeeeeeeeeee aliiiii ne ideeeeeeeeeeee
jaaaa jooooooooooj pjeeeevaaaam onaaaaaaa ne cujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

daaaaaaaaajte viinaaaaaaaaaa hocu loooooooom

[YOUTUBE]
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/rzB_UxPQPK4&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/rzB_UxPQPK4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back