Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je! Vule ne palamudi nego uplati posten internet i ne maltretiraj posten svet sto uci po skolama\fakultetima i ne dobacuju na casovima\predavanjima:lol:

Ма имам ја кабелски нет, него му бре треба по 5 секунди да учита страницу са вел'ким с(л)икама, а ја нисам навик'о да чекам!:D А и скидам неке снимке са нета и гледам Јутјуб, па ми се спољни нет успориЈоооо...

Poslednja izmena:
Мушки или женски, једини или не, ја имам нове брисаче и како најавише сутра ће киша тако да ја сутра имам тест вожњу, а ви цркните са својим јадним метла-брисачима :P

ispalaaaaaaaaaaaaaa , ajmo svi opet na moj racun. svi:
aaal nocassss ako slusaaaaa nek cuje boooooog....ijaooooooooooo *baca o zid flasicu od next breskve* u pjesmiii koju pjevaaam njoooooooj samo njooooooj......*dize ruke i pada na kolena*

ijjjaooooooooooooo *razbija flasicu borovnice o celo*

Poslednja izmena:
Баааацилааааа је све низ ријекууу и пооошла у друууги свијеееет.....
Ал ноћас ако слушаааааааа....:pivce::orkestar: :zurka:

Како сам некад волио ову пјесму...
(Лепа села)

Мени се лично више свиђа верзија од Црвене јабуке, баш је 'нако за падање на колена!
А ја баш данас упозн'о једну фину колезиницу на другаровоме фалусу, жељну провода. За мене може:

Poslednja izmena:
i meni isto od CJ bolja 100put.
mislim da Bog postoji,

da je on(a) zensko i da je feministkinja. i da jako voli da mi se smeje odande kad mi ovakve stvari pravi.

uvek se sprda samnom. npr prosle godine ja sam u zescem tripu bio za jednom ribom (opet ispala jelte :D) i na jednu zurku ulazi plavusa onako pojava svi su je skontali, elegantna, visoka, zgodna, lepa, ma opaka. dosla tu sa gadnom drugaricom, u toj formaciji znaci da su dosle da joj nadju garija. i pocela ona mene da odmerava... i onako pogledom da me zove, samo sto me nije gadjala necim. a mene Tako ona nije interesovala u tom trenutku...

u petak kada sam zapravo planirao da popijem ispalu, u taj klub gde smo bili, dodje za sto pored 6-7 opakih riba. crnke, plavuse, kovrdzave i ravne kose, idealnih mera, sve su opasno dobre, lepe, nisam u zivotu video tako nesto... i one samo sto me nisu gadjale necim, bas nisu uopste bile diskretne.
pa BAS TADA su se pojavile... jaoooo kako me yebe u zdrav mozak ta goreeee jujujujuju

Poslednja izmena:
pijeeeeem da je zaboraaaaaviiiimmmmmm a zelja se veca stvaaaraaaaaaaaaaaa
uz muziku i uz pjesmuuuuuuu da mi brze prodje vrijemeeeeeeeeee
auuuu zoru s uzdisajeeeeem pod prozore gledam njeeneeeeeeeeee
auuuuu zoru suzdisajeeeeeeeeem pod prozore pljujem njeneeeeee

nazdravite drugoviiiiiiii samnom i sa tuugooooooooooooooooooom otisla je voljenaaaa u zagrljaj drugoooooom
nazdravite drugoviiiii samnom i jabukoooom otisla je voljenaaa u zagrljaj drugoooommmm
toooooooooooooo careeeeeeee... ijaooooooooooooooo

Е морам да признам да сам генерално заборавио како је бити у том стању и сад кад те гледам (читам) некако ми жао због тога и волео бих да будем у том фазону... ни бриге ни памети што би рекли :D само - чааааааашееее ломииииииммм, руке ми кррррвавееееееЕЕЕЕеее :D

Е морам да признам да сам генерално заборавио како је бити у том стању и сад кад те гледам (читам) некако ми жао због тога и волео бих да будем у том фазону... ни бриге ни памети што би рекли :D само - чааааааашееее ломииииииммм, руке ми кррррвавееееееЕЕЕЕеее :D

i ja sam bio zaboravio dosad.
pa umesto sto palamudis, idi po svoju ispalu rekao si danas da ides :D pa se onda pridruzi da uvelicas slavlje :D

ako ne popijes ispalu, ne prilazi kafani dat ne ubijem ja nosim pistolj u kafanu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back