vule gs
Ističe se
- Poruka
- 2.283
Био сам ја и нисам нешто посебно задовољан.. то је на Вуковом споменику тачније код Више пословне школе... много смрди и некако ми је бзвз... није ми фенсиНе знам какву храну гањаш, али рецимо могу да ти предложим Тротерсе на Вуковом споменику, Ресторан Палилула у оној улици што иде надоле од правног па преко пута Поштанске штедионице... Ово прво су ти палачинке, тортиље и пице, и то знаш какве... мртва би их уста јела
а ово друго је један пристојан ресторанчић са релативно кул услугом и ценама и наравно храном. Такође, предлажем и један сплав коме не знам име на земунском кеју, иза хотела Југославија неких 200-300м жути један фенси напуцан једини у том делу, цене јесу малко више и потребне су резервације, али су сасвим кул, а цене ипак нису безобразно високе... пошто контам да хоћеш неку женску да водиш тражи сто који је малтене у води, ја сад не знам како га тачно зову, али је тај сто онако спуштен у односу на остале и малтене су ти ноге у води... много је кул за романтику-еротику убило се
![]()
Хехе ја женски свет водим на фенси места, ал' ми треба бре нека кафанчуга за блејање са друштвом, оно пасуљ, сарме, пиво 70 дин, да дају бокал воде за џаба (јер ја не циркам),... Направили смо ми неку блејаонуцу на крову солитера (ја хтео да донесемо и билијар сто ал ови моји ортаци пиздур'не не дају новце
), али сад зима стисла, па морамо да нађемо неки зимовник...
Судећи по твом опису (смрди, није фенси...) - Корчагин савршено одговара!
А где ћете људи за Нову? Мене сморила нова, предложићу овим мојима да одемо код некога са празном гајбом и спојимо 5 компова и дрндамо игрице до 1 по поноћи, па ондак да банемо неким сељанчицама - бруцошкињама што живе у комшилуку, таман док се журка мало загреје... Ваљда ћу прекинути традицију и за ову Нову нећу бити болестан!
Poslednja izmena:

kako je reagovao