Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Био сам ја и нисам нешто посебно задовољан.. то је на Вуковом споменику тачније код Више пословне школе... много смрди и некако ми је бзвз... није ми фенси :D Не знам какву храну гањаш, али рецимо могу да ти предложим Тротерсе на Вуковом споменику, Ресторан Палилула у оној улици што иде надоле од правног па преко пута Поштанске штедионице... Ово прво су ти палачинке, тортиље и пице, и то знаш какве... мртва би их уста јела :D а ово друго је један пристојан ресторанчић са релативно кул услугом и ценама и наравно храном. Такође, предлажем и један сплав коме не знам име на земунском кеју, иза хотела Југославија неких 200-300м жути један фенси напуцан једини у том делу, цене јесу малко више и потребне су резервације, али су сасвим кул, а цене ипак нису безобразно високе... пошто контам да хоћеш неку женску да водиш тражи сто који је малтене у води, ја сад не знам како га тачно зову, али је тај сто онако спуштен у односу на остале и малтене су ти ноге у води... много је кул за романтику-еротику убило се ;)

Хехе ја женски свет водим на фенси места, ал' ми треба бре нека кафанчуга за блејање са друштвом, оно пасуљ, сарме, пиво 70 дин, да дају бокал воде за џаба (јер ја не циркам),... Направили смо ми неку блејаонуцу на крову солитера (ја хтео да донесемо и билијар сто ал ови моји ортаци пиздур'не не дају новце:mafijas:), али сад зима стисла, па морамо да нађемо неки зимовник...:) Судећи по твом опису (смрди, није фенси...) - Корчагин савршено одговара!:D Ја иначе не волем те фенси ресторане и сл, ал кад је пи.ка у питању...:mrgreen:

А где ћете људи за Нову? Мене сморила нова, предложићу овим мојима да одемо код некога са празном гајбом и спојимо 5 компова и дрндамо игрице до 1 по поноћи, па ондак да банемо неким сељанчицама - бруцошкињама што живе у комшилуку, таман док се журка мало загреје... Ваљда ћу прекинути традицију и за ову Нову нећу бити болестан!

Poslednja izmena:
Пази... као што рекох... глагол ''требати'' се не мења ни по времену ни по роду ;) ВРЛО сам упућен у граматику и у ово сам сигуран 300%, а ти ако не верујеш провери ;) Дакле, у том твом има некакве логике, али као што рекох тај глагол се не мења по роду и времену ;)

Пази... као што рекох... глагол ''требати'' се не мења ни по времену ни по роду ;) ВРЛО сам упућен у граматику и у ово сам сигуран 300%, а ти ако не верујеш провери ;) Дакле, у том твом има некакве логике, али као што рекох тај глагол се не мења по роду и времену ;)

ne vidim zbog cega bi glagol trebati bio poseban bilo po cemu.
tako da ne prihvatam ovaj odgovor :D

p.s. okrnjila mi se prednja leva radkapna :lol:

Зато ти се и окрњила радкапна :P
kad su bugarske :D
nego sta bi sa tvojom ispalom dovla? :D
ja sam moju (bar mislim da jesam:confused:) zvanicno popio na 65. godisnjicu :D
oduvek cu ovo pamtiti po tom datumu :hahaha:
Avnojf.gif

А где ћете људи за Нову? Мене сморила нова, предложићу овим мојима да одемо код некога са празном гајбом и спојимо 5 компова и дрндамо игрице до 1 по поноћи, па ондак да банемо неким сељанчицама - бруцошкињама што живе у комшилуку, таман док се журка мало загреје... Ваљда ћу прекинути традицију и за ову Нову нећу бити болестан!

Е ово нисам видео... не знам стварно немам идеју... нисам никада ишао на оне форе платиш-учествујеш и шта ја знам... прошле године сам блејао у БГу наоколо са неким дебилима, пре тога сам ишао у неки бирцуз, пре тога се две године не сећам, па пре тога бејах на Копу е тууу смоооо... то је било супер... био сам 7 дана на Копу, 4 дана пре и 3 дана после Новака, скијао сам се и било ми је најсуперкул... саму НГ сам дочекао у ресторану хотела до пола 1 - 1 и ишао да спавам како бих ујутру био у 9 на жици... супер је било...

ma lencuga :D
profesorica elektrotehnike prica danas o uzemljenju, o zemlji u vojvodini kako se ukopava za elektrane i tako i onda pita:
"a kako uzemljiti u crnoj gori ili bosni, kada je dole kamen tamo niko(ko postavlja uzemljenje) nista ne kopa, nema zemlje?"
sig: "ali tamo isto tako nema ni struje pa ni potrebe za uzemljenjem" :lol:

da, ko na kiji.
kolkos platio?
Овај од 51цм је 234,82рсд, 55цм 258,42рсд са ПДВ-ом. :)
Довла:mafijas:смањуј:mafijas:те :mafijas:слике:mafijas:јеб'о:mafijas:те:mafijas:патак!:)
Па пази... смањио сам их бар три пута... резолуција је била преко 3500, а сад је 1024... куд ћеш мање :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back