Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Него Довла, јес ти положиЈо колоквијум из мате ил забушаваш сас учење и паламудиш с нама по кавани а ниси заслужио?:whistling::think:
Имаоооо... имаоооо саааамммм... вишеее неееееееемааааамм... сада иииииимаааааамммм... само горку успоменуууууу... :D

Нисам имао колоквијум ни из једне мате овог пута... имао сам физику, програмирање, ТЕК и данас имам АСП... прво сам урадио средње, друго није изашло (али сам урадио солидно), треће нисам ја изашао :D а четврто ево крећем за пола сата :)

castim redom,
danas sam uradio nesto sto sam davno u sustini trebao,
pritom sam popio ispalu :D

uzdravlje!
ajmooooooo
oppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

p.s. danas sam popio sok od jabuke koji je fermentirao malko
Каже се ''требало'', а не ''требао'' :P

Иначе, веровао или не и ја ћу данас урадити нешто за шта могу попити испалу одмах па оно... ако ми успе славимо заједно вечерас :D

Ја синоћ био 2 сата у играони код Вука са ортацима, играли Халф лајф 2 и гађали се стварима, упиш'о сам се од смеха!
Довла срећно!
А факултет вам има супер клоње:ok:, само много воде излази из водокотлића кад се пусти вода. Расипате:rtfm:, на Економском се то никад не би десило, ми штедимо! (не раде водокотлићи):D

Јел био неко у кафани Павле Корчагин, у некој улици код Булевара? Каква је клопа и које су цене?
Јел може неко да предложи неку кафаницу са добром клопом у БГ, а да није скупо?

Ја синоћ био 2 сата у играони код Вука са ортацима, играли Халф лајф 2 и гађали се стварима, упиш'о сам се од смеха!
Довла срећно!
А факултет вам има супер клоње:ok:, само много воде излази из водокотлића кад се пусти вода. Расипате:rtfm:, на Економском се то никад не би десило, ми штедимо! (не раде водокотлићи):D
'ел си вид'о :D То су нам сређивали летос, а на контра страни зграде можеш да видиш оне старе како су изгледали до недавно ти са леве стране зграде :)
ne, rekao sam sto SAM davno trebao da uradim. prvo lice od glagola trebati, u proslom vremenu - ja sam trebao.
:)
Слажем се, али види синак... глагол ''требати'' се не мења по лицима и временима :) већ има само два облика, а то су ''треба'' за будућност и ''требало'' за прошлост... конкретно твоја реченица би требало да звучи овако: ''Данас сам урадио нешто што је давно у суштини требало. ;)
Јел био неко у кафани Павле Корчагин, у некој улици код Булевара? Каква је клопа и које су цене?
Јел може неко да предложи неку кафаницу са добром клопом у БГ, а да није скупо?
Био сам ја и нисам нешто посебно задовољан.. то је на Вуковом споменику тачније код Више пословне школе... много смрди и некако ми је бзвз... није ми фенси :D Не знам какву храну гањаш, али рецимо могу да ти предложим Тротерсе на Вуковом споменику, Ресторан Палилула у оној улици што иде надоле од правног па преко пута Поштанске штедионице... Ово прво су ти палачинке, тортиље и пице, и то знаш какве... мртва би их уста јела :D а ово друго је један пристојан ресторанчић са релативно кул услугом и ценама и наравно храном. Такође, предлажем и један сплав коме не знам име на земунском кеју, иза хотела Југославија неких 200-300м жути један фенси напуцан једини у том делу, цене јесу малко више и потребне су резервације, али су сасвим кул, а цене ипак нису безобразно високе... пошто контам да хоћеш неку женску да водиш тражи сто који је малтене у води, ја сад не знам како га тачно зову, али је тај сто онако спуштен у односу на остале и малтене су ти ноге у води... много је кул за романтику-еротику убило се ;)

Иначе људи, да вам се по'валим... купио сам оне фенси брисаче :D намонтирао и све кул ради... сад само чекам кишу или да се мало запрља шоферка пошто ми било жао да прскам течност за брисаче на чисту шајбу... било ми жао чисте шајбе :) Сутра ћу да сликам да видите како то изгледа ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back