Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa frka mu je jer ako me sastavi raspasce se u param parcad.

nisam cuo za taj merak, ja bi se biciklom trkao protiv njega.
hahah jednom na raskrsnici, stojim ja bajsom i neki zeleni 206 napucani pored mene. i zeleno se upali i ja bas nagazio nesto, navrtim do 40kmh, ovaj iz pezoa stize, gleda u brzinomer iskolaceno, gleda u mene i kao :ok:

Pa kad kupujete na mestima na kojima niste "domaći". :lol: Mene kad vide, odma znaju - ovaj je il došao da kupi cajgere, il opet traži nešto za Fordove, il mu opet trebaju značkice. :lol: Puštaju me obično da sam švrljam, mada su na Neli skoro uveli da ne možeš sam da švrljaš, mada je onaj lik sasvim OK. Jedino su im cene jake.

Za razliku od Suze, kod Passata (i drugih Volkswagena) je znak deo maske, i mnogo ju je teze prodati bez njega ;)

Овај је био онај на гепеку, са леве стране, има округли знак а поред посебно пише Волксвагина.

Људи која се вама песма више свиђа од Атеист Репа - Блу Трабант или Варбург лимузина?

Poslednja izmena:
Морам се сложити... нажалост раније се знало... чим су голе ноге по правилу је добра, а данас се свака скида и оно издалека видиш голе ноге или леђа, а кад приђеш почнеш да повраћаш... пре неко вече сам био на некој журци и сад све девојке оно напуцане, али ми ниједна није нешто... онда су дошле две у панталонама и патикама и свиделе су ми се обе... а њих иначе знам и кад се напуцају... оне се никад не напуцавају без доброг повода за неке бзвз журке и сл, а дефинитивно су екстра... мислим кад су панталонама екстра шта рећи кад се напуцају... :)

А сад гледам ове слике... имам утисак да свака која је хтела да стоји у штиклама 5 дана је добила да ради на сајму... за неке чак мислим да им је било паметније да су довели неке мушкарце него што су унајмили те девојке које су унајмили...

Морам се сложити... нажалост раније се знало... чим су голе ноге по правилу је добра, а данас се свака скида и оно издалека видиш голе ноге или леђа, а кад приђеш почнеш да повраћаш...

Veci je problem sto vidis ribu u minicu, dekolte i sve ful, a onda pridjes (naravno dobro pod gasom) a ona jos ima mlecne zube :roll:

Хахахахахахахаха.... ух и то је генерално проблем, али ипак решив проблем... идеш по судентским журкама :) Међутим то је ипак привремено решење пошто се под студентима већ рачуна и '89год, а ако је нека кренула раније у школу значи да има и '90год :eek: Још година дана и ваља тражити ново решење или се женити... треће нема :(

Pazi, '90 je sam centar moje interesne zone, i cini mi se da su najbolji primerci bas tog godista ;)

Ma nije mi toliki problem u Ns-u koliko je u Sapcu, gde nemas studentskih zurki. Sinoc izadjem do grada a ono sve deca, ali bukvalno DECA, znaci '94-'95 :!: To je sedmi, osmi razred, a sve ludo i nenormalno, tacno cu da pocnem da vodim burazera u grad i ima da obrce po tri za vece :lol:

Spas su ove diskoteke po selima, tu dolaze '90 i stariji jer treba auto, ali s druge strane domoroci u pojedinim mi anuliraju draz izlaska u Sapcu, koja se ogleda u tome da mogu da se zaiebavam do mile volje bez bojazni da ce me neko utabati... ;)

Ја бо'ме већ '89 избегавам... заправо избегаваћу још неко време пошто ми је то сада бап много, али генерално то и није нешто страшно па чак и '90-'91... али за пар година... сада '88 најмлађе, али приоритет имају старије коке :mrgreen:

Морам се сложити... нажалост раније се знало... чим су голе ноге по правилу је добра, а данас се свака скида и оно издалека видиш голе ноге или леђа, а кад приђеш почнеш да повраћаш... пре неко вече сам био на некој журци и сад све девојке оно напуцане, али ми ниједна није нешто... онда су дошле две у панталонама и патикама и свиделе су ми се обе... а њих иначе знам и кад се напуцају... оне се никад не напуцавају без доброг повода за неке бзвз журке и сл, а дефинитивно су екстра... мислим кад су панталонама екстра шта рећи кад се напуцају... :)

А сад гледам ове слике... имам утисак да свака која је хтела да стоји у штиклама 5 дана је добила да ради на сајму... за неке чак мислим да им је било паметније да су довели неке мушкарце него што су унајмили те девојке које су унајмили...

i ja se lozim na farmarice i neku majcicu, ne mora nista spec.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back