Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je bila ok cifra za ocuvanu Carinu E , ali problemi sa nepoznatim vlasnikom mogu da zagorcaju situaciju ....

4643914233e0c.jpg
car678.jpg

user-carina2-5.jpg

Usput zasto vreme na forumu nije promenjeno ?
info (45).gif

Дефинитивно стоји (сад те као подржавам :D ) али брате има оних које откидају и већину мушкараца... имам две другарице, једна вози Х5, а друга Н2... значи могу лекције да држе већини мушкараца (сад те као демантујем и пљујем :P ). :)

daj te drugarice ovamo da ih ja malo propitam sto se tice gabarita vozila hehe :lol::twisted:

Дефинитивно стоји (сад те као подржавам :D ) али брате има оних које откидају и већину мушкараца... имам две другарице, једна вози Х5, а друга Н2... значи могу лекције да држе већини мушкараца (сад те као демантујем и пљујем :P ). :)
Ne verujem da poznajes samo te dve...NJih dve su u procentima koliko?:wink:

zato sam i reko 90%, da nebi generalizovao, a i zato sto stvarno ima koje znaju

1,6, tražio 3200, dao bi i za manje, ali nije bila na njegovom imenu, a ja sam hteo nešto da pitam i čoveka na čijem jeste, a koji ju je i uvezao, ali tog više nema. Nešto mi je govorilo da tu nešto nije u redu i odustao sam.

Tako sam ja naiebo sa prenosom svog prvog automobila...Dao ja pare čoveku, ali nismo napravili ugovor. I u međuvremenu je umro, a istekla mi registracija... Morao sam da čekam 40 dana, pa da završi ostavinska rasprava koja se u međuvremenu zakomplikovala pojavljivanjem fantomskih naslednika (kao što obično i biva)... I sve je to trajalo 2,3 meseca...

Ne verujem da poznajes samo te dve...NJih dve su u procentima koliko?:wink:
Познајем 10ак девојака које се супер сналазе у колима (мислим за воланом :D ), али ове две су посебан пример јер још мало па су луђе од мене, а возе поприлично велике аутомобиле ;)

Zar ti nemaš GS?

ГС имам, ХМ волим, ВХ тражим да купим!8)
Све ти је то код мене замршено...

Што се тиче жена возача, то је хаос! Знам 1 (словима: једну) девојку која зна да просечно вози кола и која се ок сналази у граду, остале - капак!

А што се тиче питања зашто је женски ауто мали - па зато што није велик!:rolleyes:

Ако скакуће могуће је да га је подигао у највиши степен и тако га вози (иако може да се преврне на првој кривини), мада ће пре бити да су бомбе рекле адио а да господина власника мрзи да да паре и то поправи, по систему "ту иде семеринг од кеца, грејач од бојлера и уместо Бош пумпе мотор из фрижидера", што је написао Стефан у оној спрдњи.:mrgreen:
Што се тиче цене делова, скупи су ако су квалитетни. Јбг, рекох већ, не можеш и да стиснеш и да прдниш, да се ***** а да ти не уђе!:mrgreen:

dzaba je kvalitet, kad nema tog vozila koje srpski putevi nece kad tad zaustaviti :D

razmislite samo, vi se vozikate po gradu (cak nebitno kojem) i truckate se tamo amo vise manje, navikli ste na to vise ni ne primecujete. a onda se podsetite nekog evropskog velegrada u kojem ste bili (pariz recimo) i shvatili da su putevi pa cak i kaldrma tamosnja neuporedivo ravniji i bolji nego nas asfalni makadam. i onda se zapitate:
automobil koji ste odande uvezli je imao 140.000 na satu, dobro nije malo, i hvalite se kako je fantastican. i onda se setite svih vasih truckanja po gradu i shvatite da on tako nesto nije u zivotu video. i da se on za par vasih gradskih kilometara istruckao i izraubovao otprilike koliko tamo na 1000km sa sve bankinama na koje vlasnik nespretno naleti jer je gledao ribu u prolazu...

zato ovde treba voziti samo oklopna vozila i pinceve

dzaba je kvalitet, kad nema tog vozila koje srpski putevi nece kad tad zaustaviti :D

razmislite samo, vi se vozikate po gradu (cak nebitno kojem) i truckate se tamo amo vise manje, navikli ste na to vise ni ne primecujete. a onda se podsetite nekog evropskog velegrada u kojem ste bili (pariz recimo) i shvatili da su putevi pa cak i kaldrma tamosnja neuporedivo ravniji i bolji nego nas asfalni makadam. i onda se zapitate:
automobil koji ste odande uvezli je imao 140.000 na satu, dobro nije malo, i hvalite se kako je fantastican. i onda se setite svih vasih truckanja po gradu i shvatite da on tako nesto nije u zivotu video. i da se on za par vasih gradskih kilometara istruckao i izraubovao otprilike koliko tamo na 1000km sa sve bankinama na koje vlasnik nespretno naleti jer je gledao ribu u prolazu...

zato ovde treba voziti samo oklopna vozila i pinceve

Svaka ti dala...

Јел ти то хоћеш да нам наговестиш да ти се Меган распао :D :P

mislim da mi se javljaju HK zglobovi :mrgreen:

nije se raspao, ali vidim kako se sve drma i to nece doveka biti utegnuto. a mene je oduvek nerviralo bio to bicikl ili auto, kada se nesto otpusti pa pocne da landara i zvekece. izludim od toga. znaci provedem po pola sata umotavajuci sadrzaj kasete u kolima da nebi nista zveketalo. cak sam i onaj vojnicki asov u gepeku tako sklopljenog izmotao krpama da mi ne zvekece.

sta vi od tako cudnih stvari nosite u kolima ? :D
ja nosim vojnicki asov, i jedna sekira koja moze da se demontira isto u asovcic.

U Srbiji je 3 evra putarina - ako sam lepo razumeo - od NS do BG u jednom pravcu...
U Mađarskoj je 6 evra vinjeta za sve auto puteve u zemlji, za 5 dana...
'bemti...
wallbash.gif

jos na tu pljacku veka hteli onu koncesiju da nam okace zavrat.
pa covek stvarno da uzme pinc i da ne koristi puteve nego da se voza po njivama i zemljanim putevima i to sve na gas

pa moglo se dosad 100put jer je put zaista dosta koriscen a putarine nisu smesne.
problem je sto oni tim parama od puteva krpe druge rupe u drzavi.
a i pune dzepove ko sto je pokazano. ja mislim da mi zapravo nismo svesni koliko bi para vise ovde bilo kada bi svi koji maznjavaju prestali. posto nas globe na svakom koraku. eto oni s putarinama apili 17 miliona evra ili koliko, ona veljina mafija na naplatnim rampama. a mi za to nikada ne bi znali. mogu misliti sta su sve uspeli da proguraju za cega ne znamo.

evo na islandu je benzin 1.30 evra a nemaju svoju rafineriju nego uvoze gotov proizvod.mislim da u srbiji pljackaju narod sve na sitno al na svakom cosku.ovde se npr.ne naplacuje nikakva overa u sudu ili opstini.bilo overa potpisa ili punomocja i sl.a znam da u srbiji za svaki k...ac traze overu i to dobro naplate.pa onda placanje te magistrale kroz vojvodinu vec 30 godina kao da je autoput.ulje i mleko su jeftiniji na islandu nego u srbiji.da napomenem da je prosecna plata oko 2000 evra.a to vredi kod nas ko 1000.sramota kako pljackaju narod u srbiji.a da, recimo kad kupis nov auto ne moras na tehnicki i ostale zajebancije tri godine.jedino je kasko obavezan.zato se i ne sekiraju ako imaju udes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back