Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
da znash..ja je i na fonu imam..Super pesma!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da znash..ja je i na fonu imam..Super pesma!

Nisam ljubitelj Golfova, nisam imao nijedan, a par puta sam vozio. Cenu uvek formira tržište, tako da tu pada odluka da li je precenjen ili ne. U osnovi nisu to loša kola za običnu gradsku upotrebu. Za duže postaje problematično to što je tvrd, neudoban, često bučan ...moje mišljenje je pomalo subjektivno jer imam corollu ali..
kupio sam je polovnu sa 60.000km sad je prešla 220.000
do sada nisam imao doslovno niti jedan kvar na njoj.
mijenjao sam samo potrošne dijelove, amortizere nedavno, filtere auspuh itd...
i za nju mozeš naći jeftinije dijelove od nekih žnj proizvođača.
motor još uvijek radi ko singerica...
inače golfove ne volim pogotovo te starije modele baš su mi bljak, a i vozi ih svatko pa su dosadni![]()
.......Golf.......Dobru cenu postižu u velikoj meri zbog jednostavnog i jeftinog održavanja. Ima tu i snalaženja po otpadima, čemu su inače vlasnici niskobudžetnih automobila prilično skloni ( polazim od sebe ). Kod Toyote recimo toga nema, moraš naći originalan deo, a za starije godište je to teško i skupo.
Kad se pomene Toyota, pomislim na ovo:
![]()
Većina je od početka vožena kod nas, što je činjenica koja sama po sebi govori o kvalitetu...
Legenda na našim putevima...
![]()
Većina je od početka vožena kod nas, što je činjenica koja sama po sebi govori o kvalitetu...

zato je bolje imati stariji i jeftiniji auto u srbiji jer nikad ne znas sa koje ce ga strane nesto cuknuti .a kod nas osiguranja nikakva.zato sam ja zeni i uzeo starog punta da se uci.vec je dvaput bio kod limara ,a koliko je pasa stradalo na putu iz novog sada do kuce da ne kazem.trebao bi je poslati u kisac do onog nesretnika sto mu lutalice poklase ovce.tek da se malo provoza kroz selo ,bilo bi efekta.
). 
![]()
Imam taku...tehnicki samo zamenjeno ulj i nove gume za godinu dana kolko je imamo..jedino sto smo baksuz, pa prvo nam syebu prednja vrata (bio parkiran auto, sl. jutra nadjemo vrata dobrano ulubljena), pa sad skoro kad je bila kosava kontejner se vozikao po ulici i tresnuo bash nasu toyotu, syebo vrata i retrovizor, i na kraju komsinica izlazi iz auta, taman zamenili vrata i ona ih zakuca u ogradu...
Bio sam blizu pre par meseci da kupim Carinu, ali nešto se s papirima nije slagalo pa sam odustao. Inače u odličnom stanju posle 14 godina.