Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde jeste najbolje... Bio sam i jesam član mnogih foruma, ali sam sve to batalio jer nigde nije kao ovde. Što kaže mladić - moderatori mnogo tupe i mnogo ima grupisanja... A nikako ne volim separatisanje i klanove...pogotovo na internetu... Ali ovde nije uvek živahno. I u međuvremenu dok neko nešto napiše, ili eventualno pokrene neku novu priču, da prekratim vreme...zato...

Ima dosta gastarbajtera, ali je sajt u stvari naš.
@Jomini: Tek ti sada svanulo koja su to
pooh.gif
od kola? Mnogo ti je trebalo!

Drugar mi za vikend bio na Najlon pijaci. I kaže Golfovi dvojke idu i do preko 3000 eura!!!!
Pa da li je moguće????? Ko to kupuje, zašto, kako??? Pa najmlađi je 16 godina star!
Nemam reči!
Па летос када сам куповао ауто ниједан нисам видео испод 3000еур :|
Ok je ne voleti nesto, ali na osnovu cega ti tvrdis da je Golf sra*e?
Пази, волим ја Голфа и возио сам Пасата из те генерације, али да платим ауто '90 годиште 3000еур, а за 3700еур сам купио 12.2001. нема шансе... све је у реду та љубав, али што је много много је... за 3000еур ћу и ја рећи да је срање иако то реално није својом појавом и постојбином ;)

E sad sam se namracio...

Niko te ne tera da platis toliko za Golfa, ni ja ne bih dao tolike pare za njega, ali me nervira to da svako ko se "razume u automobile" krece sa stavom da je fau-ve, zatim Golf uopste i na prvom mestu Golf II sranje od auta i da su oni koji ga voze opasni u saobracaju, seljaci i sta ti ja znam. Pritom 90% njih nije ni provozalo taj ebeni Golf, ali se svejedno smatraju kompetentnim da pricaju o kvalitetu. Onda se povede prica o ceni Golfa, koja je tolika kolika je, i neko se nadje pametan da kaze da se za te pare moze uzeti recimo Citroen XM sa V6 motorom, podizacima, klimom i sta ti ja znam. Na stranu to sto kad se taj XM pokvari mozes da uzmes stranjku i da odes na tavan medj sunke da se obesis (ili da opljackas menjacnicu, izlazi ti na isto).
Ja silom prilika vozim tog prokletog Golfa, cale ga je pre par godina uzeo dobro ispod cene i ***, sta je tu je. Licno, ebeno sam prezadovoljan! Mrcina jeste, neudoban jeste, ali sam, kao sto sam vec rekao, samo letos nakucao 10.000 km a da nisam jednog trenutka pomislio da ce da me ostavi negde. Da naglasim, imam solidno znanje o automobilima, ne slusam turbo-folk i slicne stvari koje se inace vezuju za vozace Golfova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back