Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sankerov triling :lol:
norm.php

5026

Poslednja izmena:
sa kojim ste ocenama vi maturirali i iz cega ste radili maturski rad?
сигначр:
engleski 5 (uradio za nekoliko ljudi jos pride :D )
srpski 5 (pisao o balkanskom spijunu, film prvi put odgledao 2 sata pred ispit)

maturski rad iz fizike na temu alternativni izvori energije, 5

5037

Ја се сад нешто и не сећам најјасније како сам ја заправо матурирао... радио сам српски (5), одговарао сам на нека питања из рачунара (5), а за практични рад су ми признали освојено друго место на републичком нивоу на Сиеменс Јоин Мултимедиа 2004 (одржано јелте годину дана раније) такмичењу...

Сад си ме сморио... мораћу сад дипломски да напишем како ваља :D

5040

Ja сам из српског добио 4, из енглеског 5, а матурски ми је био из историје на тему "Агонија Србије 1915. године" и добио 5. Био млоого добар рад, сва 3 примерка професорка узела и дала неким ортакињама у другим школама, да виде како има паметну децу!:mrgreen:

А што се риволушна у кафани тиче, придружујем се уз поклич: "ТИТО; ПАРТИЈА; РЕВОЛУЦИЈА!!!":worth:
Бићу нови Бошко Буха, имам у гаражи неке бомбе од Ситроена!:rtfm:

5040

Ja сам из српског добио 4, из енглеског 5, а матурски ми је био из историје на тему "Агонија Србије 1915. године" и добио 5. Био млоого добар рад, сва 3 примерка професорка узела и дала неким ортакињама у другим школама, да виде како има паметну децу!:mrgreen:

А што се риволушна у кафани тиче, придружујем се уз поклич: "ТИТО; ПАРТИЈА; РЕВОЛУЦИЈА!!!":worth:
Бићу нови Бошко Буха, имам у гаражи неке бомбе од Ситроена!:rtfm:

5041

dizanjem relovucije moramo da odsecemo glavu glavnom, odnosno moderatoru...

mislim, to je tako nekad bilo cini mi se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back