KO VLADA SVETOM?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol::lol:

ne zaista, japet je nevidjena misterija, koriscen je kao motiv zvezde smrti u ratovima zvezda... i pazi tajne snimke ne krije samo nasa vec i eu jer je cassini bila zajednicka mislija... vidis nikad nisam sumnjao da su se ameri spustili na mesec ali kubrik je to non stop tvrdio da je laz, cak je bio i jedan igrani film koji je bio zabranjen u americi pa pusten posle da je sve izaranzirano u nevadi.... posle japeta ne verujem im nista dok ne vidim uzivo :)

Hm... Planiraš da putuješ na Mesec?
Donesi mi jedan kamenčić za uspomenu, molim te (je l' se to zove "kamenčić"?)

:D:D:D
Sad ozbiljno: ništa im ni ja ne verujem.
Moja baba je tvrdila da je spuštanje na Mesec bio zapravo trik, snimljen u studiju.
(Holivud - neverending story.)
Ranije mi je njena tvrdnja bila smešna, ali sad više nije.
Naravoučenije: i babe nešto znaju, osim što heklaju.

al ne deluju na sve... evo jedna mene navukla da popijem tu vodu i to 10 litara a ja nishta ... :) ima magije i ima magije... ima medijuma a iima i medijuma. babe ne vladaju, babe mrse, a da je japet misterija jeste i veca no shto mi mozemo da skontamo. mozemo sad i pitate sebe zasto se u ovoj eri tehnlogije desavaju kiksevi na shatlovima kao da smo u povoju svemirskih istrazivanja ali to spada u neki drugi domen priche... samo cu reci jedno...oni su među nama pa ti vidi :)

bud sigurna da ih ima...i dugo su među nama... ako sam u nesto ubeđen u to jesam. pre tvrdim to nego ko ce da pobedi na izborima. sad sta rade ovde i koji im je posao da li da prave efekat staklene baste od zemlje ili da nas vrate u ice age... ne znam... da sam molder opet nisam, ali da ima ljudi koji mnogo znaju o tome ima, ali ne smeju da prichaju... sad ti razmisli zasto ne smeju i ko su ti i kakve moci imaju...

uzgred... si znala da ima i dimenzija koju ne vidimo i ne osecamo a da se tu uvek neko shunja? :)

bud sigurna da ih ima...i dugo su među nama... ako sam u nesto ubeđen u to jesam. pre tvrdim to nego ko ce da pobedi na izborima. sad sta rade ovde i koji im je posao da li da prave efekat staklene baste od zemlje ili da nas vrate u ice age... ne znam... da sam molder opet nisam, ali da ima ljudi koji mnogo znaju o tome ima, ali ne smeju da prichaju... sad ti razmisli zasto ne smeju i ko su ti i kakve moci imaju...

uzgred... si znala da ima i dimenzija koju ne vidimo i ne osecamo a da se tu uvek neko shunja? :)

Hm... Na koju tačno dimenziju misliš?
Vremensko-prostornu, paralelnu sa ovom?
Pa sad... Zamišljam neku dimenziju, koju mogu videti, tj. osetiti samo ESP ljudi.
Ko se to šunja u našim snovima?

Hm... Na koju tačno dimenziju misliš?
Vremensko-prostornu, paralelnu sa ovom?
Pa sad... Zamišljam neku dimenziju, koju mogu videti, tj. osetiti samo ESP ljudi.
Ko se to šunja u našim snovima?

a ne snovi bre.. prostornu dimenziju... za one paralelne svetove ni ne smem da razmisljam...posle fukoovog klatna mi je dosta i razmisljanja o ovozemaljskim svetovima a kamoli onim drugim :)

esp i snovi su itekako zanimljive stvari... banalne stvari kao sto su npr iznenadna buđenja ljudi nocu kada im neko jako drag ispusti dusu na drugom kraju sveta ne mogu biti objasnjenje ni na koji racionalno emprijski nacin... bas kao ni ona majka koja je videci da je tocak kipera stao na nogu njenog deteta, rukom podigla isti i izvukla ga... ima nesto trulo u drzavi danskoj samo sta je to, ko ce ga znati....

davno bese ta prica i ne jedna.... ali uradi neki search o neobjashnjivim dogadjajima i mozda ces naci mnogo drugih slichnih. ovo je koliko znam bilo u usa ali negde oko 80-tih ako se ne varam. bilo je cak i u nasim novinama kao fenomen. ako se ne varam citah u nekom times-u...

:lol::lol::lol:

ne zaista, japet je nevidjena misterija, koriscen je kao motiv zvezde smrti u ratovima zvezda... i pazi tajne snimke ne krije samo nasa vec i eu jer je cassini bila zajednicka mislija... vidis nikad nisam sumnjao da su se ameri spustili na mesec ali kubrik je to non stop tvrdio da je laz, cak je bio i jedan igrani film koji je bio zabranjen u americi pa pusten posle da je sve izaranzirano u nevadi.... posle japeta ne verujem im nista dok ne vidim uzivo :)

a sta je toliko misteriozno sa njim.....a kjubrik je optuzen da je snimao ta spustanja....

bila je prica kada je keva podigla automobil, tj prevrnula na stranu a ne kamion....
to se desava zato sto se iznenzadnim lucenjem adrenalina blokiraju oni receptori koji sluze da sprece kidanje misica i eto resenja......

nije automobil vec kiper... a ti pokusaj i auto od tonu i po da sa iznenadnim lucenjem drmnes i zablokiras receptore pa javi dal si uspeo...

pa potrudi se malo... nema shta nije....

ne kaze se kjubrik nego kubrik, bog da mu dushu prosti... a kubrik ne da ne bi bio potpisnik ili sto kazes "snimao" takve stvari, nego je bio taj koji je optuzio administraciju za laz o sletanju apola...

trudio sam se.
nema nista.
a daj je kjubruk ili kubrik ili kubirjk uopste nije bitno....

Kroz salu bih mozda rekao da su zene kao PopeMobil... one ustvari nose vladara tamo gde mu se prohte... ali ne smem.
Prvo Kokan ce me prozove za javno izgovaranje vladarovog imena a drugo nisam toliko hrabar jer ce vestice iz Istvika da me razapnu na lomaci... ko Er Djordana Bruna.
;-)

Ove tri veštice iz Istvika su dobre veštice.;)
Ne razapinju i ne pale na lomači... Hm... :roll: Gde ono stadoh... A, da: kažeš da žene nose vladara tamo gde se njemu prohte? Možda, ali samo ako one žele da ga nose. On može želeti da bude nošen, ali ako žene neće - mrka kapa.
Treba biti mudar vladar pa 'vladati' pametnim ženama.
O glupim, nadam se, ovde i nije bilo reči.

Ne delim zene na glupe i one manje glupe niti pametne. Ni ljude ne delim tako. Ni prasice ni jaganjce. Delim ljude na mog komsiju policajca pesnika sto ne moze da sastavi prosirenu recenicu a da nekog ne napiiiiiii... (umalo se ne izleteh) chkara... i ostale. ;-)

Zene mu onda dodju ko prase... a Vladar ko prikolica od traktora na putu za pijacu. I prase misli da moze da tumara koliko god hoce i gde god hoce... po prikolici. Ali ide tamo gde ga prikolica odnese. Razumeces pesnicku nadahnutost

Nezgodno je kad se Vladar i Prikolica udruze zarad nekih ciljeva... onda je vrlo nezgOdno.

Ne delim zene na glupe i one manje glupe niti pametne. Ni ljude ne delim tako. Ni prasice ni jaganjce. Delim ljude na mog komsiju policajca pesnika sto ne moze da sastavi prosirenu recenicu a da nekog ne napiiiiiii... (umalo se ne izleteh) chkara... i ostale. ;-)

Zene mu onda dodju ko prase... a Vladar ko prikolica od traktora na putu za pijacu. I prase misli da moze da tumara koliko god hoce i gde god hoce... po prikolici. Ali ide tamo gde ga prikolica odnese. Razumeces pesnicku nadahnutost

Nezgodno je kad se Vladar i Prikolica udruze zarad nekih ciljeva... onda je vrlo nezgOdno.

Ау... Шта је ово?
Борац, ти толеришеш ове песничке слободе?
На Шовинизнму си реаговала на много мање провокације.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back