Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Ako je bog stvorio čoveka po svom obličju - naopako! Dobro znam kakvi su ljudi! Pa kakav je onda taj vaš bog?!
ovde se 100% slazem.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je bog stvorio čoveka po svom obličju - naopako! Dobro znam kakvi su ljudi! Pa kakav je onda taj vaš bog?!
Ja se slazem da ljubav vlada svetom i da je svuda oko nas, cak je ta ljubav patoloska.. ljubav za moc, ljubav za novcem , ljubav za kontrolom, ljubav za slavom,ljubav za titulom, ljubav za statusom ali prevashodno ljubav za svojom guzicom i to je rekao bih najjaca od svih ljubavi. . .
ako ne volis svoj posao ne mozes ga dobro raditi zar ne ?![]()
Čisto prozapadni stav,
koji nije stvorio ni religiju, ni društvo, ni civilizaciju ..., osim alhemije i tehnologije u zadnjih 400g.
(Zapad je nadgradnja, a ne osnova ljudskog biće ... čovek u sebi ima mnogo dublje korene)
ne mozemo poreci postojanje ovakvih oblika ljubavi
ne mozemo poreci postojanje ovakvih oblika ljubavi
ne mozemo poreci postojanje ovakvih oblika ljubavi...
Daleko bilo da je zapad osnova, samo htedoh reci da su ovakvi oblici ljubavi u danasnje vreme dosta zastupljeni
Borac, pa blizu smo, ja sam u Krunskoj, preko puta Teslinog muzeja.
Nisam ti ja komšija (jer nisam Turčin), mogu biti samo sused, a ovde nisam baš dugo, jer sam podstanar. Inače rođen u MNE.
Dobro, susede.
Ja sam ti komšinica.
Pardon, susetka.
А може ли турчин да нам буде сусед?![]()
Druže Porin, ti verovatno veoma malo znaš o svemiru, čim smatraš da je naša planeta najvažnija tačka u univerzumu. Ja ti garantujem da je bog zaboravio na celu našu galaksiju a ne samo na našu planetu. Na nekoj drugoj naseljenoj planeti Isus Hrist je potpuno beznačajan, kao što su na i našoj planeti beznačajne "mesije" iz drugih svetova.
Ne može. Može da bude samo komšija, ili - ako je Turkinja, komšinica.
cekaj malo,ne pitam te to!!!! da li je to promenilo zivot nekom Kinezu 33. godine ne.???
ne bih rekao da jeste
Ukoliko smo mi jedina planeta na kojoj se pojavio greh (a, to se možda može pretpostaviti na osnovu nekih Hristovih priča, npr. od sto ovaca jedna se izgubi, od deset novčića žena traži jedan koji je izgubila, itd.), onda možda i jesmo u središtu pažnje celog univerzuma. I apostol Pavle kaže negde u poslanicama da smo ''gledanje i svetu i anđelima''. I prorok Isaija kaže: ''Kad su sudovi tvoji na zemlji, uče se pravdi koji žive u vasiljenoj'' (Isaija 26:9). Ne kažem da smo najvažnija planeta, ali smo možda u središtu pažnje ostalih stanovnika svemira, kojima je naša planeta udžbenik iz kog mogu da nauče kakve su posledice greha.