- Poruka
 - 71.582

Divno nasmejano stvorenje. ahaha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne klopoće, bosa samOdlazim u stiklama klop klop a

I vec si se vratila?Ne klopoće, bosa sam![]()
Baš si zloća.I vec si se vratila?
Cek da napravim pauzu 5 minuta pa da ti opet napisem. Da ne ispadne ocajno.

Barem nisam hladan ko ti. Bez emocija.Baš si zloća.
Jel znas kako se loze na napusavanje sta ce ti to u zivotuma pusti ih, to ti visi ovde i trazi razlog da napadne, nema svoj zivot. To se izjeda iznutra jer zna da je prazno. Ne mislim na zlu bebu ona i kako tako ima nekad dobar smisao za humor. Doduse jbga, odrastanje, kriterijumi, vaspitanja..necu da zalazim.
A ova Duki Lu? To ti je tipican inhibirani smor na netu. Sva je ono na note kao pardon. Ja sam odlikasica. Pardon, dok ne pukne i onda pocne da napada korisnike ovo hoho ga skupa. Vrv zato sto joj je uzbudljiva strana zivota jednaka "pokusala sam al nije islo"
Eto, to je Mr Napokon!Garant tripuje da je muvam. 100 posto misli da sam zaljubljen u nju. To je taj profil. Forumasica, pise na knjizevnost/filosofija/psihologija/zodijak/kulinarstvo, gvirne na ljis, namrsti se i nazad. Tako u krug. Baca vajb To je taj profil.
Ma znam, nego da im dam malo, ponedeljak je treba da obituju ovde namerstene sve do vikenda i da glodju. Da pokazuju zube. Mozes reci da je drustveno/forumsko koristan dobrovoljan rad s moje strane da bi svi posle bili mirni i zezali se lepo.Jel znas kako se loze na napusavanje sta ce ti to u zivotu
gde si bre druze mojJel znas kako se loze na napusavanje sta ce ti to u zivotu
ajde da pisemo o sexu konkretno i perverzno..bez filozofiranja...pre nego mi se zena vrati sa poslagde si bre druze moj
gde si brate mojJel znas kako se loze na napusavanje sta ce ti to u zivotu
ajde da pisemo konkretno o sexu bez filozofiranjaMa znam, nego da im dam malo, ponedeljak je treba da obituju ovde namerstene sve do vikenda i da glodju. Da pokazuju zube. Mozes reci da je drustveno/forumsko koristan dobrovoljan rad s moje strane da bi svi posle bili mirni i zezali se lepo.
pre nego sto se moja zena vrati sa poslaajde da pisemo konkretno o sexu bez filozofiranja
reci brate, o cemu bi da pricas?ajde da pisemo konkretno o sexu bez filozofiranja
o mojoj zeni i zenama mojih prijateljaajde da pisemo konkretno o sexu bez filozofiranja
dolazi oko 18 hDžabe, došla mu žena s posla![]()
Ajde otvori temu pa pričajte...o mojoj zeni i zenama mojih prijatelja