Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.330
Đekna još nije umrla,kad će ne znamo.Meni ovo liči na opis dolaska Isusa Hrista. Niko ne zna kada će
doći i kako će to izgledati ali znaju da će u tom trenutku svi znati
da se to desilo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Đekna još nije umrla,kad će ne znamo.Meni ovo liči na opis dolaska Isusa Hrista. Niko ne zna kada će
da se to desilo.
Ne trebas se bojati ili ipak da?
Meni ovo liči na opis dolaska Isusa Hrista. Niko ne zna kada će
da se to desilo.
Nisam religioznu pa ne znam da li će Isus sici ili će se ponovo neki razapinjati uz obećanje da će stići, sa foteljaOplakah..![]()
zaobilazi cacilend ondaBudale se ne boje.
Budala se treba bojati.
Nisam religioznu pa ne znam da li će Isus sici ili će se ponovo neki razapinjati uz obećanje da će stići, sa fotelja
Gdje je odsjeo?Nije to stvar religioznosti samo da se pročita neka knjiga.
Već je sišao po novom zavetu (Isus).
Po starom zavetu, još se čeka (Mesija).
Koje dokaze imaš?Pomenut je Aleksandar Vučić (zajedno sa Vesićem), kao glavni i odgovorni za dodeljivanje prava na izvodjenje radova na železničkoj stanici.
Je li Zagorka privela Vučića da da izjavu povodom toga?
Nije.
Koliko puta ovo treba da vam neko ponovi, da biste prestali sa sviranjem q**** kako su svi zahtevi ispunjeni.
Otpor nije došao na vlast, nije bio koncipiran da preraste u stranku.kako nije.. bio je otpor, g17+, demokratska stranka
to su bile perjanice koji su i dosli na vlast po skidanju slobe.
Po nekoj mojoj logici ako dođe do smene Vučića (u fazonu da ga Zapad pusti niz vodu) na javnim medijima će se pojaviti neko ko je organizator/zaslužan za Vučkovu smenu, pored njega/nje će verovatno biti nekoliko ljudi koji su pro-Zapad ili tako nešto.Traze se novi izbori, prica se kako sns gubi ali ko dolazi?
Ko ce biti na vlasi ako se srusi Vucic i sns?
Kad smo skidali Slobu tacno se znalo ko dolazi umesto njega....ko sad dolazi?
"Strah je vrag", ali riskiraj. Podrzi studente u blokadi i njihovu listu ukoliko nepomenik raspise izbore. Sve ce biti u redu, ne briniBudale se ne boje.
Budala se treba bojati.
Ocigledno je da je ovo pitanje propagandnog karaktera s ciljem da se studenti portetiraju kao destabilizirajuci faktor, jer je pitanje samo po sebi besmisleno, izbori nisu jos ni raspisani, a tesko da ce biti raspisani ove godine jer AV prvo mora smiriti situacija, zatim mu treba vremena da propagandna masina ponovo nametne svoj narativ i da gradjani "zaborave" na probleme s korupcijom itd...Traze se novi izbori, prica se kako sns gubi ali ko dolazi?
Ko ce biti na vlasi ako se srusi Vucic i sns?
Kad smo skidali Slobu tacno se znalo ko dolazi umesto njega....ko sad dolazi?
Ne drzi zapad Vucica, ovakvi komentari nisu ni malo korisni jer to implicira da gradjani Srbije ne mogu nista i onda ih tera na docilnost- tj rezon je sta da se mesam kad ionako nista ne mogu da uradim- i to je srz problema, nedovoljna proaktivnost gradjana, uvek prebacivanje krivice na druge.Po nekoj mojoj logici ako dođe do smene Vučića (u fazonu da ga Zapad pusti niz vodu) na javnim medijima će se pojaviti neko ko je organizator/zaslužan za Vučkovu smenu, pored njega/nje će verovatno biti nekoliko ljudi koji su pro-Zapad ili tako nešto.
Što se zahteva za održavanje izbore tiče po meni nemaju nekog smisla?
Kontam da bi morala da se najpre formira neka organizacija i da neko bude na čelu kao odgovorno lice jer ono realno je da se kod nas glasa na osnovu ličnosti.
Poenta je ista, studenti pozovu na protest i dođe pola miliona. Studenti pozovu na izbore, vučić i njegovi lopovi ubice idu u zatvorDa imaju snage objavili bi listu na videlo.
Zašto je ne objavljuju?
Tek kad se raspišu izbori, kažu..
Ko će biti na toj listi?
Neki akademici ala Dinko ili neki ćetnici sa kokardama?
Šta ti misliš?
Meni deluje da Zapad na neki način drži Vučića - konkretno najbenigniji primer bi bile finansije i zaduživanje Srbije na svako malo. Lično meni je ovo neetički što se tiče Zapada. Vučić je po meni krajnje nesposoban da vodi državu na novou razvoja/stabilnosti bez nekih nus pojava, a sasvim sigurno su to i na Zapadu provalili, ali ono keš je interes.Ne drzi zapad Vucica, ovakvi komentari nisu ni malo korisni jer to implicira da gradjani Srbije ne mogu nista i onda ih tera na docilnost- tj rezon je sta da se mesam kad ionako nista ne mogu da uradim- i to je srz problema, nedovoljna proaktivnost gradjana, uvek prebacivanje krivice na druge.
Rezim je pretrnuo od straha, samo zapitkuju, a ko ce da nas corkira, jel ce da bude blag prema nama, ili nece, jel ce marinika ili cuta? iznenadjenje!Poenta je ista, studenti pozovu na protest i dođe pola miliona. Studenti pozovu na izbore, vučić i njegovi lopovi ubice idu u zatvor
Pogledajte prilog 1729097
a sta je to vas briga? mislim, vi bi da procenite prvo da li gubite, ili ne, pa onda tek odlucujete da li cete da raspisete izbore?Zašto je ne objavljuju?
Tek kad se raspišu izbori, kažu..
Ko će biti na toj listi?
Hapsili bi oni i ubijali kao 90tih godina samo ih iebbe 21 vek tehnologija kako je oni zloupotrebljavaju tako je i mi koristimo.Rezim je pretrnuo od straha, samo zapitkuju, a ko ce da nas corkira, jel ce da bude blag prema nama, ili nece, jel ce marinika ili cuta? iznenadjenje!
Nisu...kako nije.. bio je otpor, g17+, demokratska stranka
to su bile perjanice koji su i dosli na vlast po skidanju slobe.
oni su jos one koji su protestovali protiv kopanja litijuma hapsili za istu stvar - rusenje ustavnog poretka!Hapsili bi oni i ubijali kao 90tih godina samo ih iebbe 21 vek tehnologija kako je oni zloupotrebljavaju tako je i mi koristimo.
U suštini čim ubiju nekoga u roku od odmah padaju sa vlasti.
Botovi već imaju informer i kurirŠto se tiče mene ,zalagaću se da krstarica dobije " nacionalnu " frekvenciju .
Zasto si obrisao?Brišem , mogu ovo stvarno pročitati .