Ko u stvari dolazi?

kako rece tab...kad smo skidali slobu :lol:

nismo mi skidali slobu vec oni koji su ga na to mesto i postavili, znaci amerikanci, mi smo samo kolateralne budale jer mislimo da nesto radimo... da bi neko bio skinut u evropi mora da se napravi cirkus kao alibi, ne moze kao u juznoj americi za dva dana.

inace sticem utisak da je postavljacu teme ovo stanje u srbiji danas ok i da jedinu brigu ima ko ce sledeci da zasedne :lol:

nek zasedne jos gori, kakve veze ima, ovo je tuga sta nam ovaj radikalni talog pravi od drzave, istorije, prosvete, nauke, vere...ne postoji nijedna oblast koju nisu zasrali do balcaka valjajuci se u svojim fekelijama... taj novi i da zeli da to nastavi, tesko da ce moci da postigne.

zato bilo ko, po bilo koju cenu.

Уф што бих волео да се удруже Чеда Антић и Нестор и још по који угледни антиснс патриотско-десно оријентисани професор. Што више њих то боље...услов је да никада нису били у снс. То чекамо као озебли сунце, такву неку озбиљну причу...

Уф што бих волео да се удруже Чеда Антић и Нестор и још по који угледни антиснс патриотско-десно оријентисани професор. Што више њих то боље...услов је да никада нису били у снс. То чекамо као озебли сунце, такву неку озбиљну причу...
I onda oni posle izbora kažu nećemo ni sa kim a sami ne možemo pa se ponove izbori kao u BG i Vučić razvali. :lol:

da bi se vucic srusio potrebno je vec sad isturiti onog koji ce ga zameniti jer i glasaci treba da prihvate tu osobu.

zaista verujes da ce se desiti da u trenutku raspisivanja izbora lice koje se isturi i pobedi?
Sad isturiti kandidata bi bilo pucanje sebi u nogu jer bi propagandna masina imala dovoljno vremena da ga samelje, AV je majstor propagande- propaganda u Srbiji je toliko usavrsena da je to zastrasujuce,
npr redovno se ponavlja o bombardovanju Srbije i o tome se prica vise nego o drugim ratovima- zasto?
Npr sad se cesto provlaci pitanje ko je pobedio 1945?
U oba slucaja radi se o istom motivu, a koliko je ovaj metod efektivan govori cinjenica da vecina gradjana mrzi EU, i protive se pridruzivanju.
“Mudra politika preCednika Vucica” se ponavlja hiljadu puta i osim velicanja preCednika pojacava osecanje da Srbija treba da nastavi da izigrava neutralnost- i uz tu pricu nije bilo tesko prodati zlatne rudnike Kinezima i prikazati to kao super posao.

U tome i jeste problem.
Nema sada Koštunice.
Nema pravog desničara.

Opcije protiv Vučiča su sve same levice i drugosrbijanstvo. Nestorović je njegov a Miloš i Boško neće preći cenzus.
ovo si u pravu..sve sta vidim da se sad desava oko blokada mi lici na komunisticki sistem i levicu.. plenumi, zborovi, kao da sam opet u doba tita.

Back