Black Hand
Aktivan član
- Poruka
- 1.713
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta je to vas briga? mislim, vi bi da procenite prvo da li gubite, ili ne, pa onda tek odlucujete da li cete da raspisete izbore?
aljek je cak hteo referendum o njemu samom, a sta je bilo sada, nema pelena vise?
Tesko je biti Mesija, konkurencija je strasna i u LaziPitaj Jevreje.
Oni čekaju dolazak Mesije..![]()
u redu ako neandrej misli da ce do 2028 kada planira kopanje sa rt da mu poraste popularnost, neka odugovlaci, samo pazi da mnogi ne kopate u zatvoru umesto njega, a on zbrise sa falkonom na devicanska ostrva kod sinisinih prijateljaMi bi smo da vidimo Dinko Gruhonjić listu pa da vas zajebavamo.
Tek onda mogu izbori, nadležni ih raspisuje, ne vi..![]()
u redu ako neandrej misli da ce do 2028 kada planira kopanje sa rt da mu poraste popularnost, neka odugovlaci, samo pazi da mnogi ne kopate u zatvoru umesto njega, a on zbrise sa falkonom na devicanska ostrva kod sinisinih prijatelja
Vežbaj kukuruz i krombir nemoj da te uhvate nespremnogBogami vi masovno završiste po zatvorima.
Možda se sretnemo tamo?![]()
Vidim da niko nije odgovorio.goran svilanovic je bio ministar spoljnih poslova od 2000 do 2004.sada je inače cini mi se u nekoj evropskoj komisiji izabran od članova eu...podseti me..zaboravio sam..
secam se da je sultanovac bio ministar vojske a vesic zamenik![]()
Vežbaj kukuruz i krombir nemoj da te uhvate nespremnog![]()
mnogo naroda se buni, tesko da pretnje za rusenje ustavnog poretka mogu da vam prodju, znate i samiBogami vi masovno završiste po zatvorima.
mnogo naroda se buni, tesko da pretnje za rusenje ustavnog poretka mogu da vam prodju, znate i sami
Mnogo si obnevideo iznenadićeš se u trenutkuNe vidim to.
Gledam trenutno skup u Nišu, mnogo naroda podržava hapšenje terorista.
Zar nije tamo zabranjen ulaz Vučiću?
Ne. Sad je jaci. Ima Acu Lukasa uz sebe.Ne vidim to.
Gledam trenutno skup u Nišu, mnogo naroda podržava hapšenje terorista.
Zar nije tamo zabranjen ulaz Vučiću?
Mnogo si obnevideo iznenadićeš se u trenutku![]()
Док бесрамно напада студенте да су организовали обојену револуцију, док нариче што су СНС батинаши и даље у затвору јер су бејзбол палицама поломили вилицу студенткињи у Новом Саду, уставокршитељ Вучић припрема нови Ћациленд и нови „патриотски скуп“, овај пут у Нишу.Bogami vi masovno završiste po zatvorima.
Ne. Sad je jaci. Ima Acu Lukasa uz sebe.
Trenutno se prezderavaju, mada ti to bolje sa Infirmera znas.
Ljubomoran?Priznaj da si i ti tamo.
Ovo izgleda kao da je ceo Niš na skupu..![]()
zar nisu boljsevici sa bokserima? sad sledite za anom mutavicom da se radi o teroristima? daleko cete sa njom doguratimnogo naroda podržava hapšenje terorista.
Traze se novi izbori, prica se kako sns gubi ali ko dolazi?
Ko ce biti na vlasi ako se srusi Vucic i sns?
Kad smo skidali Slobu tacno se znalo ko dolazi umesto njega....ko sad dolazi?
zar nisu boljsevici sa bokserima? sad sledite za anom mutavicom da se radi o teroristima? daleko cete sa njom dogurati![]()
Vučić je gotov nego će mnogo smradova da naiebe svako ko je krao i ubijao ne treba da očekuje milost.Baci pogled na Niš.
Sad će zborovi da uhapse Vučića..![]()
frka im je jer ne znaju kako ce se nova vlast odnositi prema njima kada falkoni kidnu sa alex vuchijem, sinisom malim i anomPolako, gde juiriš
djurin pokret ce da zameni sns, ali malo sutra, jer prvo bi morali da zamene vecinsko srpsko stanovnistvo, ili mu 100% operu pametpa valjda sns, ja racunam da ce sns da dodje na vlast, samo bez vucica, ako ne moze sns, onda daj ovu novu zamensku za sns...
Njihova snaga je upravo u tome, da ne koriste taktiku vladajuće klike, koja ne silazi sa medija. Upravo zbog toga, narod je izgubio poverenje u većinu političkih faca koje jedno pričaju javno a drugo rade tajno. Koliko ja znam, svaki plenum ima po dva kandidata, nestranačke ličnosti već stručne osobe, sa rezultatima svog rada a ne sa naslovima u tabloidima. Kako na videlo izlazi sve ono što su neki od nas pričali godinama. Oni koji dobro rade svoj posao, savesno i stručno, ne osećaju potrebu da se oglašavaju i busaju u grudi hvaleći sami sebe, njihov rad i kvalitet govori to sam za sebe. Takve ljude nećeš videti po emisijama niti po ''elitnim događajima''.Da imaju snage objavili bi listu na videlo.
Zašto je ne objavljuju?
Tek kad se raspišu izbori, kažu..
Ko će biti na toj listi?
Neki akademici ala Dinko ili neki ćetnici sa kokardama?
Šta ti misliš?