Ko u stvari dolazi?

Mi bi smo da vidimo Dinko Gruhonjić listu pa da vas zajebavamo.
Tek onda mogu izbori, nadležni ih raspisuje, ne vi.. :)
u redu ako neandrej misli da ce do 2028 kada planira kopanje sa rt da mu poraste popularnost, neka odugovlaci, samo pazi da mnogi ne kopate u zatvoru umesto njega, a on zbrise sa falkonom na devicanska ostrva kod sinisinih prijatelja

podseti me..zaboravio sam..
secam se da je sultanovac bio ministar vojske a vesic zamenik :D
Vidim da niko nije odgovorio.goran svilanovic je bio ministar spoljnih poslova od 2000 do 2004.sada je inače cini mi se u nekoj evropskoj komisiji izabran od članova eu...
Inače zahvaljujući ovim tzv blokaderima isti koji su bili će ostati na vlasti koga god budu stavili na listu ovi tzv blokaderi.
Jedino sto su uspeli je da kada se prašina slegne država pritegne prosvetu univerziteta...bice otkaza a Bogami i hapšenja...živi bili pa videli...

Bogami vi masovno završiste po zatvorima.
Možda se sretnemo tamo? :)
Док бесрамно напада студенте да су организовали обојену револуцију, док нариче што су СНС батинаши и даље у затвору јер су бејзбол палицама поломили вилицу студенткињи у Новом Саду, уставокршитељ Вучић припрема нови Ћациленд и нови „патриотски скуп“, овај пут у Нишу.
https://srbin.info/politika/dokumen...za-dozivotnu-predali-smo-sve-na-kosovu-video/
Зато овај кратак снимак треба поделити и подсетити све бесрамне ботове издајника Вучића, да ће јаран из Чипуљића кад-тад морати на робију – и то максималну

pa valjda sns, ja racunam da ce sns da dodje na vlast, samo bez vucica, ako ne moze sns, onda daj ovu novu zamensku za sns...
Pa tesko da ce srbi da se dogovore za drugu varijantu , daj ono sto je moguce, samo vucica u zatvor, to je valjda cilj , a vlast nek ostane SNS....
Vec ste zaboravili kako je pukao beograd na proslim izborima, dodje milica i poebe stvar svima ....

Necu uopste da se izjasnajvam ako ne bude SNS....jer znam kako je narod glup , nema sanse da se dogovore oko nekog drugog...

Studenti su to trebali ili vojna hunta, ali nemamo vojsku ili oroceno na svaka tri meseca izbori....mnogo je 6 meseci..
Za da proradi sudstvo dosta je i tri i tuzilastvo i institucije, pa smena posle tri, a da opet radi tuzilastvo i sudstvo i tako redom tri po tri..
Znaci jedno 3,4 ciklusa po 3 meseca pa onda SNS ponovo...valjda..zato sam ja protiv izbora nego za pad vlasti ...da se zna da je novi rezim bez glasanja, da nema posle pozivanja nego cistka..

Poslednja izmena:
pa valjda sns, ja racunam da ce sns da dodje na vlast, samo bez vucica, ako ne moze sns, onda daj ovu novu zamensku za sns...
djurin pokret ce da zameni sns, ali malo sutra, jer prvo bi morali da zamene vecinsko srpsko stanovnistvo, ili mu 100% operu pamet

Историјски подаци: Мацути као окупатори аустроугарске војске убијали Србе​

Da imaju snage objavili bi listu na videlo.
Zašto je ne objavljuju?

Tek kad se raspišu izbori, kažu.. :)
Ko će biti na toj listi?

Neki akademici ala Dinko ili neki ćetnici sa kokardama?
Šta ti misliš?
Njihova snaga je upravo u tome, da ne koriste taktiku vladajuće klike, koja ne silazi sa medija. Upravo zbog toga, narod je izgubio poverenje u većinu političkih faca koje jedno pričaju javno a drugo rade tajno. Koliko ja znam, svaki plenum ima po dva kandidata, nestranačke ličnosti već stručne osobe, sa rezultatima svog rada a ne sa naslovima u tabloidima. Kako na videlo izlazi sve ono što su neki od nas pričali godinama. Oni koji dobro rade svoj posao, savesno i stručno, ne osećaju potrebu da se oglašavaju i busaju u grudi hvaleći sami sebe, njihov rad i kvalitet govori to sam za sebe. Takve ljude nećeš videti po emisijama niti po ''elitnim događajima''.

Back