Ko su sad blokaderi?

Klevetanje je laganje o nekome s namerom da se kod drugih navede da se te osobe gledaju u negativnom svetlu.
Koga i čime? Da su laži u pitanju, mogla bih apsolutno da se složim sa tobom, ali kada neko iznosi istinu, to se ne naziva klevetanje, već nečiji stav. Razumem i ove koji se slažu sa tobom, jer stav je nešto što imaš ili ga nemaš pa se prilagođavaš masi koja ti mentalno odgovara ili zarad neke lične koristi.

Koga i čime? Da su laži u pitanju, mogla bih apsolutno da se složim sa tobom, ali kada neko iznosi istinu, to se ne naziva klevetanje, već nečiji stav. Razumem i ove koji se slažu sa tobom, jer stav je nešto što imaš ili ga nemaš pa se prilagođavaš masi koja ti mentalno odgovara ili zarad neke lične koristi.
To na primer za savu manojlovica ili mariniku kazem da su ubice lopovi.Ma i za djilasa za koga kaxu ukro 613 miliona da kazem da je lopov.Dokaza nema da jeste.
To da kaxem stvarno klevetam.
Stav bi bio vucic djilas je autokrara cinik
Ma odvratan mi je i tacka.

To na primer za savu manojlovica ili mariniku kazem da su ubice lopovi.Ma i za djilasa za koga kaxu ukro 613 miliona da kazem da je lopov.Dokaza nema da jeste.
To da kaxem stvarno klevetam.
Stav bi bio vucic djilas je autokrara cinik
Ma odvratan mi je i tacka.
Ako navodim da mi je neko odvratan jer smatram da je lopov, ubica i sl. kako to može biti klevetanje? Moj stav se formira na osnovu argumenata koji imaju realno pokriće.

Poslednja izmena:

Policajci blokirali raskrsnicu na kojoj im je poginuo kolega s porodicom: Zaustavljen saobraćaj kod novobeogradske kule „West 65“
1000011494.jpg

a dje to? Ti bi išla u studenjak gde te čekaju manijaci koje tužilaštvo ne apsi? Ili na fakultet gde tužioci šalju manijake da isteruju profesore?

Moj brat od tetke, rođene tetke, radi kao referent u Studentskom gradu. Nije naklonjen ni tzv "blokaderima" ni tzv "Ćacijima".

Rekao bi nam da u Studenjaku ima nekih manijaka.

Razumem o čemu pričaš, o onoj večeri kada je Student koji želi da uči došao u Studenjak i kada se dogodio onaj incident.

Kakve veze sada ima nešto što se dogodilo pre nekoliko meseci?

Pa i vucica spijunirali i niko nista.
Kad svoje dusmane nije strpao u zatvor kako bi djilasa.
Ne pričam o špijuniranju, već o javnoj izjavi predsednika države da ima dokaze da Đilas krao ida će biti uhapšen, pa da ponovim, zašto nije uhapšen? Znači, ovi pohapšeni studenti su veća pretnja po narod od lopova koji je pokrao taj isti narod?

Back