Ko su sad blokaderi?

Imam jako lepo misljenje o studentima. To su nasa deca. Ali nemam lepo misljenje o najistaknutijem blokaderu koji mi dan danas dodje 150e. Takodje mislim da ce vrh koji vodi studente izdati, cim je taj lik sa njima i niko se ne ogradjuje. I beogradski sindikat se slika sa tim indijancem. Katastrofa. Ko tu koga vodi, ko za koga radi saznace se tek kroz 10, 20 godina.

Ljudi nisam sns, ni slucajno. Ne podrzavam ni prve ni druge. Msm voleo bih promene ali opet ce nam doci isti. Kao da nemamo snagu kao narod.

Nesto gledam, blokaderi su stali sa blokadama, nesto ne vidjam da su blokirali ulice u poslednje vreme, ispravite me ako gresim.
Sa druge strane caci i dalje blokiraju ceo plato ispred skupstine.
Ko je onda sad blokader?
blokader je onaj koji ometa normalno funkcionisanje svakodnevnih aktivnosti gradjana Srbije.
Ti "caci" ne blokiraju nikog, osim, mozda, turiste koji bi da se slikaju pred skupstinom a ne mogu od satora.

blokader je onaj koji ometa normalno funkcionisanje svakodnevnih aktivnosti gradjana Srbije.
Ti "caci" ne blokiraju nikog, osim, mozda, turiste koji bi da se slikaju pred skupstinom a ne mogu od satora.
Како не блокирају никог када је због њих месецима затворен саобраћај у једној од централних градских улица?

Nesto gledam, blokaderi su stali sa blokadama, nesto ne vidjam da su blokirali ulice u poslednje vreme, ispravite me ako gresim.
Sa druge strane caci i dalje blokiraju ceo plato ispred skupstine.
Ko je onda sad blokader?
А тек скупови против блокада, којима блокирају у знак протеста против блокада :mrgreen:
Луд збуњеног :mrgreen:

ШББКББ.
Али сада није пешачка зона, што значи да ћаци јесу блокадери.
Пионирски парк је пешачка зона, па је ограђен и у њега не може да се уђе.
stvarno, i ja se pitam, sto vec ne uklone taj "caciland"?
Obojena revolucija" zavrsena, "studenti u blokadi" sabijeni u misju rupu, rektor Djokic ne sme napolje ni po burek, ............sve se vratilo u vreme pred pbojenu revoluciju.................

fakulteti jos od juna rade tkd ono ispada sns blokaderi
Rektoru Đokiću ne verujem ništa, dekanima ne verujem ništa, profesorima ne verujem ništa. I dalje su brojni fakulteti u blokadi. Daleko od toga da je sve odblokirano“, preneo je Fonet ono što je rekao Jovanov novinarima u Skupštini Srbije, dodavši da će se sve videti kada počne nova akademska godina.
Milenko jovanov

Rektoru Đokiću ne verujem ništa, dekanima ne verujem ništa, profesorima ne verujem ništa. I dalje su brojni fakulteti u blokadi. Daleko od toga da je sve odblokirano“, preneo je Fonet ono što je rekao Jovanov novinarima u Skupštini Srbije, dodavši da će se sve videti kada počne nova akademska godina.
Milenko jovanov
kad bi opisao tvoj manjak IQ-a ja bi dobio ban od mesec dana

jesi ti video/la prvi razred srednje skole a kamo li fakultet pa da komentarises?

Ćacad generalno blokira i uništava sve u ovoj državi. Počev od vrhovnog žval.avog ćacija do sitnih ćaci parazita poput tebe. Razmere vaše pošasti ćemo tek videti kada budete odgovarali.

Jasno objasni covek a i ja se slazem
Ne veruje lazljivcima haha
Ma sve genijalci elitni u blokaderima...cim počnu da pričaju o tudjem IQ jasno sa kim komuniciras...
Screenshot_20251026_163531_Google.jpg

Imam jako lepo misljenje o studentima. To su nasa deca. Ali nemam lepo misljenje o najistaknutijem blokaderu koji mi dan danas dodje 150e. Takodje mislim da ce vrh koji vodi studente izdati, cim je taj lik sa njima i niko se ne ogradjuje. I beogradski sindikat se slika sa tim indijancem. Katastrofa. Ko tu koga vodi, ko za koga radi saznace se tek kroz 10, 20 godina.

Ljudi nisam sns, ni slucajno. Ne podrzavam ni prve ni druge. Msm voleo bih promene ali opet ce nam doci isti. Kao da nemamo snagu kao narod.
Nešto mi ne dozvoljava da ti povjerujem!
Ko će doći?
Niko nije nezamjenjiv. Neka mandat bude 2 godine. Isto?! Mijenjaj. I tako u krug. Naletiće već nešto!

Back