Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 67.941
Šta je sad ovo? Opet ta Mila?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мала лујка.Šta je sad ovo? Opet ta Mila?
Pogledajte prilog 1669417
A vi Jaguari?Mila Pajić i Dinko Gruhonjić su geniji
Mila je ovog puta glavna, mada i Dinko daje sve od sebe.Zaharova je ta koja svake proteste razbije ali ne potcenjujem Milu i Dinka.
Još pitaš.A vi Jaguari?
Sutra protest, jel imate tremu ti, Hulja i Đavolčić?Mila je ovog puta glavna, mada i Dinko daje sve od sebe.
Treba da snime neki duet i da ga otpevaju kod Ivana Ivanovića live.Mila Pajić i Dinko Gruhonjić su geniji
Auuu, šta im se to sve izdešavalo? @Nosferatu___2, šta to sve počinila DŽeg?Još pitaš.
Evo pogledaj gde su @Nosferatu___2 @Победоносцев i svi drugi koji su ikad mislili da mogu da izazovu Najmoćniji Entitet u Multiverzumu
Zašto da ne, duhovitiji je od tvog Lava PajkićaTreba da snime neki duet i da ga otpevaju kod Ivana Ivanovića live.
čekamo da ih skinu burazDa, da ti nije USA i EU, srpske vlasti bi nas vesale i giljotinirale na trgovima gradova.
A kako Sabahudin od Dinko?
Ne poznajem dotičnog.Zašto da ne, duhovitiji je od tvog Lava Pajkića
Pa to je važan deo velikobošnjačkog narativa koji za cilj ima unitarizaciju BiH kojom bi upravljali Bošnjaci ili Bošnjaci i Hrvati kako je i bilo tokom Titoslavije a srpsko stanovništvo bi bilo marginizovano i iseljeno u Srbiji opet po modelu iz vremena Titoslavije kad je stotine hiljada Srba iz BiH manje više prinudno u prvim godinama posle "oslobođenja" a kasnije usled besperspektivnosti krajeva koje su naseljavali,preseljeno u Srbiju."Ja ne bih mogao živjeti u BiH da u njoj žive samo Bošnjaci, da u njoj nema Srba, Hrvata, Cincara... ja takvu državu ne mogu da zamislim kao normalnu. Multikutluralnost i međusobno poštovanje je osnov bosanskog identiteta." - Emir Hadžihafizbegović
Ako je ovo nacionalizam, onda ne znam šta nije. Ovog čoveka inače maliciozne i sitnohinjarske duše smatraju nacionalistom.
Čovek koji se ne libi da ide kod onih koji su ubili 40ak članova uže i šire familije u Srebrenici, i da pored svega toga pronađe Hrista u svojim neprijateljima, ne može biti nacionalist. To je ta širina koju on ima, a vi nemate.Pa to je važan deo velikobošnjačkog narativa koji za cilj ima unitarizaciju BiH kojom bi upravljali Bošnjaci ili Bošnjaci i Hrvati kako je i bilo tokom Titoslavije a srpsko stanovništvo bi bilo marginizovano i iseljeno u Srbiji opet po modelu iz vremena Titoslavije kad je stotine hiljada Srba iz BiH manje više prinudno u prvim godinama posle "oslobođenja" a kasnije usled besperspektivnosti krajeva koje su naseljavali,preseljeno u Srbiju.
Takve izjave ništa ne koštaju.
Ne moraš da mi persiraš ali ako to već činiš onda zamenicu vi treba da pišeš velikim početnim slovom .Ovako može se pomisliti da u meni koji sam pišem svoje poruke i samo u svoje ime vidiš neku množinu ljudi.Čovek koji se ne libi da ide kod onih koji su ubili 40ak članova uže i šire familije u Srebrenici, i da pored svega toga pronađe Hrista u svojim neprijateljima, ne može biti nacionalist. To je ta širina koju on ima, a vi nemate.
Da, vidim množinu u tebi for you are many i svi ste mi stopljeni na horizontu, pa se obraćam ujedno i tvojim istomišljenicimaNe moraš da mi persiraš ali ako to već činiš onda zamenicu vi treba da pišeš velikim početnim slovom .Ovako može se pomisliti da u meni koji sam pišem svoje poruke i samo u svoje ime vidiš neku množinu ljudi.
Čovek koji kaže da mu jako znači da Bosna bude multietnička je nacionalist? Ne znam šta treba da kaže da bi bio u skladu sa tvojim kriterijima kosmopolitizmaJa se ne bih upuštao u pretpostavke u pogledu osećanja predmetnog jer to bila samo nagađanja međutim taj citat koji si okačio nesumnjivo pripada velikobošnjačkom narativu.
Zato predmetnog svrstavam među nacionaliste kao i sve druge potpisnike gore pomenutog apela za odbranu Mila Đukanovića od demokratskih promena.
To multietnička u konstekstu stvarnosti u BiH suštinski znači Bosna kojom bi dominirali vi velikobošnjački nacionalisti Momoa samostalno ili u saradnji sa Hrvatima.Da, vidim množinu u tebi for you are many i svi ste mi stopljeni na horizontu, pa se obraćam ujedno i tvojim istomišljenicima
Čovek koji kaže da mu jako znači da Bosna bude multietnička je nacionalist? Ne znam šta treba da kaže da bi bio u skladu sa tvojim kriterijima kosmopolitizma
Čovek koji se ne libi da ide kod onih koji su ubili 40ak članova uže i šire familije u Srebrenici, i da pored svega toga pronađe Hrista u svojim neprijateljima, ne može biti nacionalist. To je ta širina koju on ima, a vi nemate.
А кога су Срби убили Грухоњићу па нас оволико мрзи?Čovek koji se ne libi da ide kod onih koji su ubili 40ak članova uže i šire familije u Srebrenici, i da pored svega toga pronađe Hrista u svojim neprijateljima, ne može biti nacionalist. To je ta širina koju on ima, a vi nemate.
Ne znam za pesmu, ali pravi razlog za stvaranje Izraela je realan zločin koji se desio, a ne mit ili pesma. Što se hrabrosti tiče, nisam čuo da je neki Izraelac stradao zbog svojih stavova o izraelsko-palestinskom ratu, pa je i njegova 'hrabrost' oko toga upitna.Znas sta sam procitala...kaze Harari da postoji pesma o pogromu Jevreja 1903. kada je pedesetak ljudi masakrirano, skupa sa decom.
Zene su masovno silovane dok su se njihovi muzevi i braca molili da se desi cudo koje se, naravno, desilo nije.
Ta srceparajuca pesma je koriscena kao mit za stvaranje Izraela. Napisao je ukrajinski Jevrej Bjalik.
I kaze nestasni Harari sledece - Hercel i Bjalik nisu ni slutili koliku su nevolju doneli Arapima koji su vekovima ziveli u miru sa 6 do 9% Jevreja i koliku su nevolju uzrokovali tim palestinskim Jevrejima jer u svojim mitovima nisu uzeli u obzir realno demografsko stanje u Palestini.
Ja nisam ljubitelj Hararija, iako sam sve napisano iscitala pa mozda negde podsvesno i jesam, ali je vraski hrabro ziveti u Jerusalimu '24 i napisati da je Arapima naneta nepravda.
Iskreno, divim se ljudima koji imaju srcku...
Niko ne mrzi Srbe kad ih savetuje da manje kolju, naprotivА кога су Срби убили Грухоњићу па нас оволико мрзи?
Da ne ulazimo u istinitost SNS prica.СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.
Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.
Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.
Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.
А нико не зна како Шолак изгледа.
Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.
Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).
Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?